View Full Version : Combo Box و Database
hamid_kz
چهارشنبه 05 دی 1386, 14:50 عصر
من یک فرم دارم که داخلش یک Combobox هست. گزینه های این Combobox هم از یک دیتا بیس تولید میشه (به صورت دینامیک) مثلا فیلد Title یک جدول رو داخل این Combobox نمایش میدم.. مشکل اینجاست که می خوام وقتی فرم submit میشه از روی گزینه ای که کاربر انتخاب کرده (مثلا فیلد Title مربوط به رکورد 50 ام رو انتخاب کرده) برم و فیلد ID متناظرش (توی این مثال فیلد ID همون رکورد رو ) بخونم...نمی دونم چیکار کنم..خیلی هم فوریه.. میام بانک رو فیلتر می کنم با همون چیزی که کاربر انتخاب کرده ولی بعضی وقتها(مخصوصا وقتی متن فیلد Title زیاد باشه ) نمیتونه ID رو بهم بده..
اگه میتونید فوری راهنمایی کنید
ممنون میشم..
mosyhey
چهارشنبه 05 دی 1386, 15:28 عصر
نیازی به این کار های جستجو و فیلتر و ... نیست. هر کمبو باکسی برای هر آیتمش می تواند دو پارامتر داشته باشد؛ یکی لیبلی که متن را نمایش دهد و دیگری مقداری که به عنوان نتیجه انتخاب به مقصد فرم بفرستد.
شما عنوان مقاله را در لیبل و آی دی مقاله را در پارامتر مقدار بگذارید، یعنی اینطوری:
<select name="combo">
<option value="ID1">Title1</option>
<option value="ID2">Title2</option>
</select>
samispeed
چهارشنبه 05 دی 1386, 16:16 عصر
همین روشی که دوستمون گفته رو باید انجام بدی باید از دیتابیس که می خونی ابتدا عنوان بین option و id را در قسمت value قرار بدی و بعد وقتی فرم submit شد تو دستورات که داره می خواند با یک sql محتویات مورد نظر رو بنویسی
<%select * from table where id =request.form("combo")%>
hamid_kz
پنج شنبه 06 دی 1386, 13:05 عصر
ممنون از راهنمایی هانون...حدس می زدم که کار راحتی باشه..ولی بلد نبودم..ممنون ..کمکتون خیلی حیاتی بود..مرسی...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.