ورود

View Full Version : MESSAGEDISPACHING

rezayee
چهارشنبه 05 دی 1386, 16:08 عصر
ba salam .age momkene tarigheye kar kArdan ba massage dispaching ro baram tozih bedid.to ketabaye delphi in mabhas tozih dade nashode.v search ham kardam vali matlabi peyda nakardam.mamnon misham.

vcldeveloper
چهارشنبه 05 دی 1386, 19:26 عصر
سلام،
فارسی تایپ کنید، وگرنه بر طبق قوانین سایت پست های شما حذف میشه.

چه Message ایی به کجا و از چه طریقی می خواید بفرستید؟ اگر منظور ارسال Message از یک پنجره به پنجره دیگه در ویندوز هست، PostMessage و SendMessage توابع API ایی هستند که این کار را انجام میدند. اگر منظور در شبکه هست، اگه در سایت Indy را جستجو کنید، متوجه میشید چطور میشه این کار را در شبکه انجام داد.

rezayee
یک شنبه 09 دی 1386, 14:50 عصر
سلام
منظور من این بود که به عنوان مثال ما یک فرم پدر داریم و در این فرم یک منوبار داریم که شامل دکمه های درج و حذف و ... است و می خواهیم با زدن مثلا کلید درج این عمل برای فرمی که فعال هست انجام بشه. که برای اینکار باید از messagedespaching استفاده کنیم و متاسفانه نمی دونم چجوری یاید ازش استفاده کنم. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

vcldeveloper
یک شنبه 09 دی 1386, 17:28 عصر
اگر منظور از فرم پدر MDIForm هست، می تونید با استفاده از خصوصیت ActiveMDIChild به فرم فرزندی که در حال حاضر فعال هست، دسترسی داشته باشید.
در غیر اینصورت، برای ارسال پیام به یک پنجره، می تونید از توابع SendMessage و PostMessage استفاده کنید.

rezayee
دوشنبه 10 دی 1386, 11:11 صبح
یعنی کسی اینجا نیست یه مثال برای من بزنه.

آقای کشاورز من می خواستم ببینم با message dispache چجوری می تونم این کار رو انجام بدم چون ممکنه بعضی از فرم ها فرم فرزند نباشه.بازم از راهنماییتون ممنون

vcldeveloper
دوشنبه 10 دی 1386, 17:44 عصر
من می خواستم ببینم با message dispache چجوری می تونم این کار رو انجام بدم چون ممکنه بعضی از فرم ها فرم فرزند نباشه.
Message Dispatch چی هست؟! مگه غیر از ارسال پیغام از موجودیتی به موجودیت دیگه هست؟! شما اصلا SendMessage یا PostMessage را جستجو کردید که ببینید اینا چی هستند و چیکار می کنند؟!!