ورود

View Full Version : indy و فایروال و port

spicirmkh
چهارشنبه 05 دی 1386, 16:49 عصر
سلام

من برنامه ام وقتی می خواهم با TidFTP به سرور کانکت بشود پیغام فایروال ویندوز می آید چکار کنم این اتفاق نیفتد

سوال دوم چگونه بفهمم کدام port روی سرور رزرو شده یا کدام باز است و آیا port است که خود ویندوز رزرو کند مثل 80 و 455

با تشکر

ghabil
چهارشنبه 05 دی 1386, 23:50 عصر
سلام

من برنامه ام وقتی می خواهم با TidFTP به سرور کانکت بشود پیغام فایروال ویندوز می آید چکار کنم این اتفاق نیفتد

کار فایروال همینه دیگه ، اگر میخوای نیاد باید غیر قعالش بکنی.

سوال دوم چگونه بفهمم کدام port روی سرور رزرو شده یا کدام باز است و آیا port است که خود ویندوز رزرو کند مثل 80 و 455
با تشکر

ببین بسته به اینکه چه سرویسهایی روی دستگاهت فعال باشند فرق میکنه ، مثلا اگر یک وب سرور فعال مثل IIS داشته باشی خب اون داره روی پورت 80 Listen میکنه و .... اینو اشتباه نکنی با اینکه تو بخوای روی پورت 80 به جایی وصل بشی ها، چون تو با استفاده از یک پورت دیگه به پورت 80 یک سرور وصل میشی مثلا، تو نمیتونی روی پورت 80 که الان مثلا IIS داره Listen میکنه سرویس بدی ، که اگر مثلا IIS رو بخاوابونی اونوقت میتونی خودت یک وب سرور بنویسی که روی 80 مثلا جواب بده...
اگر هم میخوای پورتهای و کانکشنهای فعال کامپیوترت رو در لحظه ببینی برو تو کامند لاین بزن netstat -a

spicirmkh
پنج شنبه 06 دی 1386, 11:07 صبح
استاد گرامی با سلام

1- اگر برنامه ای بصورت interweb نوشته شده و بخواهیم روی فقط برروی یک سیستم ( تک کاربره ) اجرا شود حتما باید IIS روی آن سیستم نصب شود ؟ یا راهی دیگر وجود دارد

2- وقتی IIS روی ویندوز XP نصب می کنم و برنامه Interweb بدرستی اجرا نمی شود اما همان برنامه روی ویندوز 2000 اجرا می کنم کار می کند و معلوم است مشکل از IIS ویندوز XP است آیا علت معلوم است

تشکر فراوان

ghabil
پنج شنبه 06 دی 1386, 13:45 عصر
اینتراوب اگر بصورت StandAlone باشه نیاز به هیچ وب سروری نداره ، اگر بصورت ISAPI باشه باید روی یک WebServer مثل IIS هاست بشه.، برای برنامه تحت وب هم یک کاربره و چند کاربره فرقی نداره ، برنامه نوشته شده برای اینکه هرکی تونست بهش اکسس کنه سرویس بده، حالا میتونه یا REstrictedIp بدی یا اینکه با UserName و Password چک کنی که کی دسترسی داشته باشه.

2 نگفتی چه خطایی میده ولی ممکنه مشکل از همین فایروال باشه خی ببین فایروال رو غیر فعال کنی چی میشه. راستی بالا گفتم باید IIS رو غیر فعال کنی ، بعضی از فایروالها (اکثرشون) این امکان رو دارند که بهشون بی یکسری از پورتها رو باز بزارند و مشکلت حل میشه منتها من ماله XP رو نمیدونم که این امکان رو داره یا نه

spicirmkh
یک شنبه 09 دی 1386, 10:16 صبح
2 نگفتی چه خطایی میده ولی ممکنه مشکل از همین فایروال باشه خی ببین فایروال رو غیر فعال کنی چی میشه. راستی بالا گفتم باید IIS رو غیر فعال کنی ، بعضی از فایروالها (اکثرشون) این امکان رو دارند که بهشون بی یکسری از پورتها رو باز بزارند و مشکلت حل میشه منتها من ماله XP رو نمیدونم که این امکان رو داره یا نه

سلام
من مشکل ام قبلا بیان کرده بودم در پیست قبلی
برنامه اگر با دلفی 7 بنویسم توی همان IIS و بخوبی کار میکند و برنامه شامل فقط یک کلید است.
اما توی دلفی 2007 وقتی بصورت ISAPI و DLL در می اید کار نمی کند و پیغام خطا HTTP 500 internal server Error می دهد در حالی این برنماه روی ویندوز 2000 بخوبی کار می کند

سوال اینجا پیش می اید اگر مشکل از برنامه است چرا روی ویندوز 2000 کار می کند و اگر مشکل IIS است چرا با دلفی 7 کار می کند

با تشکر