PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی در مورد رمز عبور

hamid5300
چهارشنبه 05 دی 1386, 16:57 عصر
از دوستان خواهش می کنم در این مورد من را راهنمایی کنن :
چگونه می توان رمز عبور یک برنامه را در هنگام اجرا ذخیره نمود و همچنین ویرایش کرد
و در صورتی که از برنامه خارج بشی و مجدد اون را اجراء کنی برنامه رمز جدید را قبول کند ؟
اگه یه برنامه نمونه هم قرار بدن واقعاً عالی میشه
با تشکر:لبخندساده:

ƒxmahdi
چهارشنبه 05 دی 1386, 18:07 عصر
دوست عزیز برنامه را از لینک زیر دانلود کن
پسورد اولیه برنامه fxmahdi است
دانلود (http://upsilon.zshare.net/download/767e7cc3b3a0b8ec836d4bb80daa8648/1198681524/5926615/fxmahdi.rar)

sinpin
چهارشنبه 05 دی 1386, 18:13 عصر
چگونه می توان رمز عبور یک برنامه را در هنگام اجرا ذخیره نمود و همچنین ویرایش کرد
و در صورتی که از برنامه خارج بشی و مجدد اون را اجراء کنی برنامه رمز جدید را قبول کند ؟

راحتترین راه حل ذخیره کردن - بصورت hash شده - در یک فایل کنار برنامه است که بهتره اینکریپت هم بشه.

ƒxmahdi
چهارشنبه 05 دی 1386, 18:37 عصر
آقا سینا درسته ولی ذخیره در ریجستری خیلی مطمئن تر است و در دسترس راحت نیست

sinpin
چهارشنبه 05 دی 1386, 18:46 عصر
آقا سینا درسته ولی ذخیره در ریجستری خیلی مطمئن تر است و در دسترس راحت نیست
:لبخندساده:

زیاد باهاتون موافق نیستم دوست عزیز
من راحتترین راه ممکن رو گفتم نه بهترین رو
بصورت کلی : نباید رجیستری رو جایی واسه قایم کردن اجناس قیمتی دونست!
چون به راحتی قابل ردیابی و مانیتور شدنه : این برنامه رایگان رو (با حجم 72 کیلوبایت) دانلود کنید تا بهتر متوجه منظورم بشید : (http://www.sofotex.com/Regmon-download_L5016.html)regmon (http://www.sofotex.com/Regmon-download_L5016.html)
حتی اگه فایل ها رو در کنار برنامه قرار بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد به این شرط که اونها رو خوب مراقبت (اینکریپت) کنیم.

ضمن اینکه منظور دوستمون راهی جهت ذخیره کلمه عبور بود :

پس در اینحالت میتونن از یک الگوریتم رمزنگاری یکطرفه (به این معنا که به هیچ طریق قابل بازگشت به مقدار اولیه نیست) استفاده کنند. یعنی پسورد رو بصورت هش شده ذخیره کنند، پس حتی دیده شدن اون هم زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه. (البته باز بهتره که اونم اینکریپت بشه)
به این شکل که توی فرم ورود، کاربر برنامه کلمه عبور رو وارد میکنه و بعد برنامه ی شما میاد و hash شده اون رو با مقداری که ذخیره کردید (و یا برای حالت بهتر با دیکود شده ی اون) مقایسه میکنه و ...

ƒxmahdi
چهارشنبه 05 دی 1386, 19:23 عصر
آقا سینا برنامه ای که من گذاشتم درست کار می کنه
این برنامه پسورد را در رجیستری ذخیره می کنه

M8SPY_OK
چهارشنبه 05 دی 1386, 19:37 عصر
خوب به جای اینکه پسورد اینکریپت شده رو تویه یک فایل کنار برنامه ذخیره کنیم . اون رو توی رجیستری ذخیره می کنیم ! چه فرقی می کنه ؟؟

اصلاً می تونیم اون رو توی پوشه ویندوز و یا پوشه های سیستمی ذخیره کنیم .

sinpin
چهارشنبه 05 دی 1386, 21:18 عصر
آقا سینا برنامه ای که من گذاشتم درست کار می کنه<br />
این برنامه پسورد را در رجیستری ذخیره می کنه

100% - من نگفتم برنامه شما کار نمیکنه آقا مهدی.

خوب به جای اینکه پسورد اینکریپت شده رو تویه یک فایل کنار برنامه ذخیره کنیم . اون رو توی رجیستری ذخیره می کنیم ! چه فرقی می کنه ؟؟

حق با شماست انجام اینجور کارها زمانی معمول بود. اما شما هم اگه پست قبلی من رو میخوندید و برنامه ای رو که معرفی کردم رو تست میکردید میدیدید که عملا فرقی نمیکنه شما مقادیرتون رو کجا ذخیره کنید چون این عمل ذخیره به راحتی قابل ردیابی است.
برنامه های زیادی واسه اینکار هست :
مثلا regmon ی که معرفی کردم میاد و بصورت لحظه ای عملیات انجام شده روی رجیستری رو برای شما log میکنه و یا برنامه ای هست بنام filemon که همینکار رو بر روی فایلها انجام میده.
کار کردن با این برنامه ها هم خیلی راحته. مثلا شما میتونید بهش بگید که تنها عملیاتهای write در رجیستری رو برای من نشون بده و ...

منظور من این بود که صرفا نباید این تصور ایجاد بشه که ذخیره در رجیستری بهترین راه برای اینجور مسائله.

ضمن اینکه فراموش نکنید که دوستمون روشی برای ذخیره کلمه عبور میخواستند. و بهترین راه برای این موارد روشهای رمزنگاری یکطرفه هست که زیاد هم لزومی نداره مقادیر رمزنگاری شده رو قایم کنیم. چون در صورت استفاده از یک الگوریتم خوب امکان رسیدن به مقدار اولیه تقریبا صفر است.

M8SPY_OK
چهارشنبه 05 دی 1386, 21:30 عصر
راستی جدا از این مسئله . (البته همچین هم بی ربط نیست نسبت به این موضوع) . :
من تو فکر نوشتن برنامه ای هستم که از طریق یک وبکم حد اقل 1 مگا پیکسل به بالا ، برای ورود به برنامه ، عنبیه چشم کاربر رو چک کنه و اجازه و یا عدم اجازه ورورد رو صادر کنه .

به نظر من الگوریتم ساده ای داره . فقط یک کمی تجهیزات می خواد . مثلاً باید یک قالب به صورت دستی درست کنیم که تمامی عکس هایی که از عنبیه گرفته میشن در یک اندازه و یک فاصله معین و دقیق باشند .

ali_habibi1384
پنج شنبه 06 دی 1386, 21:01 عصر
منم با روش hashing موافقم.

bahman_bisavad
پنج شنبه 13 دی 1386, 10:27 صبح

راه حلتون منطقی و استاندارد نیست!