PDA

View Full Version : ویروس ایرانی اپوزیسیون هم آمد!

Bahmany
پنج شنبه 06 دی 1386, 08:46 صبح
مدتی است برخی کاربران ایرانی اینترنت، هنگام استفاده از مرورگر Internet Explorer با ویروس‌های سیاسی روبه‌رو می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، این ویروس‌ها عبارت از کادرهای زردرنگی است که در آنها جملاتی با مفاهیمی علیه جمهوری اسلامی، روحانیت و قوه قضائیه به چشم می‌خورد و هنگام استفاده از اینترنت در بالای کادر عنوان به نمایش در می‌آید.

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1386/10/5/3131_140.jpg
بنا بر گزارش‌های ارسالی، این‌گونه ویروس، در شهرهای تهران، مشهد، قم و ... دیده شده و احتمالا ایرانی بوده یا بر اثر دستکاری در یک ویروس خارجی تولید شده، با این حال گویا به علت بومی بودن این ویروس همه آنتی ویروسها قادر به شناسایی آن نیستند.

گفتنی است، ویروس‌های کامپیوتری با استفاده از زبان‌های سطح پایین نظیر اسمبلی و ... نوشته می‌شوند و تلاش می‌شود با یک برنامه کوتاه، در فعالیت‌های رایانه‌ای کاربران اختلال ایجاد

منبع :
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=3888

Bahmany
پنج شنبه 06 دی 1386, 08:48 صبح
در ضمن اگر این ویروس را دارید و Symantec نیز استفاده می کنید آنتی ویروس خود را Update کرده و مشکل خود را مرتفع کنید

Nightbat
پنج شنبه 06 دی 1386, 09:20 صبح
من چند وقت پیش تو یکی از وزارت خانه ها این ویروس رو دیدم. همه رو به درد سر انداخته بود و چون به قول دوستمون همه آنتی ویروسها نمیشناختنش و شعارهایی هم که می نوشت اصلا مناسب وزارت خانه نبود، همه به تکاپو افتاده بودند. از انفورماتیکش گرفته تا اطلاعاتش.

Bahmany
پنج شنبه 06 دی 1386, 09:29 صبح
من چند وقت پیش تو یکی از وزارت خانه ها این ویروس رو دیدم. همه رو به درد سر انداخته بود و چون به قول دوستمون همه آنتی ویروسها نمیشناختنش و شعارهایی هم که می نوشت اصلا مناسب وزارت خانه نبود، همه به تکاپو افتاده بودند. از انفورماتیکش گرفته تا اطلاعاتش.
من خودم تو ؟؟؟؟؟؟؟ کار می کنم می خواستم خودم یه چیزی بنویسم ویروس رو از کار بندازه و لی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجبورمون کردند از Symantec بخواهیم و بعد صحبتهایی با Symantec در عرض یک ساعت Patch مورد نظر را تحویلمون دادند

Nightbat
پنج شنبه 06 دی 1386, 09:57 صبح
من خودم تو ؟؟؟؟؟؟؟ کار می کنم می خواستم خودم یه چیزی بنویسم ویروس رو از کار بندازه و لی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجبورمون کردند از Symantec بخواهیم و بعد صحبتهایی با Symantec در عرض یک ساعت Patch مورد نظر را تحویلمون دادند
این patch در دسترس ه همه هست ؟

Bahmany
پنج شنبه 06 دی 1386, 10:18 صبح
این patch در دسترس ه همه هست ؟

بله فقط شما کافیه Symantec رو Update کنید بعد مشکل حل میشه
حتی یک مقاله کامل درباره این ویروس در Symantec وجود داره.

Programmer.G
جمعه 07 دی 1386, 00:04 صبح
و بعد صحبتهایی با Symantec در عرض یک ساعت Patch مورد نظر را تحویلمون دادند

مطمئنید به درخواست شما این کارو انجام داده اند؟ Symantec اصلا ایران رو به رسمیت نمی شناسه و به ایرانی ها خدمات نمی ده.