View Full Version : حقوق و مزایا در سال 2007
Inprise
شنبه 08 دی 1386, 04:31 صبح
NetworkWorld نتایج ارزیابیش در مورد حقوق و مزایای مربوط به مشاغل IT در سال 2007 و مزایا و میزان رضایتمندی از اونها رو منتشر کرده . بد نیست یه نگاهی بهش بندازین و به وضع برنامه نویسها دقت کنین :
http://www.networkworld.com/salary/2007/092407-your-earnings.html
illegalyasync
شنبه 08 دی 1386, 16:25 عصر
کاش مینوشت که این حقوقها خالص هستن یا نه چون اگر نباشن با در نظر گرفتن مالیات خیلی مقدارشون کمتر میشه حقوق سالی 80 هزار تا با سالی 60 هزار تا خیلی فرق میکنه
Inprise
شنبه 08 دی 1386, 16:39 عصر
اینها متوسط و معدل حقوق و مزایا هست . مالیات به بحث دیگس که برای هر کسی و هر جائی فرق میکنه و تو معادلات واردش نمیکنن چون نتیجه اش دیگه معنادار نمیشه . بگذریم از اینکه من کسی رو نمیشناسم که با هشتاد هزار تا حقوق در IT بیست هزار تا مالیات بده ، اون تریپ مال کارتون رابینهود و داروغه ناتینگهام و اینا بود
illegalyasync
شنبه 08 دی 1386, 19:34 عصر
:P
همون برنامه نویس وب با هشتاد هزار دلار حقوق چقدر مالیات میده ؟
Inprise
شنبه 08 دی 1386, 19:58 عصر
بستگی داره . به خیلی چیزها . به کشور ، به محل کار و نوع و مدل مسئولیت ، به نوع قرارداد و سابقهء کار . به تاهل و تجرد . به خانواده . به ملیت و نوع ویزا و ... . اصلا چیزی نیست که بشه بحث مختصر و مفیدی در موردش کرد . همینکه بدونیم حتی یه برنامه نویس با رتبه خیلی پائین حتی با توانائی های نه چندان بالا میتونه رستگار زندگی کنه هدف این تاپیک بود .
Hadizadeh
یک شنبه 09 دی 1386, 10:36 صبح
حالا شما با ایران مقایسه کنید، یه برنامه نویس کار درست خیلی زور بزنه 15 هزارتا فیض می بره!
zfarhad2000
یک شنبه 09 دی 1386, 14:14 عصر
حالا شما با ایران مقایسه کنید، یه برنامه نویس کار درست خیلی زور بزنه 15 هزارتا فیض می بره!
به نظر من 15000 تا برای زندگی در داخل ایران مبلغ کمی نیست. ارزش دلار در داخل ایران و خارج اون خیلی فرق میکنه همین 15000 تایی که شما میگید در داخل ایران چیزی حدود 13 میلیون تومان میشه که برای یکسال زندگی در ایران زیاد هم بد نیست.
ضمنا توی ایران هم اگه کسی واقعا توانایی فنیش رو داشته باشه و البته یه مقداری هم زرنگ باشه که بتونه از این توانایی هاش استفاده کنه بیشتر از این هم میتونه درآمد داشته باشه.
Hadizadeh
یک شنبه 09 دی 1386, 14:20 عصر
البته اینو قبول دارم که یه فرد باهوش تو ایران راحت می تونه پول در بیاره ولی خارج از ایران هم اگه کار درست باشه و باهوش، بهتر می تونه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.