ورود

View Full Version : قبل از ادامه فعالیت در انجمن ها،میبایست مطالبی را مطالعه کنید!!!!!!

khepelesibilo
یک شنبه 09 دی 1386, 14:55 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئولیت محترم
چند وقت پیش موقع search با سایت شما آشنا شدم،تااینکه چند هفته پیش خودم رو رجبیستر کردم
موضوع ساده ای باعث شد بیشتر از 2 بار به سایت شما نیام!!!‌تا اینکه امروز برای پرسیدن سوالی به سایت شما برگشتم!
اما دیدم هنوز اون موضوع گریبان گیر فعالیت هاست!‌راستش به حدی آزار دهنده بود که حتی نتونستم کامل بگردم ببینم تاپیکی مشابه اون که می زنم هست یا نه!!!
اکثر مواقع که خواستم صفحه ای رو ببینم!‌ به جای اون با صفحه ای شامل این پیغام مواجه شدم!!!‌ طوری که مطمئنم کلا افراد معمولی رو از ادامه فعالیت باز میداره!‌ چند بار صفحه خواسته شده رو نگاه کردم تا شاید دست از سرم برداره!!!‌اما انگار ...
حتی لینکهایی که می خواستم برم ببینم آخر سر گم شد!!!‌
log out کردم ببینم آیا توضیحی توو قوانین انجمن وجود داشته یا نه!!!‌ قوانینی که صفحه اول خواسته شده بود رو کامل خوندم!‌ اما چیزی توو این ضمینه ندیدم!!!!!
با سپاس از شما می خواستم بدونم تا کی من باید به جای لینک های مورد نظرم!!‌تبلیغ فروش Delphi!!! ‌یا مواردی مشایه رو بینم !‌
احتمالا جواب این سوال جایی توو یکی از تاپیک ها هست!‌اما باور کنین از کلیک روی صفحاتی که در نهایت به صفحه : اینجا رو ببین!!‌میره خسته شدم!
http://i5.tinypic.com/6tyfpk1.jpg

اَرژنگ
یک شنبه 09 دی 1386, 15:21 عصر
با سپاس از شما می خواستم بدونم تا کی من باید به جای لینک های مورد نظرم!!‌تبلیغ فروش Delphi!!! ‌یا مواردی مشایه رو بینم !‌
ای بابا! اگر شما بتوانید ۴ تا کانال تلویزیون را با هم نگاه کنید از این مشکلها نخواهید داشت. کسانیکه به صورت حرفه ای وب سورفینگ میکنند معمولا ۴ تا ۱۰ تا ویندوز باز دارند و سریع به لینکهایی که احتیاج دارند کلیک میکنند. در ضمن سایتهایی مانند کد پروژکت که از بالا تا پائیینش همش تبلیغه! من با اینکه از تبلیغ خوشم نمیاد با تبلیغاتی که در این سایت مشیه مشکلی ندارم. نسبتا میشه نادیده گرفت! در مورد فروش دلفی، یادش بخیر ۱۳ سال پیش بهترین ابزار پرنامه نویسی بود ولی الان دیگه شده جوک، کاشکی یکمقداری فروش کند و به جایه اولش در برنامه نویسی برگرده!

LordDevil
یک شنبه 09 دی 1386, 15:23 عصر
کم کم داریم بی انصاف میشیم

دوست عزیز فعالیت شما در این فاروم بصورت رایگان است و شما هیچ مبلغی نمی
پردازید . در ضمن بنده 2 سال است که در این فاروم عضو هستم که این صفحه یا لینک
رو بیش از 4 5 بار ندیدم و بیشتر راهنمایی بود نه تبلیغات بجز آخری که آنهم تبلیغ محسوب
نمی شود .

شما ها چرا به یاهو و از این سایتهایی که سرویس رایگان می دهند و شما را هر روز
مجبور می کنند چندین کیلو بایت عکس و فلش تبلیغاتی لود کنیین اعتراض نمی کنین ؟!!

کمی هم با انصاف باشیم .

یا حق

anubis_ir
یک شنبه 09 دی 1386, 15:25 عصر
این شخص این آی دی رو باز کرده با این اسم بی ربطی ، تا اعصاب شما رو خرد کنه.
نیازی به بحث و جدل نداره. فقط باید ban بشه.

اَرژنگ
یک شنبه 09 دی 1386, 18:34 عصر
[quote=LordDevil;442897] /> شما ها چرا به یاهو و از این سایتهایی که سرویس رایگان می دهند و شما را هر روز
مجبور می کنند چندین کیلو بایت عکس و فلش تبلیغاتی لود کنیین اعتراض نمی کنین ؟!!

quote]

کسانی که بلدند که چگونه بدونه دیدن فلش و عکس لود کنند بازهم از یاهو استفاده نمیکنند، دلیل اینکه اینجا هستیم نبودن تبلیغات نیست، آدمهایه باحالی که اینجا پاتقشان است هست.

Inprise
سه شنبه 11 دی 1386, 16:47 عصر
اکثر مواقع که خواستم صفحه ای رو ببینم!‌ به جای اون با صفحه ای شامل این پیغام مواجه شدم!!!‌ طوری که مطمئنم کلا افراد معمولی رو از ادامه فعالیت باز میداره!‌نه اینطور نیست . آگهی ها یا موارد خیلی ضروری که به این شکل اعلام میشن تعدادشون فوق العاده محدود هست و محدود باقی میمونه و در موارد خاص نمایش داده میشن و تازه فقط و فقط یکبار برای هر کاربر . بجای فعالیتهای غیر ضروری با چند آی دی و نوشتن نامه های دو کیلومتری ساعت 3 صبح به مدیران سایت و سایر مواردی که خودت در جریان هستی به کارهای مفید مشغول باش . عمر خیلی کوتاه هست .