View Full Version : validate کردن فایلی که upload میشه !؟
dr_csharp
دوشنبه 10 دی 1386, 16:17 عصر
سلام
دوستان من میخوام تو برنامم اجازه بدم کاربران یکسری Image رو سرور Upload کنن ! ولی میخوام قبل از ثبت ( یعنی دقیقا همون موقع که عکس Brows میشه ) اینکار انجام بشه ! تقریبا یک چیزی مثل Validation که وقتی تو Yahoo داریم Mail میسازیم انجام میشه :لبخندساده:
ممنون میشم راهنمایی کنید !
raravaice
دوشنبه 10 دی 1386, 16:41 عصر
سلام
چیه عکس رو میخوای validate کنی؟
dr_csharp
دوشنبه 10 دی 1386, 17:45 عصر
چیه عکس رو میخوای validate کنی؟
برای مثال Size عکس !
( البته من روش کار مد نظرمه و اینکه حالا چی Validate بشه مهم نیست )
ghasem.fattahpour
سه شنبه 11 دی 1386, 01:24 صبح
دوست من، بنده خودم مدتی دنبال این مسئله بودم.هیچ راهی برای فهمیدن سایز عکس را قبل از upload پیدا نکردم. ولی regex خوبی برای پسوند سایت پیدا کردم.
dr_csharp
سه شنبه 11 دی 1386, 08:14 صبح
دوست من، بنده خودم مدتی دنبال این مسئله بودم.هیچ راهی برای فهمیدن سایز عکس را قبل از upload پیدا نکردم. ولی regex خوبی برای پسوند سایت پیدا کردم.
منظورتون از Regex چیه ؟
raravaice
سه شنبه 11 دی 1386, 12:10 عصر
سلام
با جاوا اسکریپت نمیتونی قبلا با vbscript میشد یه کارایی کرد ولی از IE 5 به بعد جلوشو گرفتن (BUG) ولی میتونی سمت سرور قبل از اینکه عکس رو SAVE کنی STREAM عکس رو بخونی بریزی توی یه BITMAP یا IMAGE از اونجا طول،عرض،DPI، و یا حتی اینکه عکس رنگی یا سیاه سفیده و خیلی امکانات دیگه که خود میتونی از توی عکس شناسایی کنید.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این 2 تا پارامتر کمک خوبی برای پردازش تصویر هستن!
موفق باشی
scorpion_man
سه شنبه 11 دی 1386, 13:47 عصر
سلام به همه دوستان
عزیز تنها چیزی که شما بهش دسترسی داری value هست که مسیر فایل رو میشه فهمید البته با توابع جاوا میشه از این value پسوند فایل رو validate کرد البته تو Javascript توابعی هم برای stream ها هست شاید بشه با اونا هم به object form که stream فایل ارسالی داخل این object به سرور post میشه دسترسی پیدا کرد و بقییه پارامترها رو validate کرد
موفق باشید
scorpion_man
سه شنبه 11 دی 1386, 13:50 عصر
regex هم کلاسی هست برای پردازش یک مقدار متنی و گرفتن و جدا کردن عبارات دلخواه
اگه همین واژه رو تو google جستجو کنی مقالات خوبی پیدا میکنی
raravaice
سه شنبه 11 دی 1386, 14:02 عصر
سلام
دوست بزرگوار Scorpion_man لطفا این سورسی که با جاوا اسکریپت میشه به STREAM یک فایل یا همون عکس دسترسی پیدا کرد زحمت میکشی ارسال کنی.
من خیلی وقت دنبال چنین دسترسی میگردم.
ممنونت میشم
scorpion_man
سه شنبه 11 دی 1386, 18:08 عصر
با سلام به دوستان
اگه زحمت بکشید عبارت javascript stream رو تو google جستجو کنید میتونید مثالهای خوبی پیدا کنید
موفق باشید
scorpion_man
سه شنبه 11 دی 1386, 18:12 عصر
بیا من همین لینک اولین یافته از این جستجو رو برات میزارم که یه object از نوع image تعریف کرده همون کاری که به صورت serverside انجام میشه
http://www.javascriptmall.com/learn/lesson12.htm
حدود 300000 یافته برای این واژه میاره
فقط یکم جستجو موفق باشید
raravaice
سه شنبه 11 دی 1386, 19:07 عصر
سلام
لطف شما کم نشه.ولی با این سورسا که نمیشه به dpi طول یا عرض اصل تصویر دسترسی پیدا کرد.
scorpion_man
سه شنبه 11 دی 1386, 19:15 عصر
سلام
لطف شما کم نشه.ولی با این سورسا که نمیشه به dpi طول یا عرض اصل تصویر دسترسی پیدا کرد.
عزیزم چه زود همه یافته هارو نگاه کردی واقعا تبربک میگم
کمی تحمل کمی جستجو کمی حرکت
در ضمن این نمونه استفاده از stream هاست
شما اگه یه image از stream بسازی میتونی به object های width , height دسترسی داشته باشی
موفق باشی
oxygenws
چهارشنبه 12 دی 1386, 14:07 عصر
با جاوا اسکریپت نمی تونی داده های کلاینت رو پردازش کنی. چون مشکلات امنیتی داره.
پاسخ شمارهء ۴ درست و کامل بود.
مابقی دوستان لطفا کنند به عنوان انجمن دقت کنند و بحث های خارج از عنوان انجمن (html و جاوا اسکریپت و ...) رو به همون انجمن منتقل کنند.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.