ورود

View Full Version : واکشی اطلاعات فارسی در SQL Server بدون داشتن زبان فارسی

mrt2081
دوشنبه 10 دی 1386, 17:36 عصر
سلام
من بر روی یک SQL Server که بر روی ویندوزی نصب است که نصب امکانات فارسی بر روی آن امکان پذیر نیست مجبورم اطلاعات فارسی ذخیره کنم.وقتی اطلاعات از قبل وجود دارد و دیتابیس بازیابی شود در خود Enterprise اطلاعات را بصورت وارونه نشان می دهد ولی برنامه من که بر روی سرور اجرا می شود. اطلاعات را بصورت ؟ نشان می دهد. یا اگر اطلاعاتی را ویرایش یا اضافه کنیم همینطور. من بدنبال روشی هستم که بدون نصب امکانات فارسی ویندوز اطلاعات را بدرستی واکشی کنم و بدرستی ویرایش و اضافه کنم.

لطفا اساتید بزرگوار کمک کنند
با تشکر

JAFO_IRAN
دوشنبه 10 دی 1386, 18:03 عصر
سلام

اینکه در EntMngr به صورت وارونه (و احتمالا ناچسبیده و تک حرفی) نشان میدهد میتواند مربوط به این باشد که نه تنها زبان پیش فرض در سیستم شما فارسی نیست، بلکه امکانات پردازش فارسی هم در رایانه وجود ندارند - از ابتدا نصب نشده‌اند.
در چنین مواردی فکر کنم به جز اینکه اطلاعات را به نحوی به یک WebBrowser منتقل کنید راه دیگری برای بازنمایی صحیح داده‌ها وجود نداشته باشد.

نمایش ? در برنامه‌هایی که با دلفی و VCL استاندارد نوشته شده‌اند به این دلیل است که این برنامه‌ها با مکانیزم 8 بیتی رشته‌ها را پردازش میکنند. یک راه اینه که از componentهایی ماهیت unicodeی دارند استفاده کنید. من در این زمینه به خصوص تجربه ندارم اما پیش‌بینی میکنم که در آن حالت نیز در نهایت یک خروجی شبیه به آنچه در EntMngr بدست آورده‌اید خواهید داشت.

ارادت

linux
پنج شنبه 13 دی 1386, 15:52 عصر
سلام
من بر روی یک SQL Server که بر روی ویندوزی نصب است که نصب امکانات فارسی بر روی آن امکان پذیر نیست مجبورم اطلاعات فارسی ذخیره کنم.وقتی اطلاعات از قبل وجود دارد و دیتابیس بازیابی شود در خود Enterprise اطلاعات را بصورت وارونه نشان می دهد ولی برنامه من که بر روی سرور اجرا می شود. اطلاعات را بصورت ؟ نشان می دهد. یا اگر اطلاعاتی را ویرایش یا اضافه کنیم همینطور. من بدنبال روشی هستم که بدون نصب امکانات فارسی ویندوز اطلاعات را بدرستی واکشی کنم و بدرستی ویرایش و اضافه کنم.

لطفا اساتید بزرگوار کمک کنند
با تشکر
احتیاجی به نصب امکانات فارسی بر روی سرور نیست