Moharram
سه شنبه 11 دی 1386, 17:55 عصر
سلام
من یه پروژه VC++6 که بصورت Debug کامپایل شده و با استفاده از یک InstallShield یک Package برای اون ساختم، ولی وقتی Package رو در یه سیستم که VC نداره نصب میکنم، برنامه اجرا نمیشه (نه Error میده نه چیزه دیگه ای) ..... !!!!
در ضمت برنامه InstallShiled پروژه رو اسکن میکنه و میفهمه که با VC نوشته شده و یه سری DLL رو به Package اضافه میکنه و حتی یه ActiveX که استفاده کردم رو رجیستر میکنه ولی بازم اتفاقی نمی افته.
در ضمن من خودم با RegSvr32 اکتیو ایکس رو رجیستر میکنم و یه سری DLL به شرح زیر رو هم به Package اضافه کردم ....
CC3260MT.DLL
MFC40.DLL
MFC40U.DLL
MFC42.DLL
MFC42D.DLL
MFC42ENU.DLL
MFC42U.DLL
MFC71.DLL
MFC71U.DLL
MFCANS32.DLL
MFCD42D.DLL
MFCN42D.DLL
MFCO42D.DLL
MSVCIRT.DLL
MSVCIRTD.DLL
MSVCp60.DLL
MSVCP60D.DLL
stlpmt45.dll
rtl60.bpl
vcl60.bpl
vclx60.bpl
rtl.dcp
libcmtd.pdb
nafxcwd.pdb
در ضمن وقتی تو سیستم مقصد VC رو نصب میکنم همه چی درست میشه،،
بنظرتون تو Package فایلی از DLL های VC رو جا گذاشتم .....
منتظر جواب هاتون هستم.
من یه پروژه VC++6 که بصورت Debug کامپایل شده و با استفاده از یک InstallShield یک Package برای اون ساختم، ولی وقتی Package رو در یه سیستم که VC نداره نصب میکنم، برنامه اجرا نمیشه (نه Error میده نه چیزه دیگه ای) ..... !!!!
در ضمت برنامه InstallShiled پروژه رو اسکن میکنه و میفهمه که با VC نوشته شده و یه سری DLL رو به Package اضافه میکنه و حتی یه ActiveX که استفاده کردم رو رجیستر میکنه ولی بازم اتفاقی نمی افته.
در ضمن من خودم با RegSvr32 اکتیو ایکس رو رجیستر میکنم و یه سری DLL به شرح زیر رو هم به Package اضافه کردم ....
CC3260MT.DLL
MFC40.DLL
MFC40U.DLL
MFC42.DLL
MFC42D.DLL
MFC42ENU.DLL
MFC42U.DLL
MFC71.DLL
MFC71U.DLL
MFCANS32.DLL
MFCD42D.DLL
MFCN42D.DLL
MFCO42D.DLL
MSVCIRT.DLL
MSVCIRTD.DLL
MSVCp60.DLL
MSVCP60D.DLL
stlpmt45.dll
rtl60.bpl
vcl60.bpl
vclx60.bpl
rtl.dcp
libcmtd.pdb
nafxcwd.pdb
در ضمن وقتی تو سیستم مقصد VC رو نصب میکنم همه چی درست میشه،،
بنظرتون تو Package فایلی از DLL های VC رو جا گذاشتم .....
منتظر جواب هاتون هستم.