View Full Version : درخواست یک منبع برای اموزش
soheil-vb6
سه شنبه 11 دی 1386, 21:32 عصر
سلام
من در وی بی فعالیت میکردم
از شما میخواهم اگر منبعی در مورد ++c دارید معرفی کنید
مرسی
emad_67
سه شنبه 11 دی 1386, 21:56 عصر
من کتاب دیتل ترجمه قلزم رو پیشنهاد میکنم
fkaz_fkaz
سه شنبه 11 دی 1386, 23:50 عصر
:متفکر:کتاب جعفرنژاد قمی بد نیست ولی پراکنده گفته
فکر کنم کتاب++c انتشارات گسترش علوم پایه تالیف حمیدرضامقسمی بهتر و کاملتر باشه:متفکر:
ICEMAN
چهارشنبه 12 دی 1386, 19:28 عصر
C++ How to Program شاید بهترین منبع باشه ولی اینی که من دارم زبون اصلیه فک کنم ترجمه هم باشه
emad_67
چهارشنبه 12 دی 1386, 20:07 عصر
کتابی که جناب ICMAN معرفی کردن همون کتاب "چگونه با c++ برنامه بنویسیم" هست که اصل کتاب برای دیتل هست و من ترجمه شده توسط قلزم اونو دارم و کتاب خوبیه . ولی کتاب جعفر نژاد رو پیشنهاد نمیکنم بخری
Nima_NF
چهارشنبه 12 دی 1386, 23:26 عصر
کتاب دیتل (چگونه با c++ برنامه بنویسید) یکی از بهترین ها هست و پیشنهاد من نیز هست.
ولی کتاب جعفر نژاد رو پیشنهاد نمیکنم بخری
البته اگر به عنوان کتاب اصلی خود از آن استفاده نکنید من آن را به عنوان کتاب اضافه بر یادگیری (فقط برای تکمیل بهتر) پیشنهاد می کنم ، چون با وجود پراکندگی و پیچاندن مطالب ، بعضی از قسمت ها که از تکه های بهترین کتاب ها است ، ارزش یک دید مختصر برای یادگیری بیشتر را دارد.
soheil-vb6
پنج شنبه 13 دی 1386, 01:35 صبح
بچه ها از همه شما ممنونم
کسی pdf اموزشی داره ؟
soheil-vb6
پنج شنبه 13 دی 1386, 01:37 صبح
راستی با ویبی میشه برنامه برای یاهو برنامه هک و ویروس به طور درجه یک نوشت
میشه توضیح بدین با ++c چه کارهایی را میتوان بهتر انجام داد ؟
Nima_NF
پنج شنبه 13 دی 1386, 23:44 عصر
راستی با ویبی میشه برنامه برای یاهو برنامه هک و ویروس به طور درجه یک نوشت
میشه توضیح بدین با ++c چه کارهایی را میتوان بهتر انجام داد ؟
بله می شود ولی نه منطقی است و نه درجه یک .
اول باید برای اجرای کد های خود پیش نیاز های VB را در سیستم هدف نصب کنبد تا برنامه شما درست اجرا شود و اگر هم دات نت باشد که بدتر ، باید دات نت در آن سیستم ها نصب باشد. (اگر قصد ارسال برنامه خود به سیستم هدف را دارید)
یکی از تفاوت های زبان ++C با VB در همین جاست. برنامه های ++C می توانند به صورت native و با کمترین حجم و بدون هیچ پیش نیازی در سیستم های دیگر مورد استفاده قرار گیرند و برای همین منظور برای کارهای هک بیشتر از C++ و اسمبلی استفاده می کنند. (به شرط آنکه از نواقص و حفره های امنیتی نرم افزار مورد هدف آگاه باشید)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.