View Full Version : تست برنامه کوین مک کلاسکی
bache_net
پنج شنبه 13 دی 1386, 16:20 عصر
سلام دوستان
برنامه ای برای ساده سازی تابع بول به شیوه کوین مک کلاسکی با ++C نوشتم که تا انتخاب های نخستین و انتخاب های نخستین اصلی را حساب می کند و می خواستم در تست این برنامه کمکم کنید. البته من خودم تا جایی که مثال هایی با جوابشان در این مورد داشتم امتحان کردم و درست کار می کرد اما برای بیش از 5 متغیر نتونستم تستش کنم چون هیچ مثالی که جوابش را در اختیار داشته باشم ندارم.اگر برنامه را دانلود کنید و شما هم تستش کنید ممنون می شوم.
برای استفاده از برنامه هم :
در قسمت اول تعداد مینترم ها را وارد کنید.
در قسمت دوم تعداد متغیرها را وارد کنید.
سپس مینترم ها را وارد کنید و ...
در ضمن اگر A را در نظر بگیریم متمم آن با حرف کوچک و رنگ زرد نمایش داده می شود.
ممنون
hawk_eye
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 15:05 عصر
سلام. من دارم در مورد روش کوین مک کلاسکی تحقیق می کنم اگه امکانش هست سورس برنامت رو بذار تا ببینم چیجوری باهاش برنامه می نویسند. خیلی ممنون:متفکر:
bache_net
سه شنبه 07 اسفند 1386, 10:04 صبح
سلام
این هم نسخه تکمیل شده برنامه به همراه کدهایش است که می تونید دریافتش کنید. یک فایل راهنما هم همراه برنامه هست که توضیحات لازم در آن داده شده است.
.
مرد هزار چهره
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 16:18 عصر
خواهش می کنم مقاله ایی درباره ی اینکه کوین مک کلاسی چیست وچگونه کار میکنه ویا یه سایت دراین مورد به من معرفی کنید باتشکر
bache_net
دوشنبه 19 فروردین 1387, 18:33 عصر
سلام
برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر درباره روش کویین-مک کلاسکی می توانید به کتاب طراحی دیجیتال(مدار منطقی) نویسنده: موریس مانو مراجعه کنید.
ترجمه این کتاب در بازار موجود است.
anoosh67
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 15:54 عصر
سلام اگه میشه کد این برنامه رو به زبان مطلب هم بزارید.
خیلی لازمش دارم
mard8000
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 18:29 عصر
سلام در مورد روش مك كلاسكي و كوئين واسه من يه مقاله بفرستيد ممنون
mard8000
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 18:29 عصر
:چشمک::چشمک::چشمک::چشمک:
خواهش می کنم مقاله ایی درباره ی اینکه کوین مک کلاسی چیست وچگونه کار میکنه ویا یه سایت دراین مورد به من معرفی کنید باتشکر
roya67
چهارشنبه 15 آبان 1387, 21:51 عصر
سلام
این هم نسخه تکمیل شده برنامه به همراه کدهایش است که می تونید دریافتش کنید. یک فایل راهنما هم همراه برنامه هست که توضیحات لازم در آن داده شده است.
.
می شه درباره ی این برنامه یکم بیشتر توضیح بدید، ایده رو بگید ممنون می شم
azi1362
یک شنبه 01 دی 1387, 10:20 صبح
سلام bacheh_net
من براي درس رياضيات بايد الگوريتم maghout(براي بدست آوردن هسته گراف) رو پیاده سازی کنم . يه قسمت از اين روش بايد توابع بولي حاصل از گراف را در هم ضرب کرده وسپس ساده سازي کرد منتهي ساده سازيشو نمي دونم چه جوري بايد پياده سازي کنم چون توابع بوليش بصورت مينترم و ماکسترم نيست حالا مي خواستم بدونم مي توني کمک کني و به من بگی باید چکار کنم
ممنون
ali.uruji
سه شنبه 23 فروردین 1390, 23:34 عصر
سلام
.
استاد، خروجی برنامت غلطه. بر و بچ گمراه شدن. باید به ازای این تابع خروجی این باشه:
F(a, b, c, d) = Sigma(1, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15
b'c'd + a'bd' + ab' + bcd
این تست کیسِ کتاب طراحی دیجیتال موریس مانو هستش(منبع درس مدار منطقی)
رحيميمصطفي
چهارشنبه 05 آذر 1393, 13:35 عصر
با سالم وخسته نباشيد فكر كنم برنامه ات ايراد داشته باشه من با 2 مينترم 0و3 وتعداد 5متغير امتحانش كردم هيچ جوابي نداد
با 5متغير و4مينترم 0و3و16و18هم امتحانش كردم گمانم جواب غلط بود
در صورت امكان با اين ارقام نيز تسطش كنيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.