View Full Version : برنامه گرافیکی در C++
msafvati
پنج شنبه 13 دی 1386, 16:44 عصر
با سلام خدمت دوستان و تشکر از راهنماییها تون
برنامه زیر با توجه به عکس مورد نظر دوپرتاب کننده را نشان می دهد..برنامه ای که برای نوشتن مد نظز است تلاقی توپ های پرتاب شده است که اگر به هم برخورد کردند خوب یک پیغام و در غیر این صورت پیغام دیگر نشان داده شود.
برنامه در C++ و به صورت گرافیکی است،از اساتید محترم تقاضا می کنم الگوریتمی برای نوشتن این برنامه به بنده ارائه کنند
omid2past
شنبه 15 دی 1386, 02:02 صبح
سلام خدمت دوست عزیز.امیدوارم برای طی کردن نوشتن این پروژه از مهندسی مفید نرم افزار کمک بگیرید. شما باید با مفاهیم کلاس ها آشنایی کافی ای داشته باشید.
با تشکر.
msafvati
شنبه 15 دی 1386, 10:19 صبح
با تشکر از شما
همین می خواستم بدونم چه چیزهایی برای نوشتن این برنامه لازم هست که بدونم
خوب اولیش رو که شما اشاره کردید کلاس ها دیگر گرافیک در سی (برای ترسیم اشکال) چه چیزهای دیگه ای برای نوشتن این برنامه لازم هست؟
لطفا بندرو راهنماییی کنید.
d3dgameprogramming
دوشنبه 17 دی 1386, 11:20 صبح
برای نوشتن برنامه های گرافیکی شما باید با برنامه نویسی ویندوز آشنایی داشته باشید.
شما می تونید با استفاده از MFC یا WIN32API این گونه برنامه ها رو بنویسید، ویندوز برای توابع گرافیکی ابزار قدرتمندی رو به نام GDI+ در اختیار کاربر گذاشته که توسط یکی از روشهای برنامه نویسی تحت ویندوز قابل استفاده است.
من پیشنهاد میکنم WIN32API رو یاد بگیرید، چون امکان استفاده از تمام قدرت ویندوز رو به برنامه نویس میده. البته windows programming نیازمنده اینه که شما برنامه نویسی ++C\C رو به طور کامل یاد گرفته باشید.
برای یادگیری win32api شما میتونید از کتاب "programming windows by Charles Petzold" استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.