View Full Version : Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
unix_svr4
جمعه 14 دی 1386, 23:23 عصر
سلام
من Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition را بر روی Windows XP SP2 نصب کردم.
می خواستم چگونه می توانم دستورات SQL را در آن بنویسم؟ اصلا باید کجا آنرا بنویسم؟
من تازه شروع به یادگیری SQL کردم. لطفا مرا راهنمایی کنید؟ ( ضمنا سایت رو هم جستجو کردم)
متشکرم.
مهدی ویژوال
شنبه 15 دی 1386, 09:04 صبح
سلام دوست عزیر از گزینه new query استفاده کن
unix_svr4
شنبه 15 دی 1386, 17:28 عصر
دوست عزیز آقای مهدی ویژوال گویا متوجه مشکل من نشدید.
ببینید من چند سالی است با سیستم های متن باز کار می کنم ( و واقعا هم از این کار لذت می برم ) در لینوکس هنگاهی که در یک ترمینال دستور MySql را تایپ می کنم، می توانم دستورات استاندارد SQL و همچنین دستورات MySql را در آن تایپ کنم ( مانند ساختن یک Table). در سیستم عامل Windows XP پس از نصب Sql Server 2005 فقط در منوی Start چند Shortcut برای پیکربندی Sql Server قرار می دهد. من کجا باید دستورات Sql را تایپ کنم و نتیجه را ببینم.
reza_rad
یک شنبه 16 دی 1386, 08:25 صبح
ببینید من چند سالی است با سیستم های متن باز کار می کنم ( و واقعا هم از این کار لذت می برم ) در لینوکس هنگاهی که در یک ترمینال دستور MySql را تایپ می کنم، می توانم دستورات استاندارد SQL و همچنین دستورات MySql را در آن تایپ کنم ( مانند ساختن یک Table). در سیستم عامل Windows XP پس از نصب Sql Server 2005 فقط در منوی Start چند Shortcut برای پیکربندی Sql Server قرار می دهد. من کجا باید دستورات Sql را تایپ کنم و نتیجه را ببینم.
جوابتون همونی بود که گفتند.
شما در Query Analyzer اس کیو ال سرور که الان توی نسخه 2005 داخل خود Management studio با یک تب کوئری مشخص میشه می تونید تمام دستورات DDL و DML خودتون رو تایپ کنید و نتیجه رو ببینید. از اینجا باید برید توش:
start
all programs
microsoft sql server 2005
Management studio
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.