ورود

View Full Version : درخواست همکاری برای نوشتن برنامه بایگانی

mahmood_s
یک شنبه 16 دی 1386, 14:39 عصر
با سلام خدمت اساتید برنامه نویسی
من تازگی مشغول به نوشتن یک برنامه بایگانی شده ام که خلاصه ای از آن بدین صورت است :

1 - اسکن نامه و ذخیره آن
2 - امکانات جستجو
3 - چاپ نامه اسکن شده
4 - درج شماره بایگانی روی نامه اسکن شده
5 -
6 - و هر چی که شما بنظرتون مفید بیاد

* در ضمن برای ذخیره عکس شما چی پیشنهاد میکنید - داخل بانک ذخیره بشه یا بر روی هارد

لطف کنید و زمان روهم در نظر بگیرید در صورت امکان زودتر راهنمایی بفرمایید

اوبالیت به بو
یک شنبه 16 دی 1386, 14:48 عصر
عکس بهتره که تویه هارد ذخیره بشه. چون یادمه یه مدت بود بحث شده بود که عکس تویه بانک ذخیره بشه یا نه که بالاخره همه به این نتیجه رسیدن که عکس رو جدا از بانک ذخیره کنن. چون سرعت دسترسی به بانک خیلی کاهش پیدا می کنه.

systam
پنج شنبه 14 بهمن 1395, 20:51 عصر
سلام
منم با دوستمون موافقم
من هم روی برنامه بایگانی عکس برای عکاسی کار میکردن بنا دلایلی پروژه نیمه تموم موند
ولی تجربه هایی رو کسب کردم ویک چیزی که خیلی منو ازار میداد تو برنامه
این بود که من میخواستم پوشه ای که برای عکس من دربرنامه در نظر گرفتم از همه نظر محافظت بشه یعنی هیچ احد الناسی نتونه به پوشه عکس ها دسترسی داشته باشه
به جز برنامه که نتونستم اجراییش کنم (چون پوشه تو هارد هست ممکن هزار نفر پشت سیستم بشینن)
اومدم از گذاشتن پسورد روی عکسها استفاده کردم تا حدودی مشکلم رفع شد
ولی باید فکری به حال سنگین شده پوشه مورد نظر هم بکنی حجم پوشه میشه 20 گیگ اونوقته بکاپ گرفتن ازش سخت میشه

Hashemvp
جمعه 15 بهمن 1395, 06:43 صبح
سلام من هم موافق این هستم که عکس ها در هارد ذخیره بشن نه دیتا بیس
به همون دلائلی که گفته شده
من خودم ی پروژه اینطوری داشتم که بهترین راه حلی که براش پیدا کردم این بود که عکس ها رو بعد از دریافت crypt میکردم و با فرمت خاص برنامه
و فقط و فقط برنامه میتونست اون عکس هارو بخونه

برای حجم زیاد عکس ها هم بهترین راه حل اینکه بعد از اینکه برگه اسکن شد شما داخل خوده برنامه ی مبدل عکس قرار بدین
چون معمولا افرادی که با اسکنر کار میکنن بی خود و بی جهت حالت اسکن رو روی بالاترین کیفیت قرار میدن ک اصلا نیاز نیست
بهمین خاطر حجم اون پوشه زیاد میشه

یا علی(ع)

vbhamed
دوشنبه 18 بهمن 1395, 07:25 صبح
سلام
منم با دوستمون موافقم
من هم روی برنامه بایگانی عکس برای عکاسی کار میکردن بنا دلایلی پروژه نیمه تموم موند
ولی تجربه هایی رو کسب کردم ویک چیزی که خیلی منو ازار میداد تو برنامه
این بود که من میخواستم پوشه ای که برای عکس من دربرنامه در نظر گرفتم از همه نظر محافظت بشه یعنی هیچ احد الناسی نتونه به پوشه عکس ها دسترسی داشته باشه
به جز برنامه که نتونستم اجراییش کنم (چون پوشه تو هارد هست ممکن هزار نفر پشت سیستم بشینن)
اومدم از گذاشتن پسورد روی عکسها استفاده کردم تا حدودی مشکلم رفع شد
ولی باید فکری به حال سنگین شده پوشه مورد نظر هم بکنی حجم پوشه میشه 20 گیگ اونوخته بکاپ گرفتن ازش سخت میشه

سلام
دوست عزیز، اول به تاریخ تاپیک توجه کنید، شما سؤالی رو جواب دادید که 9 سال پیش پرسیده شده

ولی در مورد مشکل خودتون اینکه حجم پوشه زیاد بشه مهم نیست، اگر لازم باشه عکسها با کیفیت بالا باشن چاره ای هم نیست، فقط می‌تونید کمی فشرده سازی انجام بدین ولی دوستمون Hashemvp (http://barnamenevis.org/member.php?96022-Hashemvp) عزیز هم درست میگن، ممکنه کاربر بی دلیل سایز عکس رو بالا بگیره که می‌تونید به دلخواه کوچیکش کنید یا حداقل قابل تنظیم بزارید
ضمنا مورد دیگه ای هم که هست اینه که نیاز نیست همیشه موقع بکاپ کل عکسها رو هم بکاپ بگیرید، گاها عکسها بکاپ گرفته بشه اونم فقط عکسهای جدید کافیه مگر اینکه کاربر بخواد کل عکسها و اطلاعات رو به جایی دیگه منتقل کنه