View Full Version : دیتابیس های موازی
alireza564
چهارشنبه 19 دی 1386, 07:50 صبح
با سلام
من می خوام اطلاعات کاربرام بطور هم زمان روی دوتا دیتابیس ذخیره بشوند
دوتا دیتابیس کاملا شبیه هم هستند و در یک شبکه هم وجود دارند
با تشکر
hmm
چهارشنبه 19 دی 1386, 09:47 صبح
google it replication
alireza564
دوشنبه 08 بهمن 1386, 11:57 صبح
با سلام
اگه این امکان نیست
چطور می تونم یکی از دیتابیس ها را بعد از هر تراکنش sync کنم تا هر دو دیتابیس مثل هم شوند
با تشکر
hmm
دوشنبه 08 بهمن 1386, 12:42 عصر
google it Standby server
alireza564
دوشنبه 22 بهمن 1386, 13:41 عصر
با سلام
لطفا یکی بهم جواب بده چطور می تونم دو تا دیتابیس را در فاصله های زمانی مشخص
sync کنم تا از نظر اطلاعاتی شبیه هم شوند(از نظر ساختار شبیه هم هستند و در یک شبکه هم قرار دارند)
جمعه 26 تیر 1388, 09:49 صبح
برای استفاده از دیتا بیس های موازی بایستی از کلاسترینگ اوراکل استفاده کنید مزیتی که کلاسترینگ داره این است که هر تغییر روی یکی از بانکها منجر به تغییر در دیگری خواهد شد و نیز درصورتی خرابی یکیی از سرورها دیگری روی خط خواهد امد
alireza586
سه شنبه 20 مرداد 1388, 11:58 صبح
با تشكر از شما دوست عزيزم
اگه امكان داره در مورد كلاسترينگ اوراكل بيشتر توضيح بده چطور مي تونم اون را ايجاد كنم
و بين دوتا ديتا بيس ارتباط برقرار كنم
babila
سه شنبه 20 مرداد 1388, 19:56 عصر
در مورد کلاسترینگ باید بگم که شما دو تا دیتابیس ندارین بلکه تنها یک دیتا بیس دارین و نودهای کلاستر بر روی یک دیتابیس مشترک کا ر میکنن که بر روی یک Share Storage در بین نودها قرار داره و در صورت خرابی هر یک از نودها بقیه نودها به کار خودشون ادامه میدن. باید اینم اضافه کنم که درخواست های ارسالی به دیتا بیس کلاستر در بین نودها Load Balance می شه (درخواست ها با استفاده از الگوریتم های خاصی بین نودها پخش میشن) و این کار باعث بالا رفتن کارآئی کلاستر و در نتیجه دیتابیس می شه.
ولی اگر شما بخواهید دو دیتابیس در دو مکان چغرافیائی متفاوت داشته باشید که از طریق شبکه می توانند با هم ارتباط داشته باشند باید از Data Guard استفاده بکنین و یکی از سرورها رو به صورت Primarry و فعال در نظر بگیرین و سرور یا سرورهای دیگه رو به صورت Standby در نظر بگیرین و موقع تغییر در دیتابیس فعال تمامی تغییرات به دیتابیس Standby اعمال میشن و در صورت بروز خرابی در دیتابیس Primarry کنترل به دیتابیس Standby منتقل می شه و سرور Standby به سرور فعال تبدیل میشه که این کنترل رو هم Broker انجام میده.
alireza586
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:31 صبح
سلام
ممنونم از جواب مفيد و كامل شما
منظور من قسمت دوم فرمايش شماست primery و standby كردن دو ديتابيس هستش دوتا ديتابيس من در يك شبكه هم وجود دارند و كاملا از نظر ساختار شبيه هم هستند دقيقا كاري كه ميخوام بكنم اينه كه اگه يكي از ديتابيس هام خراب شد ديگري اتوماتيك و با اطلاعات بروز شده شروع به كار بكنه حالا چطور مي تونم اين كار را انجام بدم اگر لطف كنين بيشتر توضيح بدين يا مطلب در مورد اگه دارين برام بفرستين ممنون ميشم .
با تشكر از شما
babila
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 15:06 عصر
سما برای رسیدن به این هدف باید از Data Guard استفاده بکنین و یک دیتابیس Primarry بسازین و یک دیتابیس هم به صورت Standby .
این دیتا بیس StandBy هم در دو Mode میتونه پیاده سازی بشه :
1-Physycal
2-Logical
که هر کدوم از اینها هم مزایای خاص خودشو نو دارند. اطلاعات مربوط به Redo Log ها توسط دیتابیس Primarry از طریق یک ارتباط شبکه به سرور Standby منتقل می شن و در سرور Standby توسط Redo Apply به دیتابیس Standby اعمال میشن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.