ورود

View Full Version : استفاده از موتور جستجوی گوگل در پروژه

delphi77
یک شنبه 23 دی 1386, 12:21 عصر
من در پروژه ام masterpage دارم و در یکی از صفحات که Content است و می خواهم فرم جستجوی گوگل را بگذارم و درون خودش نتایج را نمایش بدم

کسی این کار را کرده ؟ جستجو کردم ولی پاسخی نبود
-Google Custom Search Engine-

Behrouz_Rad
یک شنبه 23 دی 1386, 12:24 عصر
تکراریه.
اصل مشکلت رو بگو...

delphi77
یک شنبه 23 دی 1386, 13:38 عصر
مشکلم اینه که وقتی کد ها را در صفحه می گذارم کار نمی کنه انگار چیزی ارسال نمیشه و دریافت نمی شه

delphi77
سه شنبه 25 دی 1386, 14:27 عصر
متاسفانه این تالار یک مشکل اساسی داره که آدم فکر می کنه نیاز به یک تغییرات مدیریتی و یا نمایشی و یا .. به هر حال باید یک جوری مشکلش حل شه ! باید کمی تامل کرد!

اینجا سوال مطرح میشه ولی جوابی داده نمیشه
یا جواب می دن که: سوالت نامفهومه
یا: تکراریه
یا: اینقدر جواب نمیدن که خودت جواب و پیدا می کنی و دست از پا درازتر تاپیک خودت را خودت تمام می کنی
یا: سوالت قاطی سوالات جدید کمتر از یک روز گم میشه
یا: نوش دارو پس از مرگ سهراب می شه
یا: از فروم اخراج می شی چون بهت گیر می دن که چرا به عناوین مختلف تاپیکت را بالا می آری

Bahram0110
سه شنبه 25 دی 1386, 14:53 عصر
سوالت نامفهومه

جدا نا مفهومه
آخه سوالت خیلی کلیه
لا اقل خودت باید کارو تا یه جایی پیش ببری ...

وقتی کد ها را در صفحه می گذارم کار نمی کنه
چه جوابی می شه به این مشکل داد؟

Behrouz_Rad
سه شنبه 25 دی 1386, 15:03 عصر
متاسفانه این تالار یک مشکل اساسی داره که آدم فکر می کنه نیاز به یک تغییرات مدیریتی و یا نمایشی و یا .. به هر حال باید یک جوری مشکلش حل شه ! باید کمی تامل کرد!

اینجا سوال مطرح میشه ولی جوابی داده نمیشه
یا جواب می دن که: سوالت نامفهومه
یا: تکراریه
یا: اینقدر جواب نمیدن که خودت جواب و پیدا می کنی و دست از پا درازتر تاپیک خودت را خودت تمام می کنی
یا: سوالت قاطی سوالات جدید کمتر از یک روز گم میشه
یا: نوش دارو پس از مرگ سهراب می شه
یا: از فروم اخراج می شی چون بهت گیر می دن که چرا به عناوین مختلف تاپیکت را بالا می آری
تا زمانی که فکر می کنی که تو طلبکار همه ای و همه بدهکار تو نمی تونی استفاده ی مفیدی از این سایت ببری.
اگر احساس می کنی نمی تونی از این سایت استفاده ی مفیدی ببری، می تونی نگاهی به گوشه ی سمت چپ و بالای صفحه بندازی و گزینه ی "خروج" رو ببینی.

موفق باشی.