ورود

View Full Version : پیشنهاد برای افزایش امکانات در سایت

bobrus
یک شنبه 23 دی 1386, 15:38 عصر
پیشنهاد می کنم برای سایت قسمتی طراحی کنید که در هر تاپیک و موضوعی که ایجاد می شود لینکی برای موضوعات مشابه وجود داشته باشد
به اینصورت که فرض کنیم موضوعی به عنوان آموزش ... وجود دارد درانتهای تاپیک یک لیست ایجاد شود که تمامی موضوعات دیگری که با آموزش شروع می شوند را در خود داشته باشد
مانند عکسی که در لینک می بینید
البته این ماله یه سایتیه که خودشو شبیه سایت برنامه نویس درست کرده
بنظرم اومد که گزینه خوبی باشه اینجوری از جستجو کمتر استفاده میشه و امکان داره کاربرا زودتر به نتیجه برسن و شاید تاپیک و موضوعات تکراری هم کمتر بشه
البته بدنیست یه قسمت کوچکی واسه گذاشتن تبیلغات کاربران و یا قسمتی برای مباحث آزاد از هر دری باشه( اینا فقط نظرات منه ممکنه که برای این سایت امکان پذیر نباشه ویا خوشتون نیاد اینکار را بکنین)

sinpin
یک شنبه 23 دی 1386, 17:21 عصر
پیشنهاد می کنم برای سایت قسمتی طراحی کنید که در هر تاپیک و موضوعی که ایجاد می شود لینکی برای موضوعات مشابه وجود داشته باشد
به اینصورت که فرض کنیم موضوعی به عنوان آموزش ... وجود دارد درانتهای تاپیک یک لیست ایجاد شود که تمامی موضوعات دیگری که با آموزش شروع می شوند را در خود داشته باشد
بنظرم اومد که گزینه خوبی باشه اینجوری از جستجو کمتر استفاده میشه و امکان داره کاربرا زودتر به نتیجه برسن و شاید تاپیک و موضوعات تکراری هم کمتر بشه
البته بدنیست یه قسمت کوچکی واسه گذاشتن تبیلغات کاربران و یا قسمتی برای مباحث آزاد از هر دری باشه( اینا فقط نظرات منه ممکنه که برای این سایت امکان پذیر نباشه ویا خوشتون نیاد اینکار را بکنین)

قبلا مطرح شده :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=86821
پیشنهاد:

8- هر پست یا تاپیک یک دکمه تحت عنوان "مرتبط" یا "مشابه" داشته باشه که ایجاد کننده تاپیک و یا مدیران تالار بتوانند آن را به پستها و یا تاپیکهای دیگر مرتبط کرده و یک ساختار سلسله مراتبی از موضوعات مشابه ایجاد کنند. و احتمالا در انتهای هر تاپیک لینکهای مشابه ظاهر شوند.
پاسخ جناب آقای متقی :

۸. این امکان به دلیل فشار زیاد به سرور و کاربرد خیلی کم، غیر فعال شده.

bobrus
دوشنبه 24 دی 1386, 08:04 صبح
گذاشتن دکمه برای اینکار فرق میکنه با اینکه به صورت لیست لینک شده باشه (مثل اونی که تو عکس هست) وقتی به صورت لینک باشه موقع لود شدن صفحه اونم لود می شه فکر نکنم فشاری هم به سرور بیاره
به هر حال پیشنهاد دادم گفتم شاید مورد توجه مسئولین قرار بگیره

sinpin
دوشنبه 24 دی 1386, 08:11 صبح
گذاشتن دکمه برای اینکار فرق میکنه با اینکه به صورت لیست لینک شده باشه (مثل اونی که تو عکس هست) وقتی به صورت لینک باشه موقع لود شدن صفحه اونم لود می شه فکر نکنم فشاری هم به سرور بیاره

من هم دقیقا منظورم همین بود. فکر میکنم اون مطلب رو با دقت نخوندید:

هر پست یا تاپیک یک دکمه تحت عنوان "مرتبط" یا "مشابه" داشته باشه که ایجاد کننده تاپیک و یا مدیران تالار بتوانند آن را به پستها و یا تاپیکهای دیگر مرتبط کرده و یک ساختار سلسله مراتبی از موضوعات مشابه ایجاد کنند. و احتمالا در انتهای هر تاپیک لینکهای مشابه ظاهر شوند.به دکمه هم به این دلیل نیاز است که کسی باید این عمل لینک (به مطالب مشابه) رو انجام بده دیگه !

بنظر من هم پیشنهاد خوبیه.

bobrus
دوشنبه 24 دی 1386, 08:51 صبح
به نظر من نیازی به ایجاد دکمه نیست و نیاز نیست کسی اونارو به هم وصل کنه با یک query ساده می شه موارد مشابه را پیدا کرد
توی خیلی از سایتها این مورد هست البته لزومن این لینکها شبهات صد در صد ندارن حتی بعضی وقتا اصلا ربطی به هم ندارن ولی چون شروع موضوعشون همسانه به عنوان لینک مشابه در نظر گرفته می شن در نتیجه کسی نمی شینه موضوعات رو به هم وصل کنه بلکه با یک query موضوعات رو باهم مقایسه می کنن .

sinpin
دوشنبه 24 دی 1386, 09:42 صبح
به نظر من نیازی به ایجاد دکمه نیست و نیاز نیست کسی اونارو به هم وصل کنه با یک query ساده می شه موارد مشابه را پیدا کرد
توی خیلی از سایتها این مورد هست البته لزومن این لینکها شبهات صد در صد ندارن حتی بعضی وقتا اصلا ربطی به هم ندارن ولی چون شروع موضوعشون همسانه به عنوان لینک مشابه در نظر گرفته می شن در نتیجه کسی نمی شینه موضوعات رو به هم وصل کنه بلکه با یک query موضوعات رو باهم مقایسه می کنن .
میشه بیشتر توضیح بدید که روی چه چیزی باید کوئری زده بشه ؟ روی عبارت های مشابه ؟! اونوقت عبارتهای مشابه یعنی چی؟‌! (جز این که توسط یه کد خاص باید مشابه شناخته بشند؟ یا اینکه ترجیح میدید یک کوئری بزنید که همه پستهای حاوی کلمات Y و X رو برگردونه ؟!)
دوست عزیز لازمه که بنوعی این لینک انجام بشه (مشابه سازی = درج کدهای تشابه) ؛
خب اینکار چطور باید انجام بشه ؟ آیا بصورت کاملا اتفاقی ؟!

bobrus
دوشنبه 24 دی 1386, 09:55 صبح
فکر کنم به اندازه کافی معلوم باشه

sinpin
دوشنبه 24 دی 1386, 10:07 صبح
فکر کنم به اندازه کافی معلوم باشهبا این روش (جستجو روی عناوین مطالب) ضمن ایجاد بار روی سرور ؛ performance هم به شدت کاهش پیدا میکنه.

bobrus
دوشنبه 24 دی 1386, 10:49 صبح
شاید اینطوری که شما میگین باشه به هر حال من این حالت رو توی چند سایت دیدم اونقدرا هم سرعتشون پایین نبوده
( البته منظورم این نیست که روی همه مطالب اینکار رو انجام بدن فقط روی اولین موضوع هر تاپیک کفایت می کنه اینجوری تعداد جستجو هاشون خیلی کمتر میشه)
حالا اینکه واقعاً سرعت پایین میاد یانه رو دیگه باید مسئولین سایت نسبت به امکاناتشون و وضعیت سایت تشخیص بدن