ورود

View Full Version : استفاده کردن یک پروژه در پروژه دیگه

ssjssj
دوشنبه 24 دی 1386, 00:29 صبح
سلام به همه دوستان
من یه برنامه دارم که با C# نوشته شده، می خوام که این برنامه رو توی یه برنامه که با vb.net نوشته شده استفاده اش کنم ....
روی solution ، Add رو می زنم و پروژه ای که با C# نوشته شده به پروژه خودم اضافه می کنم
از توی برنامه با کد vb.net می خوام که این برنامه رو اجرا کنم ....
با چه دستوری می تونم این کارو بکنم ؟
چونکه با show به صورت عادی نشون نمی ده ....

scorpion_man
دوشنبه 24 دی 1386, 03:01 صبح
سلام به همه دوستان
من یه برنامه دارم که با C# نوشته شده، می خوام که این برنامه رو توی یه برنامه که با vb.net نوشته شده استفاده اش کنم ....
روی solution ، Add رو می زنم و پروژه ای که با C# نوشته شده به پروژه خودم اضافه می کنم
از توی برنامه با کد vb.net می خوام که این برنامه رو اجرا کنم ....
با چه دستوری می تونم این کارو بکنم ؟
چونکه با show به صورت عادی نشون نمی ده ....
با سلام به دوست عزیز
خوب باید یه ارتباطی بین پروژه هات باشه که بخوای هر دوشو یه جا استفاده کنی
به فرض خروجی یه پروژه یه فایل dll باشه که تو پروژه بعدی مثلا از همون dll به صورت کامپوننت یا reference یا هر چیزه دیگه ای استفاده میشه
ثانیا رو هر پروژه high light باشی تو قسمت run همون پروژه اجراء میشه حتی میتونی با properties گرفتن از هر پروژه هات صفحه default هر پروژه که باید اجراء بشه رو هم برای هر پروژه تنظیم کنی
موفق باشید

ssjssj
دوشنبه 24 دی 1386, 23:39 عصر
از توضیح شما متشکرم ...
فکر کنم که با درست کردن کامپوننت یا DLL کارم راه بیفته ....
ولی میشه یه توضیح بدین که چه طوری میشه که یه پروژه رو به فایل DLL تبدیلش کرد ؟

مرســی ...

scorpion_man
سه شنبه 25 دی 1386, 11:51 صبح
از توضیح شما متشکرم ...
فکر کنم که با درست کردن کامپوننت یا DLL کارم راه بیفته ....
ولی میشه یه توضیح بدین که چه طوری میشه که یه پروژه رو به فایل DLL تبدیلش کرد ؟

مرســی ...

با سلام به همه دوستان
دوست عزیز وقتی می خوای یه پروژه رو ADD بکنی ازت سوال میکنه که از چه نوعی باشه که میتونی نوع پروژه رو انتخاب کنی تا جایی که به خاطر دارم باید از نوع Classlibrary انتخاب بکنی که خروجیش وقتی debug میشه یا publish میشه یه فایل dll هست البته برا اینکه بتونی به صورت کنترل استفاده کنی باید یه ارث بری های خاص یا interface های خاصی رو صدا بزنی که بحث در این مورد خارج از حوصله این پسته
موفق و پیروز باشید