ورود

View Full Version : کامپوننت ساخت فایلهای PDF

Arash-For-Life
دوشنبه 24 دی 1386, 07:54 صبح
ولی نیاز به کرک داره ....

http://www.vispdf.com/index.php?sEnter=%22home%22

computer-mag
دوشنبه 29 بهمن 1386, 12:23 عصر
ولی نیاز به کرک داره ....

http://www.vispdf.com/index.php?sEnter=%22home%22

خوب اگه کسی می تونه کرکشو بزاره اینجا من خیلی گشتم پیدا نکردم!خیل یهم بهش احتیاج دارم!

Valadi
دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:03 عصر
شما می تونید از کامپونت PowerPDF استفاده کنید

computer-mag
دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:06 عصر
مرسی! اما از کجا بیارمش؟ جستجو کردم پیدا نکردم!می دونید در اصل می خوام گزارشیو که تو Fastreport میگیریم رو PDF اکسپرت هم داشته باشم!برای این مشتری ما خیلی ایا قضیه مهمه!

computer-mag
سه شنبه 30 بهمن 1386, 22:25 عصر
ابزاری که شما برای گزارشگیری استفاده میکنید، شامل کامپوننتهای ExportPack میباشد که انواع خروجیهای را میتوانید تولید نمایید، تنها کافی است که کامپوننت مثلاً ExportPDF را در فرمتان قراردهید تا کاربرتان در زمان نمایش گزارش و بدون نیاز به کد نویسی یا فعالیت دیگری ، گزارش را به PDF خروجی بگیرد.

خوب من ندیدم اینوتو FastReport میشه بگید باید از کجاش بیارمش؟

champion
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 00:07 صبح
توی فست ریپورت امکانش هست ولی یک ایراد خیلی بزرگ دارهاونم مشکل با فونتهای فارسی هست که میریزه به هم من خیلی سعی کردم نتونستم تا الان حلش کنم از دوستان هر کدام به نتیجه رسیدن ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنند

vcldeveloper
جمعه 03 اسفند 1386, 06:40 صبح
توی فست ریپورت امکانش هست ولی یک ایراد خیلی بزرگ دارهاونم مشکل با فونتهای فارسی هست که میریزه به هم من خیلی سعی کردم نتونستم تا الان حلش کنم از دوستان هر کدام به نتیجه رسیدن ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنند
این مسئله قبلا در تاپیک های دیگه بحث شد و راه حلی که فعلا ارائه شد این بود که در گزارش های خود به جای کنترل frxMemo برای نمایش متن، از کنترل frxRichView استفاده کنید تا در هنگام Export به PDF مشکلی برای متن فارسی بوجود نیاد.
توضیحات بیشتر را با جستجو در سایت و پیدا کردن آن تاپیک ها می تونید بخونید.

navid_8x
سه شنبه 14 خرداد 1387, 03:35 صبح
از rave report در دلفی 7 استفاده کنید.
rave report فایل های html ،rtf و pdf رو ساپورت می کنه.