ورود

View Full Version : عکسایی که در قسمت امضا کاربر دیده میشند.

اَرژنگ
دوشنبه 24 دی 1386, 15:56 عصر
نمیدونم فقط من اینطوری فکر میکنم یا کسانه دیگر هم از دیدن عکسها و ایمجهایه بیربط‌ به برنامه نویسی یکمی ناراحت میشند،
با داشتن یک ایمج و یا عکس در قسمت امضا که یکجوری به برنامه‌نویسی و یا یک تکنولوژی برنامه نوویسی و یا به لوگویه برنامه‌نویس ربط دارند مشکلی ندارم، ولی داشتن یک ایمیج که ربطی به هیچ‌ چی ندارد ، یا عکس دوست دخترشان را میذارند یا عکسها و ایمجهایه دیگر که از مرحله به دورند.
مخصوصا وقتی ناراحت کنندن که در یک توپیک چند بار جواب دادند و ما باید سلیقه اون شخص را که در این زمان کیفشان به چی بوده را تحمل کنیم.

اگر ممکن است یا به کاربران بگید که در قسمت امضا یکمی فکر کنند یا اینکه جزوه قوانین سایت باشد.

با داشتن همان ایمجها و یا عکسها در قسمت آواتار مشکلی نمیبینم ، حالا دوست دارند عکس سوگولیشان را به جایه آواتارشان استفاده کنند و یآ ایمجهایی که هر چرندیاتی را که دوست دارند را در آواترشان کنند یا اینکه عکس هرکس دیگری را که میخواند قرار بدند (بر طبق قوانین سایت). ولی ایمجها در قسمت امضا زیاد جلب توجه میکنند و اگر ۴ -۵ دفعه پست فرستادند باعث اعصاب خوردی میشند.

من نمیدونم، بقیه نظرشان چیه؟

vcldeveloper
دوشنبه 24 دی 1386, 16:19 عصر
با موردی که مطرح کردید موافقم، البته می تونید کلا نمایش امضاء کاربران را در کنترل پنل مربوط به خود غیر فعال کنید.

Identifier
دوشنبه 24 دی 1386, 16:31 عصر
اینگونه موارد را با استفاده از ابزارهای مربوطه گزارش نمایید.

اَرژنگ
دوشنبه 24 دی 1386, 16:32 عصر
با موردی که مطرح کردید موافقم، البته می تونید کلا نمایش امضاء کاربران را در کنترل پنل مربوط به خود غیر فعال کنید.

با تشکر فراوان، این را نمیدانستم، ازش استفاده میکنم.

omid_Ahmadi
دوشنبه 24 دی 1386, 16:33 عصر
به نظر من هم بعضی تصاویر با اینکه مخالف قوانین نیست، اما در امضا واقعاً صفحه رو بهم میریزه، مخصوصاً وقتی حجم نوشته ها و عکسی که طرف برای امضا انتخاب می کنه زیاد باشه (که گاهی اوقات از متوسط حجم پست اون طرف هم بیشتره!)

Mohammad_Mnt
دوشنبه 24 دی 1386, 21:47 عصر
چون این‌جا سایت برنامه‌نویس است لزوماً نباید آواتارها و امضاها مربوط به برنامه‌نویسی باشه. (آواتار بنده هم لزوماً عکس سوگلی‌ام نیست)

oxygenws
دوشنبه 24 دی 1386, 22:01 عصر
قانون شمارهء ۲۳ وجود داره (اما خیلی کامل نیست!)
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814

ضمن اینکه تصاویر بزرگ (واقعا مفهوم بزرگ نمی دونم چیه، معمولا با توجه به شرایط فرق می کنه) مورد دارند و عموما ابتدا اخطاری داده میشه و در صورت بررسی نشدن از سمت کاربر، حذف میشه.

حالا وظیفهء شما این وسط اینه که کاربرانی که امضاشون آزارتون میده رو، یکی از پست هاش رو، گزارش بدید و توی توضیحات بنویسید. (همونی که برادر identifier گفت)

اَرژنگ
دوشنبه 24 دی 1386, 23:14 عصر
با تشکر از همه، همانطوری که جناب کشورز گفتند قابلیت نشان ندادن امضاها جواب مشکل من بود.
به کمتر شدن آزادیهایه کاربران در بابت قسمت امضاهاشان احتیاجی نیست