PDA

View Full Version : نحوه استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در پردازشهای عددی

ramkly
سه شنبه 25 دی 1386, 08:20 صبح
سلام.
با توجه به اینکه مرجع کاربردی برای شبکه های عصبی مصنوعی وجود نداره تصمیم گرفتم که بعد از اتمام پروژه خودم ان را در اختیار دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنند قرار بدم .
در ابتدا اگر نقصی در این نوشته هست معذرت خواهی می کنم و از دوستان تقاضا می کنم که حتما عیبها را عنوان کنند.
منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هستم.

ramkly
شنبه 29 دی 1386, 13:10 عصر
سلام.
دوستان اگر با این فرمت فایل مشکل دارند بگن تا با فایل را با فرمت pdf در سایت قرار بدم.

whitehat
شنبه 29 دی 1386, 13:15 عصر
دوست عزیز اگر برای شما مقدوره این کار را انجام بدید چون دانلود این چنین سایزی برای بقیه مشکل است
با تشکر

ramkly
سه شنبه 02 بهمن 1386, 22:22 عصر
سلام.
ببخشید اگر یک مقدار دیر شد. علت امتحانات پایان ترم بود و مشغول درس خوندن بودم.
دوباره عنوان می کنم و از دوستانی که در زمینه شبکه عصبی کار کردند خواهش می کنم که اگر نظری دارند حتما عنوان کنند تا پروژه ام را کاربردیترش کنم. اگر ایده ای در جهت بهبودی نتایج هم دارید (مثلا استفاده از منطق فازی و ... ) ممنون می شم اگر مطرح کنید.
مجموعا پروژه 68 صفحه است و از فونت لتوس استفاده شده.
(اینا را گفتم که اگر با فونتش به مشکل برخوردید بدونید چه فونتی نصب کنید)
با تشکر.

whitehat
سه شنبه 02 بهمن 1386, 23:37 عصر
ممنون بابت pdf، فکر می کنم عکسهایی که استفاده کردید حجم را بالا برده
من چند صفحه اول را خواندم، برای سرعت بیشتر می توانید از مدل ریاضی مخچه هم استفاده کنید. البته این یک پیشنهاد است. در اولین فرصت که سرم خلوت تر بشه درباره CMAC بیشتر توضیح خواهم داد. ولی بد نیست شما خود کمی در موردش تحقیق کنید
موفق باشید

ramkly
جمعه 12 بهمن 1386, 10:31 صبح
ممنون میشم اگر در مورد این مدل ریاضی و نحوه کار با اون یکم اطلاعات بم بدید تا بتونم بهتر در موردش تحقیق کنم. چون من هیچ اطلاعی از مدل مخچه ندارم و نمیدونم کارش چی هست.

alibeirami
شنبه 10 فروردین 1387, 14:20 عصر
ممنون بابت pdf، فکر می کنم عکسهایی که استفاده کردید حجم را بالا برده
من چند صفحه اول را خواندم، برای سرعت بیشتر می توانید از مدل ریاضی مخچه هم استفاده کنید. البته این یک پیشنهاد است. در اولین فرصت که سرم خلوت تر بشه درباره CMAC بیشتر توضیح خواهم داد. ولی بد نیست شما خود کمی در موردش تحقیق کنید
موفق باشید

با سلام خدمت جناب مدیر

در مورد مدل CMAC نمونه کدی که کار بکنه دارید؟حقیقتش من در مورد CMAC بررسی زیاد کردم.هر چند که در آموزش خیلی خوب عمل میکنه ولی در تست فاجعه هست.به نظرم بیشتر شبیه LookUp Table هست تا شبکه عصبی.با همون ساختار استاندارد شما نتیجه خوبی ازش گرفتید؟

whitehat
شنبه 10 فروردین 1387, 22:02 عصر
یک نمونه کد ساده در مورد CMAC پایه دارم ، پیدا می کنم می گذارم. اما CMAC بر خلاف شبکه های عصبی دارای آموزش کندتر با سرعت همگرایی بالاتر هست. (در پروژه پایانی خودم از این مدل استفاده کردم و نتیجه قابل قبولی گرفتم، بزودی قسمتهایی از این پروژه را اینجا قرار می دهم :) )

ramkly
شنبه 17 فروردین 1387, 06:37 صبح
با تشکر اگر امکان داره در این مورد بیشتر توضیح بدین چون من که نتونستم چیزی در مورد CMAC پیدا کنم.