View Full Version : تغییرات در ساختار انجمن
Inprise
یک شنبه 23 دی 1386, 19:28 عصر
با تشکر از حامد ذوالقدری امروز بخش قابل توجهی از ساختار قسمتهای مختلف سایت برنامه نویس تغییر کرد . از مدتها قبل بین گروه مدیران سایت این بحث وجود داشت و باز هم فکر میکنیم این تغییرات کامل و بی عیب نیستند . لطفا بر اساس برداشت خودتون و با توجه به بخشهائی که بیشتر در اونها فعالیت میکنید اگر در مورد ساختار فعلی قسمتهای مختلف سایت نظری دارید ، در قالب یک ارسال ( و نه گفتگو و بحث با سایر کاربران ) نظراتتون رو بنویسید که ازشون استفاده کنیم .
- تغییرات فعلی در بخشهای مربوط به سی ، دات نت ، دلفی اتفاق افتاده . بخش تولید و توسعه برنامه های ست آپ و اینستال هم اضافه شد . برخی عناوین و زیر-بخش ها هم تغییر کردند بخشی برای پایتون و روبی در نظر گرفته شد ، یکی دو تا انجمن هم در کل حذف شد ولی ارسالها به محل مناسبتر منتقل شد .
emad_67
سه شنبه 25 دی 1386, 07:53 صبح
سلام
با تشکر از تغییراتی که در انجمن دادین
من وقتی میخوام وارد قسمت کتابخانه ها و زیر ساختها (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=122) از زیر مجموعه های بخش c بشم ارور مربوط به دیتابیس رو میده (Database error) البته مشکل خاصی در ورود به زیر تالار های این قسمت نیستش فقط وقتی روی خود "کتابخانه ها و زیر ساختها" کلیک می کنم این ارور داده میشه.
Identifier
سه شنبه 25 دی 1386, 08:33 صبح
بر طرف شد.
rasool_brn
سه شنبه 25 دی 1386, 10:18 صبح
با سلام
می خواستم پیشنهاد کنم که اگر ممکنه دو زیر تالار دیگه:
1 . برنامه سازی تحت اینترنت ، سوکتها و Indy
2 . برنامه سازی وب با WebBroker , WebSnap و IntraWeb
رو به بخش دلفی اضافه کنید . این مباحث از برنامه نویسی دلفی به دور نیستند و،وجود اونا در تالار اصلی مشکلی رو ایجاد نمی کنه ولی برای دسته بندی موضوعی این کار ضروری است .
با تشکر
Alireza Orumand
سه شنبه 25 دی 1386, 13:37 عصر
سلام
یه پیشنهاد برای هر چه منظم تر شدن سایت. برای دسته بندی کردن بخش های مختلف از یه روش استفاده کنید شاید سایت مرتب تر بشه. اگر برای هر زبان یه بخش در نظر گرفته میشه خوب برای همه محیط ها این دسته بندی صورت بگیره اگر هم محصول هر شرکت جدا دسته بندی میشه همه بخش ها طبق شرکت تولید کننده تقسیم بشن. یا یکی از این دسته بندی ها زیر مجموعه ی دیگر دسته بندی باشه. مثلا برای بخش c++ نوشته شده برنامه نویسی به زبان c++ و کامپایلر های آن و وقتی وارد میشیم فقط VC هست. بعد c++ بیلدر زیر مجموعه ی محصولات بورلند قرار گرفته. سوال من اینه اگر این برنامه محصول بورلنده مگه کامپایلر C++ نیست؟ پس چرا تو زیر کامپایلر های C++ وجود نداره؟ مگه دلفی .net زیر مجموعه ی زبان های برنامه نویسی دات نت نیست پس چرا تو اون بخش وجود نداره؟
در کل فکر میکنم برای دسته بندی اگر یک موضوع در نظر گرفته بشه بقیه زیر مجموعه ی اون باشن خیلی بهتر از اینه که یک سری بخش ها بر اساس شرکت سازنده یک سری بر اساس نام محصول و یک سری دیگه بر اساس کاربرد دسته بندی بشن. این طوری هیچ تکلیفی معلوم نست.
در حال حاضر نحوه دسته بندی معلوم نست من باید وقتی دنبال یه چیزی میگردم بر چه اساسی جستجو کنم زبان برنامه نویسی ؟ شرکت تولید کننده؟ کاربردی که من از نیاز دارم؟
موفق باشید.
vcldeveloper
سه شنبه 25 دی 1386, 17:23 عصر
می خواستم پیشنهاد کنم که اگر ممکنه دو زیر تالار دیگه:
1 . برنامه سازی تحت اینترنت ، سوکتها و Indy
2 . برنامه سازی وب با WebBroker , WebSnap و IntraWeb
ساخت زیر گروهی برای Indy و برنامه های مربوط به شبکه خوبه، به شرطی که دوستان سوالات مربوط به بانک های اطلاعاتی و برنامه های Client\Server را با مباحث این گروه مخلوط نکنند.
اما فکر نمی کنم نیازی به بخش برنامه سازی وب باشه. تاپیک های خیلی زیادی در این زمینه نداریم، اکثرا هم فقط سوالات کلی پرسیده میشه، فقط IntraWeb هست که گاهی درباره اش سوالات خاص پرسیده میشه که اکثرا علی رضا کوشا زحمت جواب دادن به آنها را میکشه. غیر از این فعالیت خاصی در این زمینه صورت نمیگیره.
سوال من اینه اگر این برنامه محصول بورلنده مگه کامپایلر C++ نیست؟ پس چرا تو زیر کامپایلر های C++ وجود نداره؟ مگه دلفی .net زیر مجموعه ی زبان های برنامه نویسی دات نت نیست پس چرا تو اون بخش وجود نداره؟
من هم با این مورد موافقم که باید دسته بندی بر اساس شرکت برداشته بشه. الان شرکتی مثل CodeGear برای دلفی، C++ Builder, Java, Ruby, PHP و... انواع محصولات را تولید میکنه. اگر ساختار بخش ها را به همین شکل حفظ کنیم، باید اینها را علاوه بر بخش های مربوط به زبان ها در زیر مجموعه هر شرکت هم وارد کنیم که کار جالبی نیست.
rasool_brn
چهارشنبه 26 دی 1386, 10:15 صبح
در بخش کنترل پنل کاربر در قسمت محدود سازی نمایش تالارها بعضی از تالارها هنوز در این لیست وجود ندارند و در قسمت نوشته های تازه همیشه دیده می شن ، دو موردی که من بهش بر خوردم :
1 - برنامه نویسی با ویژوال سی MFC (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=121)
2 - تولید و توسعه برنامه های Setup و Install (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=123)
Ali_Fallah
چهارشنبه 26 دی 1386, 18:07 عصر
بهتر هست نیم نگاهی هم به بخش Access بیندازید در آنجا با یک نوع نوشتار خاص پیشنهاد بهبود این انجمن داده شد ولی متأسفانه ابزار قفل طبق معمول این بار هم چاره ساز شد و بجای جواب صورت مسئله پاک شد...
PC2st
شنبه 13 بهمن 1386, 22:11 عصر
اگر لازم دیدید، زیر بخش "برنامه نویسی با C++/CLI" را در بخش "برنامه نویسی با C" یا در بخش "برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت" اضافه نمایید.
Nima_NF
شنبه 13 بهمن 1386, 22:22 عصر
اگر لازم دیدید، زیر بخش "برنامه نویسی با C++/CLI" را در بخش "برنامه نویسی با C" یا در بخش "برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت" اضافه نمایید.
در حال حاضر با توجه به تعداد سوالات در این زمینه فکر نمی کم اصلا نیازی به ایجاد چنین بخشی باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.