ورود

View Full Version : حذف صفحه تایید خروج یا عدم خروج از سایت

babak23
سه شنبه 25 دی 1386, 13:32 عصر
سلام
هنگامی که میخواهیم از برنامه خارج شویم از ما تاییده می خواهد!؟ آیا واقعا به این صفحه نیاز هست؟

نظر من:این صفحه حذف شود.یعنی اگر کاربر بر روی خروج کلیک کرد بدون اینکه این صفحه نمایش داده شود از سایت خارج شود.

Bahram0110
سه شنبه 25 دی 1386, 13:59 عصر
شاید یکی اشتباهی خروج رو بزنه...

زیاد زحمتی نداره اگه تاییدیه خروج رو ok کنی

Behrouz_Rad
سه شنبه 25 دی 1386, 13:59 عصر
به همون دلیلی که وقتی قصد حذف یک فایل رو از روی سیستمت داری پیغام تایید ظاهر میشه، دقیقا اینجا هم به همون دلیل این پیغام ظاهر میشه.

babak23
سه شنبه 25 دی 1386, 14:14 عصر
به همون دلیلی که وقتی قصد حذف یک فایل رو از روی سیستمت داری پیغام تایید ظاهر میشه، دقیقا اینجا هم به همون دلیل این پیغام ظاهر میشه.

در مورد حذف ممکنه که قسمتی از اطلاعات از بین بره اما در این مورد چطور؟
البته بودن یا نبودنش مشکلی نیست اما نبودنش بهتر از بودنش هست (نظر من: کاربر پسند نیست)

اگه خوبه چرا سایت های معتبر دیگه ای مثل google , yahoo , .... از این مورد استفاده نمی کنند؟

Inprise
سه شنبه 25 دی 1386, 14:16 عصر
این یکی از قابلیتهای نرم افزار مورد استفاده سایت هست . دستکاری کردنش کار جالبی نیست . برو رو سایت اونها و نظرتو بهشون بگو اگر تغییر دادن وقتی ما هم آپدیت میکنیم تغییر اعمال میشه اگر ندادن لابد دلیل معقولی داره .

babak23
سه شنبه 25 دی 1386, 14:36 عصر
این یکی از قابلیتهای نرم افزار مورد استفاده سایت هست . دستکاری کردنش کار جالبی نیست . برو رو سایت اونها و نظرتو بهشون بگو اگر تغییر دادن وقتی ما هم آپدیت میکنیم تغییر اعمال میشه اگر ندادن لابد دلیل معقولی داره .

البته دیگه زیاد مهم نیست .ادامه بحث به نظر خوشایند نمیاد (من قانع شدم!!! :ناراحت:)

اما در مورد تایپیک "غیر فعال بودن تالار های شبکه و امنیت شبکه" که قفل شد!!!؟ و شما تایپیک زدید که نقل قول :"قبل از سوال کردن جستجو کن"

عزیزم جستجو کردم چیزی پیدا نکرد .به نظر برای کار با گزینه جستجوی این سایت طرف باید مهارت کافی را داشته باشه که متاسفانه بنده نداشتم.حداقل باید 3 الی 4 مورد را با عنوان های مختلف جستجو کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

Bahram0110
سه شنبه 25 دی 1386, 14:57 عصر
هست
من قبلا دیدمش
ولی نمی دونم کجا :متفکر:

emad_67
سه شنبه 25 دی 1386, 18:14 عصر
عزیزم جستجو کردم چیزی پیدا نکرد .به نظر برای کار با گزینه جستجوی این سایت طرف باید مهارت کافی را داشته باشه که متاسفانه بنده نداشتم.حداقل باید 3 الی 4 مورد را با عنوان های مختلف جستجو کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
بفرمایید اینم لینکش:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52960&highlight=%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1+%D8%B4%D8 %A8%DA%A9%D9%87
زیاد هم جستجو با سیستم جدید سخت نیست، من "تالار شبکه" رو جستجو کردم تو همون سرچ اول هم به نتیجه رسید. اصلا به نظرم این تاپیک مربوط به غیر فعال شدن بخش شبکه در اعلان ها قرار بگیره شاید بهتر باشه چون چند دفعه در همین مورد تا حالا تاپیک ایجاد شده.