ورود

View Full Version : استفاده از کپی یک برنامه

AHMAD-AHMAD
چهارشنبه 26 دی 1386, 15:05 عصر
با سلام
دوستان من میخواهم یک کپی از دیتابیسم در sql بگیرم و روی آن کار کنم. از قسمت all tasks / backup database استفاده میکنم و یک backup میگیرم . ولی هنگامیکه میخواهم در یک دیتابیس جدید با نامی دیگر از این backup استفاده کنم اجازه نمیدهد و ظاهرا باید نام دیتابیس جدید با نام دیتابیسی که از آن backup گرفته شده یکی باشد که برای من ممکن نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
همکار تازه کار شما

mdrd
چهارشنبه 26 دی 1386, 17:00 عصر
موقع restore کردن لازم نیست حتما دیتابیس یا دیتابیس خالی رو از قبل ایجاد کرده باشی و روی اون restore کنی
تو management studio رو فولدر database راست کلیک کن restore database رو انتخاب کن اونجا هر نامی که دوست داری واسه دیتابیست بذار و فایل backup رو هم انتخاب کن

یه کار دیگه که میتونی بکنی sql رو stop کن از فایلهای mdf و ldf یه کپی بگیر تو یک جای دیگه و نامشونو عوض کن حالا sql رو start کن و ازattach استفاده کن

shahab2025
پنج شنبه 27 دی 1386, 01:14 صبح
سلام
کارهایی را که mdrd گفته انجام بده . اگر مشکلت حل نشد پیغام را بگو تا دقیقا بگم باید چه کار کنی...

mzjahromi
پنج شنبه 27 دی 1386, 07:09 صبح
موقع Restore کردن در قسمت Options میتونی مسیر فایلها رو عوض کنی + اینکه باید گزینه Force Restore رو هم تیک بزنی

AHMAD-AHMAD
یک شنبه 30 دی 1386, 08:33 صبح
دوستان از کپی برنامه روی همان کامپیوترتوانستم استفاده کنم ولی هنگامیکه کپی رابه کامپیوتر دیگری میبرم امکان RESTORE نمیدهد

mehdia86
دوشنبه 01 بهمن 1386, 12:51 عصر
با سلام
برا بازیابی بعد از ابن که صفحه restore باز شد و فایل backup رو تعیین کردی باید کار زیر رو کنی :

در تب Options گزینه Force overwrite existing database رو تیک بزن
پایین همین گزینه یک grid هست که دو تا ستون داره در ستون دوم یعنی Restore As مسیر و نام بانک رو با توجه به مسیر بانک فعلی روی کامپیوتر جدید اصلاح کن (بطور پیش فرض مسیر بانکی است که شما از آن backup گرفته اید ولی باید مسیر بانک جدید و نام آن گردد)موفق باشید