View Full Version : آیا میشود در foxpro تحت داس تصویر داشت
hi_kelass_no1
پنج شنبه 27 دی 1386, 06:48 صبح
سلام برهمه
لطفا" بفرمائید آیامیتوان در Foxpro تحت Dos همانطوریکه فیلدهای مشخصات مانند نام ونام خانوادگی ... را در بانک اطلاعاتی dbf ذخیره میشود تصاویر اشخاص را نیز ذخیره کرد
اگر میشود وشخصی تجربه آن را دارد در این قسمت نقل کند باتشکر
blacky
پنج شنبه 27 دی 1386, 14:31 عصر
من که فکر نمیکنم بشه
mehran_337
یک شنبه 30 دی 1386, 08:18 صبح
چه در داس چه در ویندوز روش ذخیره عکس در دیتابیس جالب نیست . بهترین عمل ثبت آدرس عکس در جدول و قرار دادن تصاویر در مسیر برنامه هست .
در داس توسط توابع جردکانی می شه از تصویر استفاده کرد . نمونه برنامه بانکهای ملی کشور توسط فاکس تحت داسه که امضای صاحب حساب در این برنامه نمایش داده می شه . البته من در این زمینه کار نکردم اما در جلد 3 گرافیک در فاکس جردکانی مطالب خوبی در این زمینه هست
IC_prog
یک شنبه 30 دی 1386, 09:34 صبح
سلام برهمه
لطفا" بفرمائید آیامیتوان در Foxpro تحت Dos همانطوریکه فیلدهای مشخصات مانند نام ونام خانوادگی ... را در بانک اطلاعاتی dbf ذخیره میشود تصاویر اشخاص را نیز ذخیره کرد
اگر میشود وشخصی تجربه آن را دارد در این قسمت نقل کند باتشکر
مشکل شما دقیقا چیست اگر منظورتان نمایش تصویر در تحت داسه بله PLBهای زیادی برای نمایش فرمتهای GIF.PCX.BMP وجود دارد که البته با توجه به اینکه در تمام موارد مد صفحه نمایش حدااقل 320*200 میشود لذا امکان قراردادن متن در کنار تصویر به شکل رایج وجود ندارد و در این حالت باید از PLBهای خاص که دارای توابع نمایش متن و load کردن فونت فارسی برخوردارند استفاده شود که نمونه هایی وجود دارد . البته روشهای دیگری هم ممکن است باشد که من از آن بی اطلاعم .
ولی اگر منضورتان فقط جای دادن تصویر در داخل یک فیلد است به نظر من با توجه به احتمال خرابی هدر بانک اطلاعاتی این روش مناسبی نیست .
hi_kelass_no1
دوشنبه 01 بهمن 1386, 00:34 صبح
ممنون میشوم اگر شما واقای ic-prog توضیحات بیشتری داده تا بطورکلی مشخص شود همانطوریکه میتوانیم یک پنجره بصورت defind باز کنیم عکس را یا از طریق آدرس دهی ویا بصورت دیگر در آنپنجره نمایش داده درحالیکه سایر مشخصات در صفحه اصلی در حال نمایش دادن میباشد
kia1349
دوشنبه 01 بهمن 1386, 20:22 عصر
دوستمان گفت که این کار با توابعی که به زبان c توسط آقای حسین جردکانی تهیه شده بود امکان پذیر بود
ایده استفاده از گرافیک در فاکس تحت داس اولین بار توسط یک شرکت انگلیسی ابداع شد که من cd تمام برنامه هاشو داشتم
الهی روز خوش ..... اونکه این cd رو از من گرفت و پس نیاورد
ali_kolahdoozan
سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:23 صبح
اگر توی c قوی باشی میتونی یک فایل bin بسازی که هر وقت خواستی load کنی و به عنوان پارامتر مسیر عکس رو بدی . نمایش میده اما اگر کارت در حد یک امضاء است حالا توی خود برنامه بودن رو بیخیال exe آماده هست سریع صدا میزنی عکس میاد باز کاربر esc میزنه میره توی برنامه شما . بدون درد سر .
IC_prog
سه شنبه 02 بهمن 1386, 12:55 عصر
ممنون میشوم اگر شما واقای ic-prog توضیحات بیشتری داده تا بطورکلی مشخص شود همانطوریکه میتوانیم یک پنجره بصورت defind باز کنیم عکس را یا از طریق آدرس دهی ویا بصورت دیگر در آنپنجره نمایش داده درحالیکه سایر مشخصات در صفحه اصلی در حال نمایش دادن میباشد
ببین دوست من تا اونجایی که من میدونم با استفاده از توابع همان شرکت انگلیسی که من هم در موردش گفتم میتونی عکس رو در صفحه نمایش بدی ولی فراموش نکن که در محیط نمایش عکس در روش فوق از window و تعاریف ساخت و active کردن آن خبری نیست و بطور کلی هرچیزی که باید در صفخه نمایش داده شود توسط یکسری توابع خاص که در یک plb موجود است نمایش داده میشود مثلا برای نمایش یک متن در یک سطر و ستون خاص از تابع
saystring() استفاده میشود و الی آخر اما اگر منظور شما این است که صفحه مورد نظر را بدون تغییرات مجهز به عکس کنی تا اونجایی که من میدونم نمیشه و در واقع شما باید این توابع و دستورات صفخه مورد نظر را شبیه سازی کنی مثلا اگر قرار است در کنار عکس پنجره browse وجود داشته باشد باید قید browse را بزنی چون در مد جدید نمایش browse نمایش داده نمیشود. این مجموعه اطلاعاتی بود که من از توابع معروف (همان شرکت انگلیسی ) داشتم البته شاید توابعی وجود داشته باشد که مثلا موقعیت خاصی از صفحه نمایش را به مد مورد نظر گرافیک برده و عکس در آنها قابل نمایش باشد ولی در هر صورت من از وجود آنها بی اطلاعم .:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.