ورود

View Full Version : مشکل با ورژن بالای internet explorer

jeniferxp
پنج شنبه 27 دی 1386, 09:07 صبح
با سلام
دوستان من یک برنامه تحت وب با c#.net نوشتم و آن را روی سرور قرار دادم و client ها از طریق ip به برنامه دسترسی دارند اما client هایی که از ورژن بالای internet explorer مانند ورژن 7 استفاده میکنند در بعضی از فرمها gridviewها در سمت چپ یا راست آن هم به صورت ناقص دیده می شود
آیا کدی وجود دارد که با آن برنامه تحت مرورگر با ورژن بالا هم support شود؟
ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنید

mahdi_farhani
پنج شنبه 27 دی 1386, 09:18 صبح
دوست عزیز مشکل از CSS هایی هست که تعریف کردهید ، یه بازنگری رو اونها داشته باش .

jeniferxp
پنج شنبه 27 دی 1386, 11:13 صبح
دوست عزیز من اصلا تو برنامه ام از css استفاده نکردم
آیا نباید جایی در برنامه معرفی کنم که با ورژنهای بالای internet explorer سازگار باشد؟
من خیلی عجله دارم لطفا کمکم کنید:گریه:

Behrouz_Rad
پنج شنبه 27 دی 1386, 11:45 صبح
نه جایی برای اینگونه تعاریف وجود نداره.
کدهای HTML ات رو بررسی کن.
اگر صفحه وبت با Firefox به درستی نمایش داده میشه می تونی مطمئن باشی که تا حد زیادی کدهای HTML خوبی نوشتی.

موفق باشی.

mahdi_farhani
پنج شنبه 27 دی 1386, 19:36 عصر
اگر از Css استفاده نکردهای Style هایی رو که به Item های که روی صفحه داری رو درست کن ،
مخصوصاً طول و عرض جداول و یا Div ها ....
همنطور که آقا بهروز گفتن بهتره با Firefox تست کنی ، اگر اونجا درست نشون میده ، مطمئن باش تو بیشتر مرورگرها درست نمایش داده میشه .

jeniferxp
جمعه 28 دی 1386, 17:50 عصر
متاسفانه تو مرورگر mozila هم مشکل داره یعنی جدول ها به صورت نصفه نمایش داده میشوند
از طرفی من بیشتر از کدهای cs بیشتر استفاده کردم و کدهای html هم به آن صورت ندارم
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
لطفا کمکم کنید:گریه:

mahdi_farhani
جمعه 28 دی 1386, 18:01 عصر
تو همون cs میتونی باز استایل بدی ..
دوست عزیز مشکل شما فقط و فقط با دادن اندازه به جداولت حل میشه ، ولی اصولی ترین راحش همون CSS هست .
اگر میخواهی حرفه ای کار کنی ، اولین قدم HTML و CSS باید خیلی قوی باشی.

jeniferxp
جمعه 28 دی 1386, 22:16 عصر
در visual studio.net در toolbar گزینه ای به نام target schema for validation در بار formatting هست که توش گزینه های internet explorer 6 و حالت های دیگری هست با اون نمیشه کاری کرد؟

shahab_ksh
شنبه 29 دی 1386, 00:27 صبح
اگه گرید ویو تون رو توی یه DIV یا پنل قرار دادین خصوصیت ارتفاع اونDIV یا پنل رو پاک کنید. شاید مشکل شما این باشه

mahdi_farhani
شنبه 29 دی 1386, 00:45 صبح
عزیز اونو که شما دید ، فقط برای مطابقت دادن کدهای Html که نوشته با این استانداردها هست و اگر دقت کنی وقتی عوض میکنی به یکسری تگها ارور میده .مثلاً Xhtml باید Lowecase باشه و لی Html4 اینطور نیست .
شما باید طول و عرض رو تعیین کنید ، شما اگر یه بار به حرف من گوش کنید ، مشکلت زودتر حل میشه .

jeniferxp
شنبه 29 دی 1386, 16:32 عصر
با تشکر از همه شما دوستان
من با پاک کردن خاصیت ارتفاع پنل ها تونستم برنامه رو در mozila هم به راحتی اجرا کنم اما چون در برنامه می خواهم از یک منو که css داره استفاده کنم باز دوباره تو mozila مشکل دارم
باید چه جوری این css ها رو باید تنظیم کنم؟
بازم ممنون

shahab_ksh
یک شنبه 30 دی 1386, 10:47 صبح
اگه با حذف خاصیت پنل که گفتم مشکلتون حل شده احتمالا شما رندر صفحتون ایراد داره از رندر پیش فرض دات نت استفاده کنید که این نوع مشکلات پیش نیاد

<!DOCTYPEhtmlPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

jeniferxp
پنج شنبه 04 بهمن 1386, 10:00 صبح
با تشکر از کمکتون
ولی این کدی را که شما گفتید را هم امتحان کردم ولی تمام آیتم های منویم غیر فعال می شه راه دیگه ای به ذهنتون نمی رسه مراراهنمایی کنید

jeniferxp
پنج شنبه 04 بهمن 1386, 17:24 عصر
دوستان یعنی کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من چطور میتونم منوی برناممو که از css استفاده میکنه را طوری تنظیم کنم که رنگ منوهام در internet explorer 7 بهم نریزه؟:گریه:
ممنون میشم یک راهنمایی کوچولو بکنید.