PDA

View Full Version : برنامه نویسی برای چاپگر اسلیپر(چاپ با پرینتر بانکی)

fireman
جمعه 28 دی 1386, 23:27 عصر
با سلام آیا کسی از دوستان برنامه یا کدی که بتواند با پرینتر اسلیپر ارتباط برقرا ر کند دارد؟؟اگه میشه راهنمایی کنید..

vbhamed
شنبه 29 دی 1386, 11:32 صبح
سلام
برنامه نویسی با این چاپگرها به چیز خاصی نیاز نداره و از روش معمول انجام میشه
یک سری تنظیمات هم توی کنترل پنل خود چاپگر در ویندوز موجود هست

scorpion_man
شنبه 29 دی 1386, 13:40 عصر
با سلام آیا کسی از دوستان برنامه یا کدی که بتواند با پرینتر اسلیپر ارتباط برقرا ر کند دارد؟؟اگه میشه راهنمایی کنید..

شرمنده که این سوال رو میکنم ولی فکر کردم اینجا جای خوبی باشه
شما این پرینتر ها رو از کجا پیدا کردید؟؟؟
منم یه مدت دنبالش بودم هیچ شرکتی تولید کننده ای به شرکتها خصوصی این نوع پرینتر رو عرضه نمیکنه
اگه امکان تهیه شو نشون بدید ممنون میشم

bobrus
یک شنبه 30 دی 1386, 08:49 صبح
سلام
آقای FirMan این پرینتر ها هم مثل بقیه پرینترهاس
آقای Scorpion_Man اینجور پرینترهای عجیب و قریب رو می تونین تو خیابان ایرانشهر پیدا کنید یه گشتی توش بزنین یکی دوتا مغازه ای هست که انواع پرینتر و دستگاه کپی رو دارن

scorpion_man
یک شنبه 30 دی 1386, 11:24 صبح
سلام
آقای FirMan این پرینتر ها هم مثل بقیه پرینترهاس
آقای Scorpion_Man اینجور پرینترهای عجیب و قریب رو می تونین تو خیابان ایرانشهر پیدا کنید یه گشتی توش بزنین یکی دوتا مغازه ای هست که انواع پرینتر و دستگاه کپی رو دارن
منظورتون تهران خیابون ایرانشهر هست؟ یا هر کی اینجا میاد حتما تهرانی هست یا این یکی از مسلمات هست
باز ممنون از راهنماییتون

bobrus
یک شنبه 30 دی 1386, 11:46 صبح
منظورتون تهران خیابون ایرانشهر هست؟ یا هر کی اینجا میاد حتما تهرانی هست یا این یکی از مسلمات هست
باز ممنون از راهنماییتون
ببخشید من فرضم براین بود که شما حدالامکان به تهران دسترسی دارید. بله منظورم همون تهران خیابون ایرانشهر هست:اشتباه:

fireman
یک شنبه 30 دی 1386, 23:07 عصر
با سلام و تشکر در صورت امکان اگر نمونه کد برنامه ای را دید ما را بی بهره نگردانید!!!!

fireman
یک شنبه 30 دی 1386, 23:13 عصر
با سلام و تشکر در صورت امکان اگر نمونه کد برنامه ای را دید ما را بی بهره نگردانید!!!!

انشاا... که دوستان لطف می کنند

vbhamed
سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:50 صبح
سلام
اگر بخواهید من می تونم براتون تهیه کنم
09123738755