ورود

View Full Version : قابل توجه اقای کرامتی

sunboy
یک شنبه 14 تیر 1383, 09:21 صبح
با سلام خدمت مدیر محترم سایت

در مورد تاپیکی که سورس یک ویروس با وی بی که شما محبت کردید و قفلش نمودید
عرض کنم که در مورد اول حق با شماست من از تمام اعضا عضر می خوام

اما در مورد دوم باید بدونید که من نظر سوی نداشتم و قصد من صرفاْ برای یاد گیری بود
گرایشهای برنامه نویسی می تونه سلیقه باشه و هیچ حق نداره که کسی رو منع کنه من فقط سورس یک ویروس خواستم تا بدونم برای نوشتن برنامه های خطراک از چه لگریتمی اسفاده میشه خوب اگه مقرات سایت این اجازه رو نمی ده منم بهش احترام می زارم و در جای دیگری
غیر از این سایت دنبالش میگردم(این جا نشد جای دیگه) .

مهدی کرامتی
یک شنبه 14 تیر 1383, 09:31 صبح
ببین دوست عزیز،

هر جایی برای خودش قانونی داره. بر طبق قانون اینجا هر گونه فعالیت منتهی به تخریب یا حتی آموزش اون ممنوعه.

نمیشه یک نفر دنبال خرید یا یادگیری نحوه ساخت بمب باشه، بعد که ازش پرسیدند میخوای چکار بگه برای کار خیر میخوام!

sunboy
یک شنبه 14 تیر 1383, 12:57 عصر
ببین دوست عزیز،

هر جایی برای خودش قانونی داره. بر طبق قانون اینجا هر گونه فعالیت منتهی به تخریب یا حتی آموزش اون ممنوعه.

نمیشه یک نفر دنبال خرید یا یادگیری نحوه ساخت بمب باشه، بعد که ازش پرسیدند میخوای چکار بگه برای کار خیر میخوام!

سلام اقای کرامتی

حق باشماست انسان در هرجا که زندگی می کنه کار می کنه و ... باید از قانون طبعیت کنه
قصدمن ادامه این بحث نیست من یه سوال خدمت شما دارم

حتما می دونید که سایت (فروم) برنامه نویس یکی از بهترین و از فعال ترین سایت های ایرانی که
در ضمینه برنامه نویسی فعالیت میکننند است و اگه یه بدبختی مثلا من بخواهد در این زمینه اعطلاعات داشته باشه باید چه کنه(قصد از این سوال توجیه کارم نیست) :)

مهدی کرامتی
یک شنبه 14 تیر 1383, 17:56 عصر
این سایت منبع خوبی برای مواردی که شما دنبالش هستید محسوب میشود: http://www.google.com !

a_roshanfekr2
سه شنبه 12 آبان 1383, 02:02 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت همه سروران
صحبتهای شما رو خوندم
البته از تاریخ اونا خیلی میگذره فقط میخام نظرمو بگم

ساخت یک بمب با گذاشتن یک برنامه ویروس فرق داره
همه پلیس ها قبل از این که پلیس بشن دوره های جرم شناسی رو میگذرونن
شاید یه نفر بخاد تو زمینه آنتی ویروس از برنامه استفاده کنه
به هر حال هیچ کس قصد انجام کار مغایر با مقررات رو نداره مگر اینکه خلافش ثابت بشه

در ضمن هر چیزی قانون شد که خوب نیست
اگه ما یروزی متوجه اشتباه بودن قانون بشیم آیا نباید اصلاحش کنیم یا فقط بخاطر اینکه قانونه باید چشم بسته
اجراش کنیم