View Full Version : ایجاد قفل بر روی سی دی
mu_malekzadeh
سه شنبه 16 تیر 1383, 21:44 عصر
[color=blue][/color
برای ایجاد یک قفل نرم افزاری بر روی سی دی که شماره سریال هارد و سی موس را دریافت نماید کدی نیاز دارم
در صورت امکان کد مربوط به آن را برای من و همه دوستان ارسال کنید
در صورتی که نیاز به سورس برنامه در ویژوال بیسیک داشته باشید من از این نظر قنی میباشم
با ارسال آدرس ایمیلتان آنها را برایتان ارسال می نمایم
با تشکر
mu_malekzadeh@yahoo.com]
شفیعی
جمعه 19 تیر 1383, 05:20 صبح
سلام
دوست عزیز سورس برنامه هایت در چه زمینه ای است در مورد گرافیک و ترسیم خط و دایره و .... اگر برنامه ای داری برایم ارسال کن ارادتمند شفیعی
NASER_SHAFIEI@YAHOO.COM
Mahsoon
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 04:37 صبح
با سلام
دوستان قفلی دارند که بشود با توجه به ID سی دی خام بر روی Image سی دی قفل گذاشت ؟ :تشویق:
MM_Mofidi
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 08:53 صبح
عزیز دل برادر یک جستجو میکردی بعد.اگر هم حال جستجو نداری دوستان زحمت تاپیک نکات مهم بخش vb را کشیده اند آنجا جواب سوال شما هست
Syamah
دوشنبه 21 اسفند 1385, 16:35 عصر
جناب Mahsoon (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=9075) میشه بگید که
کدوم سی دی خامی دارای id هستش تازه اگرم داشته باشه چطوری میشه اونو پیدا کرد؟
greenway
دوشنبه 21 اسفند 1385, 17:28 عصر
با سلام
دوستان قفلی دارند که بشود با توجه به ID سی دی خام بر روی Image سی دی قفل گذاشت ؟ :تشویق:
برای اینکه درایوهای رایتر حجم سی دی ها را برای رایت بدانند ، بخشی در سی دی های خام تعبیه شده که به آن ATIP می گویند. در این بخش اطلاعات مربوط به حجم ، کارخانه سازنده و آدرس LeadIn/Out سی دی خام نوشته شده است. این بخش توسط یک پارامتر اضافی در دستور مربوط به خواندن TOC توسط درایوهای رایتر قابل دسترسی است و هیچ دیسک خوان (ROM) را من تا کنون ندیده ام که از این دستور پشتیبانی کند. به همین دلیل شما می توانید از این امکان به عنوان یک قابلیت جانبی در بدست آوردن مشخصات سی دی که رایت شده استفاده کرده و باعث شوید که برای کپی مجبور به استفاده از همان نوع سی دی خامی شوند که برنامه اصلی بر روی آن رایت شده است (فقط در رایترها ) .
اما یک نکته دیگر اینکه 90 درصد سی دی های موجود در بازار ایران در یک کارخانه و با مشخصات یکسان تولید شده اند و چاپ روی آنها مختلف است ، خیلی از سی دی های موجود در بازار در واقع یکی هستند به همین دلیل این موضوع برای شمایی که از سی دی های ( شاید بتوانیم بگوییم تقلبی ) می خواهید استفاده کنید ، چندان قابل استفاده نخواهد بود.
Syamah
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 13:57 عصر
راستی من از طریق دستور زیر سریال نامبری رو از سی دی می گیرم البته سی دی خام ای سریال نامبر رو نداره می بگم که منظور شما از ای دی همینه یا نه؟
dim fso as new scripting.file systemobject
print fso.getdrive("cd drive").serialnumber
greenway
چهارشنبه 23 اسفند 1385, 14:48 عصر
راستی من از طریق دستور زیر سریال نامبری رو از سی دی می گیرم البته سی دی خام ای سریال نامبر رو نداره می بگم که منظور شما از ای دی همینه یا نه؟
dim fso as new scripting.file systemobject
print fso.getdrive("cd drive").serialnumber
خیر ، برنامه ضمیمه این پیام را ببینید.
sohrab o
شنبه 11 فروردین 1386, 20:37 عصر
دوستان کسی سورسی نداره
__siavash__
شنبه 11 فروردین 1386, 22:13 عصر
greenway (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=31558):
فایلی که برای ضمیمه گذاشتی چی بود
من وقتی روش کلیک کردم ویندوز Restart شد
ویروس که نبود احیانا ؟؟؟
sohrab o
یک شنبه 12 فروردین 1386, 10:29 صبح
کسی نیست جواب بده ؟
mobilebaz
یک شنبه 12 فروردین 1386, 20:46 عصر
سلام ، یه سورس گذاشتم یه نگاه بندازین ببینید کارتون راه می افته یا نه
http://www.pandreonline.com/download/tz155_source.zip
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.