View Full Version : یک شایعه ولی قابل تامل
java-c
دوشنبه 08 بهمن 1386, 16:40 عصر
طبق معمول که ما از ماکروسافت کارهایی رو میبینیم که خیلی تو تجارت نامردیه و اون کارهایی هست که قدرت رقابت رو از بقیه شرکتا سلب میکنه
از این کارا هم کم نکرده که مثلا یه شرکت یه برنامه میده تو بازار که نمونه میکروسافتو از راه به در میکنه و مایکروسافت برای گرفتن قدرت رقابت ساپورت اون برنامرو از نسخه های بعدی ویندوزش حذف میکنه
حالا من یه شایعه شنیدم از یه بنده خدا که گفته بود من ای خبرو از یه لینک معتبر خوندم ولی حاضر نشد لینک رو به من بده
و اما اون شایعه
با محبوب تر شدن جاوا و کلا open sourceبودنش و اینکه همه platformها ساپورتش میکنن و به نظر خیلی ها دارهasp.net,vitualstudioرو از میدون به در میکنه و ماکروسافت کاری از دستش بر نمیاد این احتمال میره که در آینده قدرت ساپورت جاوا رو از محصولاتش بر داره(همون طور که گفتم از این کارا کرده) و اون موقع هست که جاوا به زمین میخوره
البته میگم رو معتبر بودن ای خبر خودم هم جایی مطلبی ندیدم
ولی با سابقه ای که از ماکروسافت دیدیم داشتن چنین تفکری از اونا بعید نیست
handinux
دوشنبه 08 بهمن 1386, 16:52 عصر
فکر نمی کنم بتواند چنین کاری کند قانونا...در این صورت هزینه های زیادی متحمل خواهد شد مخصوصا در محصولات سرور...والبته جاوا بیدی نیست که به این بادها بلرزد
javaphantom
دوشنبه 08 بهمن 1386, 17:54 عصر
این احتمال میره که در آینده قدرت ساپورت جاوا رو از محصولاتش بر داره(همون طور که گفتم از این کارا کرده) و اون موقع هست که جاوا به زمین میخوره
[[/I][/B]
قدرت جاوا!؟ open source !؟ و در آخر محصولات ماکروسافت. این سوال برای من بوجود آمد که ممکنه که به من بگویید کدام محصول MicoroSoft وجود داره که داره جاوا رو پشتیبانی می کنه؟ اگر منظورتون applet هست که طفلک ماکروسافت جرمیشم داد که الان روی همه vista ها JVM نسبه. اصلا ماکروسافت محصول کدام شرکت دیگرو پشتیبانی کرده اونم open source؟
جاوا یک محصول open source و مشترک بین بیش از ۳۰۰ شرکت IT بزرگ دنیا است. برای استاندارد سازی و به روز رسانی آن تحت JCP یا همان java common process که مستقیم زیر نظر sun microsystem می باشد کار می کنند. جالبه برای اولین بار شنیدم که ماکروسافت هم جزو این ۳۰۰ شرکت بوده البته نظر شخصی خودتونه.
asp php و باقی این زبانها یا حتی framework .NET هر کدام برای خودشان حرفی برای گفتن دارند. بازار کامپیوتر دنیا فقط رو جاوا که نمی گرده با فقط روی .NET . هنر یک معمار نرم افزار اینکه با داشتن وجود ریسکها و هزینه و کارکرد به دونه از کدام تکنولوژی استفاده بکنه. چرا واقعا کاری رو که می شود بلقرض با یک زبان ساده برنامه نویسی انجام داد بیاییم کلی هزینه ساخت و پشتیبانی ایجاد کنیم که حتما با جاوا یا زبانی که ما دوست داریم باشه. برای ماکسیم ۱۰ هزار ریکورد که نیاز داریم مثلا oracle استفاده کنیم.
ماکروسافت تا اونجا که من می دونم فقط محصول OS بیرون نمی ده که حالا همه نگرانیش vista bashe یا جاوا باشه. کلی محصولات دیگری نیز دارد. توی همین مملکت خودمون با وجود تحریمهایی که شدیم بیشتر برنامه ها با محصولات .net هست و واقعا هم داره خوب جواب می ده. ولی خوب بازم برای من جالب شد که ماکروسافت از کدام محصول جاوا پشتیبانی می کرده که می خواد دیگه نکنه؟
جواب منو بدین حتما
چاکس
saeed_Z_F
سه شنبه 09 بهمن 1386, 07:35 صبح
سلام
من فکر می کنم این یک شایعه بیشتر نیست تازه در سال 2007 بود که بعد از این همه دادگاه و دادگاه کشی مایکروسافت و سان با هم صلح کردن و نشونشم پروژه مترو و یا وجود JVM برروی ویندوز ویستا و... است .
البته سان هم به مایکروسافت امتیاز داد مثلا بعضی از سرورهای قدرتمندش که فقط Solaris و لینوکس روش نصب می شد مجوز نصب ویندوز سرور را داد .
و این رو یادتون باشه که سان مثل شرکت بورلند نیست که جولوی مایکروسافت کم بیاره .
درامد اصلی سان از فروش سرور در انواع مختلف است و با سیاست جدیدش (که مدل تجاری جدیدی در اوپن سورس هستش ) در اصل نرم افزار های سان تبلیغی برای فروش سخت افزارش و احیانا خدمات پشتیبانی برای محصولات نرم افزاری .
و اینکه جاوا از سال 2006 دیگه برای سان نیست بلکه یه دو جین شرکت بزرگ دارن روش کار می کنند (IBM و Oracle و BEA و Motorola و HP و Sybase و ..) که مایکروسافت اگر هم فرضا بخاد کاری کنه نمی تونه جولوی همه اونها بایسته .
از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود .
unix_svr4
سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:27 صبح
با محبوب تر شدن جاوا و کلا open sourceبودنش و اینکه همه platformها ساپورتش میکنن و به نظر خیلی ها دارهasp.net,vitualstudioرو از میدون به در میکنه و ماکروسافت کاری از دستش بر نمیاد این احتمال میره که در آینده قدرت ساپورت جاوا رو از محصولاتش بر داره(همون طور که گفتم از این کارا کرده) و اون موقع هست که جاوا به زمین میخوره
اولا جاوا دیگه زمین نمی خوره! چرا؟ چون OpenSource شده! اگر مایکروسافت هم ساپورت جاوا را از محصولات مسخره اش برداره! IBM بر نمی داره! redhat بر نمی داره و ...
ثانیا کامپیوتر و برنامه نویسی که فقط به محیط خشک و غیر قابل اعتماد ویندوز نیست! در لینوکس و یونیکس هم میشه برنامه نویسی انجام داد! حتی خیلی گسترده تر و پیشرفته تر از ویندوز ( دلیل این که ویندوز در ایران به عنوان تنها سیستم عامل مناسب انتخاب شده اینه که ما مردمانی راحت طلب هستیم! نمی خواهیم به خودمان زحمت بدهیم و در مورد سایر سیستم عامل ها تحقیق کنیم! چه خوب و چه بد همه در ایران ویندوز کار می کنند ولی هستند کسانی که از سایر سیستم عامل های غیر ویندوزی برای کارهای روزمره خود استفاده می کنند و اعتقاد دارند زندگی بدون ویندوز و محصولات مایکروسافت امکان پذیر است )
قدرت جاوا!؟ open source !؟ و در آخر محصولات ماکروسافت. این سوال برای من بوجود آمد که ممکنه که به من بگویید کدام محصول MicoroSoft وجود داره که داره جاوا رو پشتیبانی می کنه؟ اگر منظورتون applet هست که طفلک ماکروسافت جرمیشم داد که الان روی همه vista ها JVM نسبه. اصلا ماکروسافت محصول کدام شرکت دیگرو پشتیبانی کرده اونم open source؟
منم تا به حال ندیده ام که مایکروسافت از یک محصول ( چه متن باز و چه بسته ) پشتیبانی نکنه! ولی بهر حال همه این رو می دونند که مایکروسافت در حال حاضر دشمن درجه یک OpenSource هست!
مایکر وسافت از جاوا پشتیبانی می کنه! درست! ولی دلیل این که از جاوا کپی برداری کنه و یک زبان جدید ایجاد کنه چیه؟؟؟ آیا این جنگ با جاوا و دوستداران اون نیست؟؟؟
net. هر چقدر هم که قوی باشه یک Framework هستش ولی جاوا یک Platform! اگر در جمله من کمی تامل کنید به قدرت و جاودانگی جاوا پی خواهید برد.
موفق باشید.
java-c
سه شنبه 09 بهمن 1386, 18:10 عصر
دوست عزیز javaphantom منظور من این نبود که ماکروسافت از محصولات جاوا پشتیبانی میکنه و منظورم این بود که دیگه نشه رو osهای جدید مایکروسافت جاوا نوشت و اینکه از وجود jvmرو vistaها خبر نداشتم و لی با توضیحاتی که بقیه دوستان و شما دادید متوجه شایعه بودنش شدم البته خودم در اولین پست رو شایعه بودنش تاکید کرده بودم
Bahmany
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 14:53 عصر
با محبوب تر شدن جاوا و کلا open sourceبودنش و اینکه همه platformها ساپورتش میکنن و به نظر خیلی ها دارهasp.net,vitualstudioرو از میدون به در میکنه و ماکروسافت کاری از دستش بر نمیاد این احتمال میره که در آینده قدرت ساپورت جاوا رو از محصولاتش بر داره(همون طور که گفتم از این کارا کرده) و اون موقع هست که جاوا به زمین میخورهبه هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست
این کار یعنی شروع جنگ ماکروسافت با OpenSource
javaphantom
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 16:34 عصر
منظورم این بود که دیگه نشه رو osهای جدید مایکروسافت جاوا نوشت
شما رو هیچ OS نمی توانید java بنویسید مگر اینکه JKD مخصوص اون OS وجود داشته باشه یعنی خود virtual machine جاوا به عنوان یک process باید در اختیار اون OS قرار بگیره.
گیریم هم فرض کنیم که Micorosoft از روی سیستمش بصورت پیش فرض JDK رو بر داره مثل زمان windows xp یا نسخهای قبل اون بازم چیزی عوض نمی شه چون jdk که برای windows هست باید نصب بشه و چون jdk یک محصول open source هست پس هرکسی می تونه اون و در اختیار داشته باشه و روی سیستمش نصب کنه.
javaphantom
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 16:47 عصر
به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست
این کار یعنی شروع جنگ ماکروسافت با OpenSource
اینم از این حرفها بود. ماکروسافت هیچ وقت با هیچ کسی نمی جنگه تازه اگر هم بخواد بجنگه کسی با اون نمی جنگه. توی بازار دنیا هم ماکروسافت حرفی برای گفتن داره و هم باقی شرکتهای IT دنیا. ماکروسافت که فقط OSدرست نمی کنه که حالا ناراحت این باشه فلان سیستم عامل بیادو جاشو بگیره و یا هرچی. اینجاهم که انقدر جاوا جاوا می کنید توی بازار کار کسی اهمیت نمی دهه که حتما جاوا باشه. همه جای دنیا همینه. استفاده از هر تکنولوژیی نیاز به دید وسیع و خالی از تعصب داره. خیلی پروژه ها هستند که با زبانهای ساده تر و با تکنولوژی قدیمی تر قابل پیاده سازی هستند شاید بگین خوب چرا اینها رو ارتقاع ندیم. یکی از جواباش اینکه هزینه یکی از مهمترین عاملها می باشه. من خودم همیشه در تحلیل و روند کار یک پروژه با آدمهای حرفه ای بودم و هیچ وقت ندیدم بی دلیل ققط به صرف اینکه به یک تکنولوژی خاصی اشراف داشته اند اسرار بر پیاده سازی همان تکنولوژی روی پروژه مذکور را داشته باشند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.