View Full Version : اجرای برنامه روی کامپیوتر هایی که دلفی ندارن
aminadibi
چهارشنبه 17 تیر 1383, 17:25 عصر
سلام دوستان عزیز!!
من یه مشکلی دارم. هر برنامه ای که با دلفی 8 می سازم روی هیچ کامپیوتر دیگه ای جز کامپیوتر خودم اجرا نمی شه!!
:?: حتی روی اون کامپیوتر ها دات نت فریم ورک هم نصب کردم ولی باز هم نمی شه. لطفاْ کمک
turk_programmer
یک شنبه 21 تیر 1383, 14:23 عصر
باید واسه برنامه هات Install بسازی. بسیاری از کامپوننت ها یا Activex هایی که به کار میبری تو کامپیوتر خودت وجود دارن و ریجستر شدن و برای اینکه تو کامپیوتر های دیگه اجرا بشن بایستی اون Components OR ActiveXs هم تو سیستم اون افراد رجیستر شده باشن.
install shild رو نصب کن و برا برنامه هات install بساز.
aminadibi
یک شنبه 21 تیر 1383, 17:13 عصر
برنامم install داره...
arshia_
یک شنبه 21 تیر 1383, 17:22 عصر
برنامه های ویندوز می نویسی یا سرور ساید؟؟؟
بهتره تنظیمات کامپیوتر خودت رو چک کنی و ببینی آیا ارتباطی داره یا نه
ممکنه شما در برنامه نویسی یک سری قواعد رو رعایت نکنی و همین باعث ایجاد مشکل بشه
مثلا ارتباط با بانکها و یا فایلهایی که برنامه نیاز دارد و فقط در سیستم شما وجود داره....
abedi vida
دوشنبه 22 تیر 1383, 16:41 عصر
میشه install داخل دلفی 7 رو توضیح بدین چون من هم همین مشکل رو دارم اما inestall بلد نیستم بکنم!!!!!!!!!1
سهیلا
شنبه 27 تیر 1383, 11:23 صبح
میشه install داخل دلفی 7 رو توضیح بدین چون من هم همین مشکل رو دارم اما inestall بلد نیستم بکنم!!!!!!!!!1
البته اگر در مورد برنامه های پایگاه داده ایی باشه ممنون میشوم :?:
turk_programmer
شنبه 27 تیر 1383, 17:02 عصر
کار کردن با InstallShield خیلی راحته. کافیه نسخه ریجستر شده برای شرکت Borland رو که معمولا تو CD های خود دلفی 7 هست رو نصب کنی و بعدش یک New install بساز و با wizard اش برو جلو . خودش یکی یکی راهنماییت میکنه . در هر صفحه ای هم که برات باز میکنه توضیحات کافی برای درک اون صفحه موجوده. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. در آخر هم پروژه رو Build میکنی. setup اش رو installshield میسازه.
مهندس
یک شنبه 28 تیر 1383, 10:57 صبح
دوستان من هم همین مشکل را داشتم و مثلا اگر از بانک های PARADOX در برنامم استفاده میکردم Error میداد.
در برنامه Install Shield یک قسمتی داره که ActiveX ها رو برای نصب انتخاب میکنی و اونجا میتونی Paradox یا Bde رو انتخاب کنی و بعد پروژه رو Build کنی و فایل Setup بدست آمده رو در کامپیوتر دیگر نصب کنید.
حتما باید بعد از نصب یکبار دستگاه Reset شود.
اگه دقیق تر میخوای بگو تا قدم به قدم بنویسم.
abedi vida
یک شنبه 28 تیر 1383, 12:36 عصر
iسلام
من nestallshiled رو نسب کردم ولی فقط گزینه eprees :?: هرکاری کردم نتونستم کاری بکنم
abedi vida
یک شنبه 28 تیر 1383, 12:40 عصر
express
shahlagawily
یک شنبه 28 تیر 1383, 20:47 عصر
نحوه گزارش گیری در دلفی 8 و Rave Report لطفا کامل :| توضیح دهید خیلی نیاز دارم :(
shahlagawily
یک شنبه 28 تیر 1383, 20:48 عصر
نحوه گزارش گیری در دلفی 8 و Rave Report لطفا کامل :| توضیح دهید خیلی نیاز دارم :(
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.