View Full Version : کامپوننتی برای محدود کردن دسترسی؟
AlirezaBahredar
سه شنبه 09 بهمن 1386, 16:29 عصر
با سلام......
از دوستان کسی با کامپوننتی تا به حال برای محدود کردن یا به عبارتی تعیین سطح دسترسی به قسمت های مختلف یک برنامه کار کرده؟
ممنون میشم اسم کامپوننت رو اینجا بگه یا خودشرو واسه من میل کنه.
ar_bahredar@yahoo.com
ممنون
Touska
سه شنبه 09 بهمن 1386, 17:15 عصر
چنین مجموعه کامپوننتی را در سری کامپوننتهای TMS دیده بودم با نام Tms Security Pack (http://www.tmssoftware.com/tss.htm)
http://www.tmssoftware.com/tssss.gif
موفق باشید :)
Valadi
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 17:39 عصر
با تشکر از آقای سربازاده یک کامپونت دیگه هم هست به نام TUCDatasetControl
AlirezaBahredar
دوشنبه 24 تیر 1387, 18:56 عصر
از دوستان عزیزی که با این کامپوننت کار کردن سوالی دارم:
چجوری میشه دیتا بیس این کامپوننت رو از Access به MSSQL تغییر داد.....
بیشترین مشکل من کار با کامپوننت Database از TDatabase هست....چجوری میشه در این کامپوننت بدون استفاده از کامپوننت Database مستقیما با ADO Connection به MSSQL وصل شد و همانند مثال TMS اطلاعات رو داخل جداول ریخت؟
با تشکر.
sql_qassem
دوشنبه 24 تیر 1387, 19:11 عصر
استفاده از چنین روشهای برای تعریف سطح دسترسی در برنامه نه درست است نه قابل قبول.چون کاربران ما ایرانی هستند و نه جزئیات زیادی می خواهند و نه دوست دارند با فرمهای انگلیسی سرو کار داشته باشند.
راه حل یک فرم و ساختار درستر برای تعریف سطح دسترسی است .
AlirezaBahredar
دوشنبه 24 تیر 1387, 19:22 عصر
با سلام...
قاسم جان ممنون از نظرت اما من فعلا گیر اینم که چجوری از توی Databse مربوط به BDE متصل بشم به SQLServer....همین...
با تشکر.
sql_qassem
دوشنبه 24 تیر 1387, 19:41 عصر
اتصال به bde:
bde tab\add databse(component)to DataMadul or form\
select MSSql at driver name\add at params:
server name,database name ,user name ,password at key colum
and valus at vlues colum
AlirezaBahredar
دوشنبه 24 تیر 1387, 19:51 عصر
قاسم جان این کارها رو انجام دادم اما 2 نکته:
1)سرور من remote هست...
2)بجای server name و host name دقیقا چی باید بزارم؟
در ضمن وقتی می خوام Database رو Active کنم پیغام خطای زیرو می ده
Vendor initialization failed.
Cannot load an IDAPI service library.
File:_NTWDBLIB.DLL
AlirezaBahredar
دوشنبه 24 تیر 1387, 20:46 عصر
مشکل حل شد.....
علت:از SQLServer 7به بالا فایل ntwdblib.dll بطور پیش فرض پس از نصب MSSQL نصب نمی شود .از آنجایی که من از SQLServer 2005 استفاده می کردم این فایل در Windows\System32 وجود نداشت.
فایل رو پیوست می کنم واسه اون دسته از دوستانی که احیانا با این مشکل مواجه شده اند...
با تشکر.
اصغر (پآچ)
سه شنبه 25 تیر 1387, 00:36 صبح
سلام دوست من
چرا بانک رو توی sql وارد (Import) نمی کنی که راحتتر با ado بهش وصل شی؟
موفق و موید باشی
tefos666
سه شنبه 25 تیر 1387, 15:35 عصر
دوست عزیز بنظر من بهترین راه حل شما اینه که یه جدول درست کنی تو اون نام کاربر - کلمه عبور - وضعیت رو داشته باشی که خود فیلد وضعیت میتونه به دو حالت 0 و 1 باشه یا مثلا user و admin خوب حالا تو برنامت یک لوگین اول برنامه بزار و یک فرم قرار بده و یک select بزن که فقط اگه یوزر admin بود اون فرم رو بتونه ببینه
تا اینجای کار فکر نکنم زیاد سخت باشه
حالا تو فرمت میتونی به سلیقه خودت هر جوری درست کنی مثلا من یک tree میزارم و خاصیت checkbox اونو true میکنم حالا اون قسمتهایی رو که میخوام کاربران بتونند ببیند و یا نبینند رو به عنوان node اضافه میکنم حالا یه combobox بزار که برو یه select بزن نام کاربر رو برگردونه وقتی اونو انتخاب کرد مقدارهای چک شده رو تو یک رشته ذخیره کن مثلا 01010110110110111 و یا چیزی شبیه این حالا با یه select دیگه که اول برنامه بعد از انتخاب نام کاربر باید بزنی رشته رو بخون و سطح دسترسی رو به سادگی برمیگردونی فقط کافی با خاصیتهای enable , visible منوها یا دکمه ها یا فرم ها بازی کنی
یا حتی میتونی اگه این کار سخته تو جدولت موقع طراحی به ازای هر دسترسی یک فیلد بزاری مثلا گزارشات - مالی - ویرایش اطلاعات و ..... اونا رو از مدل yes/no یا true/false بزاری
و تو فرمت از dbcheckbox استفاده کنی و هر چک باکس رو به یکی از فیلدها نسبت بدی حالا کافی یک if ساده و یا یک case بزاری که بعد از ورود کاربر چک کن اگر هر فیلدی true بود منوی x ویا y رو نشون بده یا نه !!!! :متفکر: فکر نکنم زیاد سخت باشه - سوالی بود در خدمتم
راستی یه شکل از gui هایی که خودم تو برنامه هام استفاده میکن مبرات گذاشتم شاید کارت رو ساده تر کنه هرچند که اصل کار کد هست ولی طراحی فرم هم خودش سختی خودش رو داره و همیشه بهتره آدم مدلهای مختلف تو برنامه ها رو ببینه و باهم مقایسه کنه و بهترین و ساده ترین رو انتخاب کنه - پر حرفی کردم ببخشید (:
من جسارت نمیکنم کدش رو بنویسم در محضر اساتید
حالا اساتید این دوستمون رو یاری کنند تو نوشتن کدش من روال رو گفتم نوشتن کد سلیقه ای ولی اگه کسی چیزی نگفت و نتونستی بگو کمک کنم هرچند مطمئنا خودتون استادید و نیاز به ما ندارید :عصبانی++:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=20448&stc=1&d=1216121437
success is doing , not wishing
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.