View Full Version : مشکل در اجرای فایل اجرایی در محیط ویندوز
ابی بنی حسینی
سه شنبه 09 بهمن 1386, 17:35 عصر
با تشکر از آقای Reza Tavak به خاطر جواب سئوال قبلی بنده.
یک مشکل جدیدی که برام پیش امده این است که بعد از ساخت فایل اجرایی امکان اجرای فایل فوق وجود ندارد و در مدیر وظایف ویندوز نشان میده که فایل فوق اجرا شده ولی هیچ چیز روی صفحه ندارم. ضمنا فایل exe فوق در خود برنامه فاکس اجرا میشه لازم به ذکر است که از فرمان read events به شکل های مختلف استفاده می کنم ولی نتیجه نمی گیرم.
با تشکر - بنی حسینی
rezaTavak
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 07:26 صبح
فاکس پرو یک متغیر دارد که شی _SCREEN در آن قرار دارد این متغیر در فایل config.fpw هم قابل تنظیم است. احتمالا در آن Screen=off نوشته شده است.
پس در برنامه
_SCREEN.Show
باعث نمایش فاکس خواهد شد یا آن خط در فایل تنظیمات با ستاره در ابتدای خط علامت دار برای توضیحات شود.
ابی بنی حسینی
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 18:46 عصر
این کار را هم کردم ولی چاره ساز نبود. من یک روند خلاصه از برنامه ام رو توضیح می دهم شاید عیب کار رو متوجه بشین.
ابتدا یک پروسیجر اجرا میکنم برای کارهای مقدماتی و تعریف متغیرها و غیره سپس یک فرم برای دریافت رمز دارم سپس یک پروسیجر دیگه دارم که منوی برنامه رو اونجا تعریف کردم اسم منو را هم گداشتمmsysmenu_ و داخل یک حلقه do whil در انتهای حلقه با acti menu منوی فوق فعال میشه حالا موندم read event رو کجا تعریف کنم داخل حلقه که نمیشه چون دائم میخواد اجرا بشه و خلاصه چند روزیه که حسابی کلافه شدم. با تشکر از عنایت شما
rezaTavak
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 08:15 صبح
قبل از فرم دریافت رمز باید شما پنجره اصلی فاکس را محو کنید و فرم دریافت رمز داری خاصیت زیر باشد:
alowaysontop=.t.
autocenter=.t.
showwindow=2
windowtype=1
اولین برای اینکه روی همه پنجره ها بیاید.
دومی در وصط صفحه باشد
سومی مستقل از پنجره اصلی فاکس باشد.
چهارمی تا بسته نشدن این پنجره فاکس منتظر بماند. سپس اگر رمز درست بود یک پرسه که ویندوزی اصلی فاکس را نمایان کرده و ... انجام شود. هنگامی که تمام کارها انجام شد در آخر read events بگذارید.
به جای چهارمی هم یک راه دیگر هست:
در برنامه اصلی که در حال اجراست با do form پنجره رمز اجرا شود و بالافاصله read events باشد چون اینکار از ادامه دادن بقیه خطها جلوگیری می کند (من همین کار را میکنم.) فرم هم دارای دو کلید باشد ok با تایید رمز و quit برای خروج و در یک حلقه باشد تا هنگامی که یا رمز درست شد یا دکمه خروج زده شود. در متد کلیک دکمه quit باید حتما دستور quit باشد.
هنگامی که رمز درست شد clear events کنید تا اداممه برنامه اصلی ادامه یابد و در آخرین دستور برنامه اصلی هم read events باشد.
برای منو هم با منو ساز منو را بساز و بدون اینکه کاری اضافه بکنی در برنامه اصلی do menu menuFileName.mpr را قرار دهید. خود فاکس کمپایل میکند و منو را اجرا میکند.
البته استفاده از نامهای منوی سیستمی خوب است چراکه هر جا که پیش فرض فاکس باشد درست عمل خواهد کرد.
ابی بنی حسینی
جمعه 12 بهمن 1386, 10:53 صبح
با تشکر از عنایت و راهنمایی اقا رضا:
یه قسمتی از مشکلات حل شد ولی نمی دونم چرا برنامه ام به این شکل اجرا میشه:
ابتدا فرم دریافت رمز میاد رو صفحه دسکتاپ باید حتما با موس روی قسمت تکست دریافت رمز کلیک کنم تا فعال بشه بعد رمز رو بدم. بعد از دریافت رمز فرم پنهان شده یک منوی میله ای میاد قسمت بالای صفحه دسکتاپ بدون هیچ پنجره یا فرم پس از اجرای یکی از منوها اون منو هم غیر فعال شده ولی اثرش در مدیر وظایف ویندوز هست. اسکرین رو هم هیچ جای برنامه ام غیر فعال یا پنهان نکردم. با تشکر
rezaTavak
شنبه 13 بهمن 1386, 07:37 صبح
قبل از read events این دستورات را بزن:
_SCREEN.SHOW()
_SCREEN.WindowState=0
ابی بنی حسینی
شنبه 13 بهمن 1386, 14:46 عصر
آقا رضا خیلی خیلی ممنون مشکلم با راهنماییهای شما حل شد فقط قبل از گرفتن رمز یه پیغام میاد که File must be opened exclusively که با زدن کلید ignore وارد برنامه میشه و کار میکنه این پیام مربوطه به چیه؟ داخل خود فاکس این پیغام نمی آد.
ضمنا من هیچ کتابی راجع به ویژوال فاکس در قم پیدا نکردم کتاب جدید راجع فاکس چاپ شده یا نه؟ خیلی ممنون.
با تشکر - بنی حسینی
kia1349
شنبه 13 بهمن 1386, 15:59 عصر
شما یک dbf دارید که باید اونو بصورت use tablename exclusive باز کنید تا این پیغام رو نبینید
احتمالا اون جدول هم جدول یوزر و پسورد شماست
rezaTavak
شنبه 13 بهمن 1386, 16:15 عصر
برخی از دستورات فاکس نیاز دارند که فایل به صورت انحصاری باز شوند مانند reindex, Pack , zap و... که در راهنمای فاکس نوشته شده است.
برای اینکار اگر از دستور
set exclusive on
یعنی فاکس پیش فرض جداول را مشترک باز کند. بنابراین باید با دستوری که آقا کیا گفتند کار کنید.
کتاب هم برای ویژوال نگارش ۳ آخرینش بوده است.
ابی بنی حسینی
شنبه 13 بهمن 1386, 18:11 عصر
آقا از لطف همتون ممنونم حسابی بنده رو شرمنده کردید. خلاصه این قایق شکسته رو به ساحل نجات رسوندید.
یک سئوال داشتم و اون اینکه میشه یک پنجره یا فرم برای خروجی گزارشاتم طراحی کنم که کاربر بتونه با یک اسکرول بار قسمتهای مختلف گزارش رو ببینه؟
با تشکر مخلص شما
ابی بنی حسینی
شنبه 13 بهمن 1386, 18:13 عصر
آقا از لطف همتون ممنونم حسابی بنده رو شرمنده کردید. خلاصه این قایق شکسته رو به ساحل نجات رسوندید.
دو تا سئوال داشتم اول اینکه میشه یک پنجره یا فرم برای خروجی گزارشاتم طراحی کنم که کاربر بتونه با یک اسکرول بار قسمتهای مختلف گزارش رو ببینه؟ دوم آیا راهی هست که اطلاعاتی که پایین فرم اسکرین نمایش داده میشه مثل نام بانک فعال شماره رکورد فعال تعداد رکورد و ... نمایش داده نشه؟
با تشکر مخلص شما بنی حسینی
rezaTavak
شنبه 13 بهمن 1386, 20:11 عصر
خواهش می کنم.
سوال اولتون زیاد متوجه نشدم.
ببین با set message off خاموش میشه و با set message to میشه تعیین کرد چی باشه.
بهتره برای همه گزینه هاتون دارای message باشید تا همیشه چیزی که می خواهید نمایش داده شود.
mehran_337
یک شنبه 14 بهمن 1386, 09:05 صبح
اون چیزی که پایین نمایش داده می شه اسمش هست نوار وضعیت و با دستور
SET STATUS BAR OFF
از بین می ره
mehran_337
یک شنبه 14 بهمن 1386, 09:10 صبح
یک سئوال داشتم و اون اینکه میشه یک پنجره یا فرم برای خروجی گزارشاتم طراحی کنم که کاربر بتونه با یک اسکرول بار قسمتهای مختلف گزارش رو ببینه؟
با تشکر مخلص شما
بحث ریپورت اینجا جاش نیست و شما می تونید با سرچ کوچیک در همین فروم اطلاعات زیادی بگیرید چون قبلا بحث زیاد شده . اما بعنوان یه راه کوچک از منوی tools فاکس گزینه task pane رو بزنید و در بخش سولوشن ها کلمه report را سرچ کنید مثالهای زیادی در زمینه امکانات ریپورت در فاکس 9 به شما می دهد اما چیزی که شما می خواهید شبیه به آن در این عنوان Add a custom report previewer in your form در لیست سرچ شده شما موجود می باشد
ابی بنی حسینی
یک شنبه 14 بهمن 1386, 16:57 عصر
از لطف آقا رضا و آقا مهران کمال سپاس و امتنان را دارم. این چند روز خیلی مزاحم شدم ببخشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.