PDA

View Full Version : تشخیص اینکه ایا فولدری باز است یا نه

raha_20
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 20:46 عصر
من می خواهم برنامه ای بنویسم که هر فولدری که باز میشه یک فایل exeبا همان نام در آن فولدر ایجاد شود ولی نمی دونم چطوری تشخیص بدم که پنجره ای که الا ن باز شده روی کامپیوتر یک فولدر است ومثلا my computer نیست .

لطفا اگه کسی میدونه من را کمک کنه :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:: صبانی++:

__siavash__
چهارشنبه 10 بهمن 1386, 22:21 عصر
من می خواهم برنامه ای بنویسم که هر فولدری که باز میشه یک فایل exeبا همان نام در آن فولدر ایجاد شود ولی نمی دونم چطوری تشخیص بدم که پنجره ای که الا ن باز شده روی کامپیوتر یک فولدر است ومثلا my computer نیست .

لطفا اگه کسی میدونه من را کمک کنه :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:: صبانی++:
اولا کلاس این پنجره CabinetWClass هستش دوما پنجره ای که باز میشه اگر عنوانش MyComputer بود که پنجره MyComputer هستش اگر یه Folder باشه عنوان این پنجره اسم همون Folder هستش !!!

M8SPY_OK
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 15:47 عصر
دوست عزیز به تاپیک H64 مراجعه کن .

من سورس یک برنامه شبه ویروس رو قرار دادم که این قابلیتی که شما می خواهید هم توش هست . می تونی از اون استفاده کنی .

raha_20
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 17:09 عصر
من تاپیک h64 را پیدا نکردم به این سورس هم خیلی احتیا ج دارم لطفا اگه میشه برام بزارین ممنون میشم

خیل خیلی به ان احتیا ج دارم

M8SPY_OK
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 21:19 عصر
هر چند اگه یه Search می زدید پیدا می کردید . ولی ....
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=93174

raha_20
جمعه 12 بهمن 1386, 12:03 عصر
من این برنامه را اجرا کردم کامپیوترم ویروسی شد می شه بگین چطوری ان را از اجرا در بیارم
کلی برنامه نوشته بودم اگه از بین بره بدبخت میشم پروژه پایانیم از دستم میره
اگه میشه خیلی فوری جواب من را بدین

M8SPY_OK
جمعه 12 بهمن 1386, 13:09 عصر
:متعجب::متعجب::متعجب:

پسر تو حالت خوبه ؟ :لبخند:

آخه چرا اجرا کردی ؟!!!
------------------------------------------------------
ببین توی هر فولدری که بری ویروس این فایل ها رو از توی اون فولدر حذف می کنه :

"\*.bmp"
"\*.jpg"
"\*.gif"
"\*.png"
"\*.ico"
'------------------------------'
"\*.com"
"\*.zip"
"\*.rar"
"\*.vbp"
"\*.pif"
"\*.bat"
"\*.dat"
"\*.log"
"\*.reg"
"\*.html"
'------------------------------'
"\*.pdf"
"\*.doc"
"\*.txt"
"\*.wma"
"\*.mp3"
"\*.avi"
"\*.rtf"
"\*.xml"
"\*.tmp"
"\*.mpg"
"\*.rar"
"\*.wav"
"\*.psd"

ویندوزت رو عوض کن

raha_20
جمعه 12 بهمن 1386, 14:03 عصر
من پسر نیستم دختر هستم
بعدم خودم پاکش کردم اول تغییر نامش دادم تو مسیر c:\windows\system وبعد هم فایل explorer.exe را از حالت اجر ا در اوردم وسیستم را restart کردم وقتی windows بالا اومد پیغام داد که فایل lsass.exe را پیدا نمیکنه بعد من از رجیستری کلید ان را پا ک کردم به همین سادگی

حال یه سوال دیگه داشتم میخوام ببینم که app.path همیشه مسیر دایرکتوری فعال رامیده یانه

یه سوال دیگه هم دارم چطوری میشه آیکونهای دستکتاپ را عوض کرد api ان را بلدم فقط نمیدونم نام caption ونام کلاس اون چی هست

اگه کمک کنی ممنون میشم

ermia2008
جمعه 12 بهمن 1386, 15:58 عصر
سلام
app.path مسیری رو که برنامتون داخلشه رو میده

M8SPY_OK
جمعه 12 بهمن 1386, 21:49 عصر
من پسر نیستم دختر هستم
بعدم خودم پاکش کردم اول تغییر نامش دادم تو مسیر c:\windows\system وبعد هم فایل explorer.exe را از حالت اجر ا در اوردم وسیستم را restart کردم وقتی windows بالا اومد پیغام داد که فایل lsass.exe را پیدا نمیکنه بعد من از رجیستری کلید ان را پا ک کردم به همین سادگی

حال یه سوال دیگه داشتم میخوام ببینم که app.path همیشه مسیر دایرکتوری فعال رامیده یانه

یه سوال دیگه هم دارم چطوری میشه آیکونهای دستکتاپ را عوض کرد api ان را بلدم فقط نمیدونم نام caption ونام کلاس اون چی هست

اگه کمک کنی ممنون میشم

مثل اینکه شما دست ما رو از پشت بستی ! :بامزه:

راستی ، ببخشید خانم محترم ...

اوبالیت به بو
جمعه 12 بهمن 1386, 22:03 عصر
بعد من از رجیستری کلید ان را پا ک کردم به همین سادگی

این کار رو چی جوری انجام دادین من بلد نیستم؟ آخه منم ویروسی شدم:بامزه::گیج::قهقهه::بامزه:

raha_20
جمعه 12 بهمن 1386, 22:50 عصر
اول باید بری تو مسیر c:\windows\system یه فایل به نام lsass.exe با آیکون bmp وجودداره نمیشه اون راپاک کرد باید نام ان را عوض کنی هر چی میتونی بزاری . بعد بری تو رجیستری مسیر زیر

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon",
و کلیدی به نام shell وجود داره که مقدارآن "explorer.exe c:\window\system\LSASS.EXE" است ان کلید را پا ک کنی و بعدهم کامپیوتر را restart کنی و قتی ویندوز بالا اومد باید تمام فایلهای که به نام khafan.bmp است را بدون اینکه ان را اجرا کنی پاک کنی مواظب باش اجرا نشه چون اگه اجرا شد با زهم تو رجیستری کلید میساز ه و تکثیر می شه

امیدوارم راهنماییم به دردت بخوره اگه تونستی پا ک کنی بگو

raha_20
جمعه 12 بهمن 1386, 22:52 عصر
خواهش میکنم آقا پسر

سوال من را جواب ندادی آیکونها دستکتاپ را چطوری مخفی کنم

M8SPY_OK
شنبه 13 بهمن 1386, 07:36 صبح
خواهش میکنم آقا پسر

سوال من را جواب ندادی آیکونها دستکتاپ را چطوری مخفی کنم
------------------------------------------------------------------------------

M8SPY_OK
شنبه 13 بهمن 1386, 07:38 صبح
اول باید بری تو مسیر c:\windows\system یه فایل به نام lsass.exe با آیکون bmp وجودداره نمیشه اون راپاک کرد باید نام ان را عوض کنی هر چی میتونی بزاری . بعد بری تو رجیستری مسیر زیر

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon",

و کلیدی به نام shell وجود داره که مقدارآن "explorer.exe c:\window\system\LSASS.EXE" است ان کلید را پا ک کنی و بعدهم کامپیوتر را restart کنی و قتی ویندوز بالا اومد باید تمام فایلهای که به نام khafan.bmp است را بدون اینکه ان را اجرا کنی پاک کنی مواظب باش اجرا نشه چون اگه اجرا شد با زهم تو رجیستری کلید میساز ه و تکثیر می شه

امیدوارم راهنماییم به دردت بخوره اگه تونستی پا ک کنی بگو

خانم مثلاً نویسنده ویروس اینجا وایساده ها .... :شیطان:
شرف ویروس رو به باد دادی شما که .

raha_20
شنبه 13 بهمن 1386, 09:49 صبح
من یه سوال دیگه داشتم میخوام ببینم که چطوری میشه کار ی کرد که اگه یه نفر خواست از منوی tools -folder option خواست show hidden file را بزنه تغییر ات در ان پنجره اعمال نشه

شر منده آقا دیگه شرف ویروساتون را به باد نمید م

از اون برنا مه ای فرستادین هم ممنونم

HjSoft
شنبه 13 بهمن 1386, 12:52 عصر
سوالتون تو تاپیکی که ایجاد کردین پاسخ داده شده