ورود

View Full Version : تنظیم اندازه صفحه در گزارش

maryam_loyalty
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 11:00 صبح
با سلام
من یا استفاده از Ceystal report گزارشی طراحی کردم . حالا می خوام از PagesetupDialog استفاده کنم و اندازه صفحه را تنظیم کنم و این تنظیمات را روی گزارشم اعمال کنم .
ممنون می شم اگه کمک کنید.

maryam_loyalty
پنج شنبه 11 بهمن 1386, 23:46 عصر
سلام
میشه یکی به من جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم.

hamed_bostan
جمعه 12 بهمن 1386, 11:26 صبح
جستجو . . .

maryam_loyalty
شنبه 13 بهمن 1386, 07:10 صبح
اگه با جستجو به جواب رسیده بودم مطمئنا سوالمو مطرح نمی کردم.
من نمی خوام سایز کاغذ عوض بشه ، سایزش همون A4 هست ، فقط می خوام PAge setup dialog را باز کنم و Top,Left,Right,Bottom راازش بگیرم و بعد اینا را برا گزارشم Set کنم .
با تشکر

محمد رضاپور
دوشنبه 15 بهمن 1386, 16:52 عصر
با سلام
دوست عزیز تا اونجائی که من اطلاع دارم و باهاش کار می کنم، خودم یه فرم درست کردم و مقدار این حاشیه ها رو از کاربر می گیریم، بعد توسط این پارامترهای
rpt.TopMargin
rpt.LeftMargin
rpt.RightMargin
rpt.BottomMargin
مقدار اونها رو ست می کنم، فقط تا اونجائی که خاطرم هست کرستال ریپورت از واحد Twip استفاده می کنه و شما باید اعداد گرفته شده از کاربر را در یه عدد ثابتی ضرب کنید، مثلا اگر کاربر مقدار 1 سانت رو برای حاشیه بالا تعریف کرد شما اون عدد رو در 1000 ضرب کنید و به عنوان حاشیه تعریف کنید.

امیدوارم که تونسته باشم مشکل شما رو حل کرده باشم.
موفق باشید.

maryam_loyalty
سه شنبه 21 اسفند 1386, 09:30 صبح
سلام
ممنون از لطفتون.
جواب را بعد ها من پیدا کردم . در هر صورت ممنونم

amini699
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 00:30 صبح
دوست عزیز اگه میشه کامل توضیح بدی و اگه سورسی داری بگذاری ممنون میشم چون جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

maryam_loyalty
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 07:24 صبح
سلام
فکر می کنم آقای رضا پور کامل توضیح دادند.
به هر حال چیز خاصی نیست . من 1 فرم ساختم و مقدار top,left,... را ازش خوندم و چون بر حسب twip بود در عددی ضرب کردم .
موفق باشید .

tara_d
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:52 صبح
و عدد معادل Twip برای پرینتر 569.05 می باشد که یک هزارچهارصدوچهل و پنجم اینچ می باشد و معادل 17.573 میکرو متر می باشد.