View Full Version : حذف فونت TAHOMA از لیست
IC_prog
شنبه 13 بهمن 1386, 11:43 صبح
از چند روز قبل فونت tahoma رو از دست دادم به این مفهوم که تو لیست فونتهای ویندوز هست ولی در پراپرتیس لیبل و... نیست !!:متعجب:
راهنمایی کنید که چکار کنم . آخه من توی اکثر فرمها از فونت tahoma استفاده کردم و حالا که میخوام تغییرات بدم مثلا وقتی یک لیبل رو انتخاب میکنم جای fontname در پراپرتیس خالیست !! :متعجب:
rezaTavak
شنبه 13 بهمن 1386, 14:52 عصر
باید دوباره آنرا نصب کنید .
یک پنجره داس باز کنید و به شاخه فونت بروید:
cd %windir%\fonts
dir tahoma*.ttf
اگر وجود داشت که هیچ اگر نداشت آنرا از روی سی دی ویندوز کپی کنید فرض میکنم سی دی درایو شما e:\ است:
extract e:\i386\tahoma.tt_ %windir%\fonts\tahoma.ttf
سپس یک پنجره explorer باز کنید و فقط به شاخه فونت ویندوز بروید.
rahro
یک شنبه 14 بهمن 1386, 06:50 صبح
از چند روز قبل فونت tahoma رو از دست دادم به این مفهوم که تو لیست فونتهای ویندوز هست ولی در پراپرتیس لیبل و... نیست !!:متعجب:
راهنمایی کنید که چکار کنم . آخه من توی اکثر فرمها از فونت tahoma استفاده کردم و حالا که میخوام تغییرات بدم مثلا وقتی یک لیبل رو انتخاب میکنم جای fontname در پراپرتیس خالیست !! :متعجب:
فکر کنم برنامه ی جدیدی رو نصب کردید که باعث تخریب این فونت شده , من قبلا دچارش شده بود مثل نرم افزارهایی شبیه نارسیس و یا نگار .
اگر اینطور باشد که من در زمانه خودم راهی جز فرمت ویندوز چاره کارم نبود حالا تست کن ببین چه میشه .
IC_prog
یک شنبه 14 بهمن 1386, 14:44 عصر
باید دوباره آنرا نصب کنید .
یک پنجره داس باز کنید و به شاخه فونت بروید:
cd %windir%\fonts
dir tahoma*.ttf
اگر وجود داشت که هیچ اگر نداشت آنرا از روی سی دی ویندوز کپی کنید فرض میکنم سی دی درایو شما e:\ است:
extract e:\i386\tahoma.tt_ %windir%\fonts\tahoma.ttf
سپس یک پنجره explorer باز کنید و فقط به شاخه فونت ویندوز بروید.
جناب توکل
فونت tahoma در مسیر مورد نظر موجود است (\windows\fonts) ولی در پراپرتیس نمیاد
آیا راحل حلی وجود داره یا بقول جناب رهرو باید XP از نو نصب شود ؟:اشتباه:
rezaTavak
یک شنبه 14 بهمن 1386, 17:25 عصر
خب اگر ویندوز ۹۸ دارید از روی آن بوت شوید (به شرطی که ntfs نباشد.) می توانید از روی سی دی با دستوری که گفته فایل را درست کنید.
اگر هم ندارید با سی دی لایو ویندوز یا لینوکس اینکار ممکن است.
حتی در موقعی که از روی سی دی بوت XP می خواهید نصب کنید اولین گزیته Repair است که وارد آن می شود و همین دستورات را می زنید. یعنی بعد از اینکه از روی سی دی XP بوت شد به جای Enter باید R را فشار دهید و...
IC_prog
دوشنبه 15 بهمن 1386, 08:14 صبح
آخه فایل tahoma در مسیر مورد نظر وجود دارده و حذف نشده ولی داخل پراپرتیس در لیست فونتها نیست !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.