ورود

View Full Version : حق عضویت

SabaSabouhi
شنبه 13 بهمن 1386, 15:34 عصر
با سلام
<<< قابل توجه اخطار دهندگان >>>
جستجو کردم، نبود...
یه تاپیک بود با عنوان «موضوع مهم درباره‌ى سرنوشت سایت» که با پیش‌نهاد من کاملاً متفاوت بود.
<<< پایان >>>

پیش‌نهادى دارم.
مبحث کلاس‌هاى حضورى من رو به این فکر انداخت که شاید بشود کار متفاوتى رو تو این سایت انجام داد.

با توجه به تعدد اعضاء این سایت دو نوع عضویت به شکل زیر تعریف شود.
1. عضویت عادى ( رایگان ) با تقریباً تمام امکانات موجود
2. عضویت ویژه ( با حق عضویت ) با تمام امکانات موجود و . . .

براى اعضاء عادى تقریباً چیزى نباید تغییر کند، و براى اعضاء ویژه ( که مبلغ «کمى» حق عضویت مى‌پردازند ) قسمت‌هاى جدیدى باز شود، مانند آموزش از راه دور توسط استادهاى فعال در این سایت. که طبعاً از محل درآمد حق عضویت بخشى از زحمت این دوستان قابل جبران است ( هر چند که ارزش یک آموزش هرگز با پول قابل جبران نیست )

با توجه به تعدد کاربران این سایت دریافت مبلغى کوچک از هر عضو ویژه، رقم مناسبى را براى انجام فعالیت‌هایى از جمله آموزش از راه دور را فراهم مى‌سازد.
توجه کنید که پرداخت یک حق عضویت سالانه و شرکت رایگان در یک آموزش از راه دور ( که طبعاً فرصت پرسش و پاسخ از استاد را هم به من خواهد داد ) بسیار مناسب‌تر است از مثلاً دریافت فایل صوتى و تصویرى این آموزش به صورت پولى که امکان پرسش و پاسخ رو هم نداره. ( ضمن این که کافیه یه نفر این فایل رو بگیره و . . . )

اگر نپرداختن حق عضویت غیر از بخش‌هاى ویژه و جدید این سایت محدودیت دیگرى ایجاد نکند مانعى هم در توسعه و همه‌گیرتر شدن این سایت نخواهد بود.

اگه این پیش‌نهاد رو قابل بررسى مى‌دونید، مى‌شه روى مبلغ حق عضویت هم نظر داد. که پیش‌نهاد من مبلغى بین سه تا هفت هزار تومان در سال هست. ( انتظار من این هست که بیش از هزار نفر این مبلغ رو بپردازن ) دلیل من هم براى این رقم اینه که اولاً مبلغ باید سالیانه پرداخت بشه ( کسى ماه به ماه نمى‌ره پول بپردازه ) و دیگه این که اگه مبلغ زیاد باشه باز هم کسى نمى‌ره پول بده اما با یه رقم کوچک و تعداد اعضاء زیاد مى‌شه امیدوار بود که نتیجه‌ى خوبى عاید بشه.

صبا صبوحى

echoes
شنبه 20 بهمن 1386, 00:20 صبح
اومدیم و تعداد زیادی هم زمان عضو شدند ، اگه تعداد نفراتی که هم زمان خواستن از یک استاد استفاده کنند اون وقت چی؟!

SabaSabouhi
شنبه 20 بهمن 1386, 09:35 صبح
اومدیم و تعداد زیادی هم زمان عضو شدند ، اگه تعداد نفراتی که هم زمان خواستن از یک استاد استفاده کنند اون وقت چی؟!

با سلام
خیالم راحت شد که پست‌هاى من نامرئى نیستن، چون معمولاً پست‌هاى من بى‌جواب مى‌مونن :)

دوست عزیز این براى e-learning مشکل‌ساز نباید باشه. شاید فقط از نظر پاسخ‌گویى به پرسش شرکت کنندگان در کلاس هست که اگه تعداد زیاد بود مى‌شه براش راه حل هم پیدا کرد، مثل تعیین یک یا دو نفر به عنوان همیار استاد. ( شکر خدا تو «برنامه‌نویس» آدم با دانش و فعال کم نداریم )

صبا صبوحى

پانوشت: با توجه به موافق نبودن مدیران ( با توجه به بى‌پاسخ ماندن این پست ) گمان نکنم که این پیش‌نهاد به نتیجه‌اى برسه.