View Full Version : محاسبه فرمول در فرم
iransim
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 16:55 عصر
سلام دوستان
لطفا" بگید در فرم شکل ضمیمه چه فرمولی بنویسم که با هر بار انتخاب گزینه های کمبو ها فرمولی محاسبه شده ودر تکس باکسهای هزینه انشعاب و لوازم مقادیر ان درج شود.
اصولا" شرط انتخاب listindex در کمبوها چیست ؟
ممنونم
saeed razaee
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 17:56 عصر
سلام دوست عزیز .من شکل ضمیمه ای مشاهده نمی کنم. لطفا بیشتر توضیح دهید.
iransim
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 22:15 عصر
سلام دوست عزیز .من شکل ضمیمه ای مشاهده نمی کنم. لطفا بیشتر توضیح دهید.
ببخشید دوستان فراموش کرده بودم اینم فایل ضمیمه
iransim
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 22:53 عصر
iransim
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 19:46 عصر
سلام دوستان عزیز
کسی از دوستان نیست که بتونه تو این زمینه کمکی کنه؟
مهدی قربانی
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 00:29 صبح
سلام
چه چیزی رو باید محاسبه کنی الگوریتم محاسباتی به چه صورت تعریف شده ....
iransim
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 01:03 صبح
سلام
ببینید در تکس باکس دیماند درخواستی عددی وارد و سپس توسط کمبو ها شرایطی تعیین می شود
مثلا"
اگر دیماند در خواستی را 30 وارد کنیم و شرایط زیر را توسط کمبوها اعمال نمائیم
نوع انشعاب : غیر کشاورزی
نوع ولتاز تحویلی : ثانویه
محدوده شهری : خارج
مسئول احداث شبکه : متقاضی
با فشردن کلید محاسبه هزینه ، هزینه انشعاب میبایست (439230*30 ) و لوازم باید 3500000 ریال محاسبه شده و نمایش داده شود .
- در ضمن چطوری می شود در اعداد درون تکس باکس هزینه های اعلام شده بین هر سه رقم یک علامت , قرار داد مثلا" (3,500,000)
صبا9841
جمعه 26 بهمن 1386, 15:51 عصر
فایل همان تصویر فرمی که گذاشتی اینجا بگذار
fazl11
جمعه 26 بهمن 1386, 17:21 عصر
دوست عزیز
کار زیاد سختی نیست کافیه در قسمت expression builder دکمه محاسبه هزینه فرمول مورد نیازت را بنویسی اگر دیدی درست محاسبه نمیشه کافیه قبل از پارامتر val استفاده کنی در ضمن برای اینکه در قسمت هزینه ها اعداد با علامت کاما سه رقم سه رقم جدا بشه کافیه که format آنها را به استاندارد و یا کارنسی تبدیل کنی
iransim
شنبه 27 بهمن 1386, 20:27 عصر
دوست عزیز
کار زیاد سختی نیست کافیه در قسمت expression builder دکمه محاسبه هزینه فرمول مورد نیازت را بنویسی اگر دیدی درست محاسبه نمیشه کافیه قبل از پارامتر val استفاده کنی در ضمن برای اینکه در قسمت هزینه ها اعداد با علامت کاما سه رقم سه رقم جدا بشه کافیه که format آنها را به استاندارد و یا کارنسی تبدیل کنی
دوست عزیز
در مورد نمایش اعداد به صورت سه رقم مجزا مشکل حل شد . دستت درد نکنه .
میشه در مورد ساخت و نوشتن فرمول نمونه بذاری یا بیشتر توضیح دهید ممنون می شم .
fazl11
یک شنبه 28 بهمن 1386, 21:02 عصر
دوست عزیز
بهتر اینکه برای هریک از کمبو باکس ها هنگام تعریف از جدول استفاده کنی و برای آنها معادل تعریف کنی یعنی اگر نوع انشعاب غیر کشاورزی بود معادل آن عدد 30 می باشد در نتیجه برای ضرب آنها استفاده کرد بهتر از فایل پیوست استفاده کنی اگه حل شد که بهتر اگر نه بازم در خدمتم
fazl11
دوشنبه 29 بهمن 1386, 21:32 عصر
دوست من
اگه برای هر یک از کمبوباکسات یک Table تعریف کنی و معادل آنها را قرار بدی راحتتره و هر وقتی که بخوای می تونی آنها تغییر بدی بدون اینکه مجبور بشی مقادیر آنها را در داخل فرم (فرمول ) را تغییر بدی
اما table که دارای علامت + است
هر گاه جدولی طرف one باشد و در مقابل آن جدول دیگر many در نتیجه در جدول اصلی parent علامت + وجود دارد برای اینکه نشان دهد دارای زیر مجموعه می باشد
اگه باز سوالی پیش اومد در خدمتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.