ورود

View Full Version : جستجو در فیلد Memo

ashkan_gorg
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 18:55 عصر
سلام دوستان.یک برنامه برای جستجو نوشتم برای فایل های معمولی هیچ مشکلی نداره وجستجو رو درست انجام میده ولی اگه memo توش وجود داشته باشه یا خطا مواجه میشه اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم.فایل روهم میزارم.مرسی.14421

rezaTavak
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 08:07 صبح
دوست عزیز عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب کنید اینبار ویرایش کردم.

ashkan_gorg
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 15:05 عصر
من نمیخوام تو فیلد memo جستجو کنم میخوام تو یکی از فیلدها جستجو کنم که یکی از فیلد هاش بین این همه فیلد memo باشه

IC_prog
شنبه 20 بهمن 1386, 07:51 صبح
اگر ممکنه بیشتر توضییح بدین

ashkan_gorg
شنبه 20 بهمن 1386, 11:54 صبح
من یک dbf دارم که می خوام مثلا توی یکی از فیلدها یه کارکتر عست جستجو کنم که مشکلی نداره در حالت عادی ولی اگه توی این dbf یک فیلد با memo بسازم خطا میده گرچه من نمیخوام توی فیلد memo جستجو کنم من میخوام توی همون فیلد کارکتر جستجو کنم فقط میخوام چه جوری میشه اگه یک فیلد memo هم داشته باشم جستجو رو توی همون فیلد کارکتر انجام بدم که خطا نده

IC_prog
شنبه 20 بهمن 1386, 12:17 عصر
الگوریتم جستجوی شما چیست ؟! :متعجب:
وقتی دریک فیلد غیر memo جستجو میکنید چه ربطی به فیلد memo داره !!

ashkan_gorg
شنبه 20 بهمن 1386, 13:23 عصر
منم تعجبم از اینه. من فرم رو گذاشتم اگه لطف کنید یک نگاه بندازید ممنون میشم.حلا واسه تست این کار فیلد MEMO رو از اون DBF که گذاشتم بردارید میبینید که هیچ خطایی نمیده

ashkan_gorg
یک شنبه 21 بهمن 1386, 19:04 عصر
کسی از دوستان نمیخواد کمکی کنه؟

ashkan_gorg
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 18:30 عصر
شمارو به خدا یکی کمک نه چون اگه این رو تحویل ندم کل برنامه رو از دست میدم هرچی هم روش کار میکنم به نتیجه ای نمیرسم

rezaTavak
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 19:58 عصر
اگر فردا سرم خلوت بود نگاه میکنم.

rezaTavak
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 07:51 صبح
برنامه شما چه ربط داشت؟
اصلا جرا جستجو را با SET FILTER یا SEKK یا ... انجام نداده اید؟

شما در کد کردن برنامه فاکس باید از دستورات فاکس استفاده کنید تا ساده باشد اینطور برنامه نویسی اصلا آدم سر در نمی آورد.

مشکل از فیلد Memo نیست مشکل از این است که با دستور SELECT دارید کار می کنید و درست از آن استفاده نکرده اید.

ashkan_gorg
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 10:22 صبح
آقا رضا اگه من تو dbf که دارم ازش استفاده میکنم اگه فیلد memo نباشه این جستجو درست کار میکنه ولی اگه یک فیلد memo توش باشه این خطا رو میده .تا اینجا رو که لطف کردید یک نگاه کردین میدونم سرتون شلوغه اگه یک لطف دیگه بکنید که کمک کنید تا این خطا رفع بشه یا اینکه یک جستجو شکل خود این دارین به من بدین تا من از شر این برنامه خلاص شم وبرنامه رو از دست ندم ممنون میشم.خیلی لطف میکنید

ashkan_gorg
یک شنبه 28 بهمن 1386, 13:17 عصر
مرسی بچه ها فکر میکنم این سوال من هم مثل سوال های دیگه بی جواب می مونه

rezaTavak
یک شنبه 28 بهمن 1386, 18:30 عصر
ببین من اینطوری عمل میکنم:

مثلا می خواهم مقدار یک تسکت باکس را در مثلا نام خانوادگی پیدا کنم.
اول با set order ایندکسی که ساخته ام را روی نام خانوادگی ست میکنم - سپس با دستور

seek this.text1.value
رکورد جاری در صورت وجود روی آن قرار می گیرد. بهمین راحتی.

( اما چون من در ساخت ایندکسهایم یک تابع را دارم که حروف گچپژ را درست میکنم . دستور را به شکل seek farsisort(this.textbox1.value) می نویسم البته farsisort همان تابع خودم است برای تصحیح حروف در جای مناسب.)

ashkan_gorg
دوشنبه 29 بهمن 1386, 12:10 عصر
من دستوراتش رو به صورت sql نوشتم به همین خاطر هم دستوراتش تفاوت داره/با دستور seek نمی دونم نتونستم 1 جستجو مثل جستجوی خودم بسازم اصلاٌ براساس حرف جستجو نمیکنه من میخوام بر اساس حرف جستجو کنه

rezaTavak
دوشنبه 29 بهمن 1386, 13:40 عصر
خب از set filter استفاده کنید.

ashkan_gorg
دوشنبه 29 بهمن 1386, 15:58 عصر
خیلی ممنونم من تونستم با همون دستورات مشکلش رو حل کنم وبه set filter و seek هم نرسیده مشکلم حل شد.(آقا رضا ممنون که کمکم کردید)