PDA

View Full Version : بزرگترین انجمنهای گفتگو در اینترنت

ghafoori
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 10:56 صبح
شاید برای شما این سوال پیش امده باشد که بزرگترین انجمنهای گفتگو اینترنتی کدام ها هستند با چه زبانی نوشته شده اند و چه تعداد پست دارند

این سایت http://www.big-boards.com/ لیستی از این سایتها را جمع اوری کرده است
بزرگترین سایت از نظر اعداد پست و کاربر سایت http://www.gaiaonline.com/forum/index.php است با بیش از یک 1200000000 پست و بیش از 11 میلیون کاربر :گیج::متعجب: که از نرم افزار phpbb استفاده می کند

بزرگترین انجمنی که با asp.net ایجاد شده سایت http://forums.xbox.com/ با بیش از 950 هزار پست و بیش از 200 هزار کاربر است

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 11:11 صبح
این آمار قدیمی هست.
فوروم سایت www.asp.net در حال حاضر بیش از 340,000 کاربر و 2 میلیون پست داره!
اما اون سایت تعداد کاربران این فوروم رو 284,612 و تعداد پست ها رو 1,579,024 ذکر کرده!
+ فوروم xbox بیش از 2 میلیون و 100 هزار کاربر داره، نه 200 هزار!

+ اگر به Copyright اون سایت نگاه بندازی، نوشته copyright © 2003-2005 !!!

oxygenws
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 11:19 صبح
این آمار قدیمی هست.
در مورد gaia که فقط حدود ۱۰۰ هزار تا اختلاف داره و به هر حال اطلاعاتش دقیقه :)

حالا تو هم این وسط یک میلیارد و دویست میلیون رو با ۲ میلیون مقایسه می کنی؟ شاید فکر کردی gauia یک میلیون و دویست هزار تا پست داره!!

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 11:33 صبح
مقایسه ای نبود! آمار قدیمیه. مثال های عددی که زدم فقط برای این بود که بدونی اون آمار قدیمی هستند.
نکنه فکر کردی از 3 سال پیش تا حالا تغییری در تعداد کاربران و پست های اون سایت ها صورت نگرفته؟ :D

ghafoori
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 11:54 صبح
مقایسه ای نبود! آمار قدیمیه. مثال های عددی که زدم فقط برای این بود که بدونی اون آمار قدیمی هستند.
نکنه فکر کردی از 3 سال پیش تا حالا تغییری در تعداد کاربران و پست های اون سایت ها صورت نگرفته؟ :D

قطعا تغییر کرده اما همه سایتهت تغییر کردن و بزرگتر شدن و فکر نکنم رتبه هاشون زیاد تعییر کنه بعد برای من سوالی پیش امده بود که یک انجمن می تواند چندتا پست داشته باشد و ایا بانکی مثل mysql جقدر توانایی داره این نتایج را بدست اوردم این نشون میده داخل کارهای نمایش دادهها و و بازیابی انها php و mysql چقدر می توانند قدرتمند باشند برای من تعداد پست های کدام سایت مد نظر نبود برای من زبان برنامه سازی و بانک ان مهم بود

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 12:08 عصر
این نشون میده داخل کارهای نمایش دادهها و و بازیابی انها php و mysql چقدر می توانند قدرتمند باشند
MySQL و SQL Server هر دو خوب هستند. (جنجال راه نیفته لطفا!) ;)

موفق باشید.

oxygenws
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 20:07 عصر
ایا بانکی مثل mysql جقدر توانایی داره
فکر می کنم رکورد های سایت ویکیپدیا خیلی بیشتر از این حرفا باشه :) چون ویکیپدیا تاریخچهء ویرایش تمامی مطالب و .... رو نگه می داره.
بهتره دید ات رو نسبت به محصولات بازمتن و در این زمینه، PHP و MySQL، تغییر بدی :)

hamedgh
جمعه 19 بهمن 1386, 00:50 صبح
البته زمان شروع فروم ها را هم در نظر بگیر اگر یکی فقط یک سال زود تر شروع کرده باشه
و مطالب جالبی داشته مطمئنا کاربرهای بیشتری دارد

دات نت زیاد نیست که امده ولی php چی ؟
عادلانه مقایسه کن !!!

oxygenws
جمعه 19 بهمن 1386, 03:53 صبح
بهتره دید ات رو نسبت به محصولات بازمتن و در این زمینه، PHP و MySQL، تغییر بدی :)حالا که چنین بحث هایی شد، بد نیست یه نگاهی به facebook هم بندازیم :)
facebook هم با (قطعا) PHP و (احتمالا) MySQL ایجاد شده.

- بیش از ۶۴ میلیون کاربر فعال.
- روزی ۲۵۰ هزار کاربر جدید.
- پشتیبانی از نمایش بیش از ۶۵ میلیارد صفحه در ماه.
- بیش از نیمی از کاربران فعال، هر روز لاگین می شن.
- هر نفر به طور متوسط روزی ۲۰ دقیقه این سایت رو مرور می کنه.
- روزی ۱۴ میلیون تصویر به سرور ارسال می شن.
- بیش از ۶ میلیون گروه فعال توش وجود داره.

http://www.facebook.com/press/info.php?statistics

(لینک بی ربط) مقایسه‌‌ی سیستم های مختلف:
http://www.watblog.com/2007/08/01/global-social-networking-statistics-myspace-facebo/
. (http://rixstep.com/2/2/20070812,00.shtml)

titbasoft
جمعه 19 بهمن 1386, 10:06 صبح
حالا که چنین بحث هایی شد، بد نیست یه نگاهی به facebook هم بندازیم :)

- بیش از ۶۴ میلیون کاربر فعال.
- روزی ۲۵۰ هزار کاربر جدید.
- پشتیبانی از نمایش بیش از ۶۵ میلیارد صفحه در ماه.
- بیش از نیمی از کاربران فعال، هر روز لاگین می شن.
- هر نفر به طور متوسط روزی ۲۰ دقیقه این سایت رو مرور می کنه.
- روزی ۱۴ میلیون تصویر به سرور ارسال می شن.
- بیش از ۶ میلیون گروه فعال توش وجود داره.و می خوای نتیجه بگیری PHP خوبه یا دات نت + SQL Server قدرت این ساپورت رو ندارن؟! در کنار facebook یک MySpace هم وجود داره.

ghafoori
جمعه 19 بهمن 1386, 11:11 صبح
دوست عزیز tibasoft من از ایجاد این تاپیک قصدم این نبود که php و mysql را با sql server و asp.net مقایسه کنم این بود که وقتی این بانک mysql این قدر توانایی دارد و ثابت کرده خوب کار می کند و احتیاجات را تامین می کند چرا ما هزینه اضافی بدیم برای بانک مثلا sql server مثلا من برای کاری احتیاج به سرور شخصی دارم دیدم لیسنس sql server نسخه استاندارد برای هر cpu را 225 دلار بود یعنی دو برابر پول سرور شخصی ولی بانک mysql بصورت مجانی روی ان بود خوب وقتی mysql این توانایی را دارد ادم این همه پول اضافی بدهد برای چی حالا درسته قابلیتهای بیشتری دارد sql server و با ابزار خوبی که مایکروسافت برای برنامه نویسی ان فراهم کرده اما نمی صرفه برای خیلی از کارها نمی صرفه من خودم برانامه نویس دات نتم و دارم به استفاده از mysql بجای sql server فکر می کنم به نظر من ما باید این گزینه را هم در کارهایمان مد نظر قرار بدیم

oxygenws
جمعه 19 بهمن 1386, 12:27 عصر
و می خوای نتیجه بگیری PHP خوبه یا دات نت + SQL Server قدرت این ساپورت رو ندارن؟! در کنار facebook یک MySpace هم وجود داره.چرا اینقدر تمایل دارین مقایسه کنین؟
پست اول و پست پنجم رو دقیق بخون، من منظور برادر غفوری رو برداشت کردم، اما فکر کنم مابقی دوستان که اینجا نوشتند اصلا نفهمیدند موضوع چیه و دارن الکی جنجال می کنند. من سعی کردم برای روشن تر شدن ذهن ایشون چند تا مثال دیگه هم بنویسم تا قدرتمند تر در مورد هدفشون صحبت کنند و فکر نمی کنم تو حرفام مقایسه ای بوده باشه!

در مورد MySpace هم برای من سند بیار که زبون و پایگاه داده اش چیه، من قبول می کنم. (پسوند فایل هاش که cfm هست، اما می دونی که پسوند چیزی رو نشون نمی ده :) )

Behrouz_Rad
جمعه 19 بهمن 1386, 13:40 عصر
در مورد MySpace هم برای من سند بیار که زبون و پایگاه داده اش چیه، من قبول می کنم. (پسوند فایل هاش که cfm هست، اما می دونی که پسوند چیزی رو نشون نمی ده :) )
MySpace با ASP.NET 2.0 نوشته شده و با IIS 6.0 پشتیبانی میشه.
قسمت های استاتیک هم روی CDN های مختلف مثل myspacecdn و x.myspace.com قرار داده شدن.
به نظر میاد که وب سرور قسمت های استاتیک Apache باشه.

با Firebug این موارد مشهود هست.

موفق باشی.

Inprise
جمعه 19 بهمن 1386, 13:44 عصر
MySpace با ASP.NET 2.0 نوشته شده

Myspace با زبان ColdFusion نوشته شده . قبلا متعلق به مکرومدیا بود و حالا ادوبی . زبان قدیمی و در عین حال قدرتمندی هست که بیشتر روی App Server های جاوا ازش استفاده میشه . ولی Myspace به کمک BlueDragon کدهای cfmlاش رو روی دات نت اجرا میکنه . cfm هم فرمت فایلهای ColdFusion هست .

Behrouz_Rad
جمعه 19 بهمن 1386, 13:58 عصر
مرسی Inprise از توجهت.
اگر درست گفته باشم قسمت های استاتیک رو روی وب سرور Apache قرار دادن.
چرا Blue Dragon رو تحت Apache اجرا نکردن؟

Inprise
جمعه 19 بهمن 1386, 14:19 عصر
چرا Blue Dragon رو تحت Apache اجرا نکردن؟

ایشون برنامه های CF‌رو به خروجی دات نت یا جاوا تبدیل میکنه . وب سرور نقشی نداره . Myspace‌ روی ویندوز سرور میزبانی میشه

oxygenws
جمعه 19 بهمن 1386, 14:56 عصر
لطفا برای صحبت هاتون منبع معرفی کنید.
توسعهء cfm یا گزارش های وب سرور ارزشی ندارند.

Inprise
جمعه 19 بهمن 1386, 15:06 عصر
منابعش رو میتونی به کمک گوگل بخونی . هر چند که جزئیاتش مستند شده ، ولیکن هم توسعه فایل و هم گزارش وب سرور دارای ارزش هستند .

Behrouz_Rad
جمعه 19 بهمن 1386, 16:22 عصر
لطفا برای صحبت هاتون منبع معرفی کنید.
توسعهء cfm یا گزارش های وب سرور ارزشی ندارند.

Corporate adoption

MySpace, one of the most heavily visited sites on the Internet, uses the .NET version of BlueDragon to power some of its online applications.

http://en.wikipedia.org/wiki/BlueDragon

oxygenws
جمعه 19 بهمن 1386, 16:47 عصر
خوب حالا طبق صحبت titbasoft، چه ربطی به .net و sql server داره؟!
احتمالا دیتابیس اش اوراکل ه!

PHP و MySQL رو هم با C و C++ نوشتند، چه ربطی داره.

ولیکن هم توسعه فایل و هم گزارش وب سرور دارای ارزش هستند.!!! مثلا زبون برنامه نویسی و وب سرور موتور جستجوی گوگل دقیقا چیه؟! :)
منظورم اینه که سورس اصلی GWS چیه؟؟ خودشون از بیس نوشتند یا از آپاچی اومده، یا لایتی یا ...

titbasoft
جمعه 19 بهمن 1386, 18:03 عصر
خوب حالا طبق صحبت titbasoft، چه ربطی به .net و sql server داره؟!هیچ ربطی. منظور من این بود که اون آمار شما نمی تونه معیار مقایسه پلتفرمها باشه (با این فرض که بنده تصورم بر این بود که شما دارید مقایسه می کنید که ظاهرا تصور اشتباهی داشتم)

توی سیستم های بزرگ، Secondlife هم روی MySql کار می کنه

!!! مثلا زبون برنامه نویسی و وب سرور موتور جستجوی گوگل دقیقا چیه؟! :)
منظورم اینه که سورس اصلی GWS چیه؟؟ خودشون از بیس نوشتند یا از آپاچی اومده، یا لایتی یا ...جواب این سوال برای من هم جالبه

Inprise
جمعه 19 بهمن 1386, 19:37 عصر
گوگل بارها اعلام کرده که در معماری نرم افزاریش فقط از جاوا و پایتون استفاده میکنه . قبلا در بخش دیگری نوشتم که یکی از دوستان و همکلاسیهام که دعوتنامه کار گوگل رو گرفت و حالا هم مدتی هست که استخدام شده تمام وقت پایتون مینویسه . به نظرم میاد باید موتورهای اصلی با جاوا نوشته شده باشن و از پایتون برای خودکارسازی ها و API و سرویسها استفاده بشه . مثلا نرم افزار بلاگر که گوگل خریدش به عنوان بزرگترین سیستم وبلاگ ، کاملا با جاوا نوشته شده .

oxygenws
جمعه 19 بهمن 1386, 19:51 عصر
ولیکن هم توسعه فایل و هم گزارش وب سرور دارای ارزش هستند .
گوگل بارها اعلام کرده که در معماری نرم افزاریش فقط از جاوا و پایتون استفاده میکنه .فکر کنم منظور من رو اشتباهی برداشت کردید. من می پسندم که فقط از طریق وب، به من ثابت کنید که زبان برنامه نویسی و وب سرور موتور جستجوی گوگل چیست؟

ضمن اینکه گوگل یکی دو بخش نداره که بشه به راحتی در موردش اینطوری صحبت کرد. اگر بلاگرش با جاوا است، ربطی به موتور جستجو اش (که صورت سوال من بود) نداره، همانطور که اورکات که الان جزیی از گوگل شده، ظاهرا با aspx نوشته شده.

به هر حال ممنون.

Inprise
جمعه 19 بهمن 1386, 20:01 عصر
من اصولا برداشتی از مطلب تو نکردم و این نکات بر اساس مطالبی که در وبلاگ رسمی گوگل بارها درج شده بود . در مورد ظاهر و باطن زبان یک سیستم بحث کردن در مورد اکستنشن و واقعی یا دروغ بودنش اساسا بحث خنده دار و غیر فنی ای هست . وب سرور گوگل Apache است . وقتی هم که از جاوا و پایتون ولاغیر استفاده میکنن ، و البته که گوگل خیلی بزرگ هست ، لابد با همینها کد نوشته اند . این مسائل چندان نیاز به پنهان کاری نداره .

Nima_NF
شنبه 20 بهمن 1386, 00:46 صبح
من می پسندم که فقط از طریق وب، به من ثابت کنید که زبان برنامه نویسی و وب سرور موتور جستجوی گوگل چیست؟
ضمن اینکه گوگل یکی دو بخش نداره که بشه به راحتی در موردش اینطوری صحبت کرد.

بله ، گوگل صدها بخش دارد که هر کدام جداگانه و توسط برنامه نویسان مختلف پیاده شدند و حتی SDK های ارائه شده برای هر بخش ، متفاوت با دیگری است مثل تفاوت بخش نمایش تبلیغات با بخش نمایش جستجو ها و غیره . با توجه به گسترش آن در سال های اخیر هر قسمت را با زبان های مختلف نیز پیاده سازی کردند و واقعا نمی توان فقط یک زبان را برای آن نام برد.
در هر حال من همیشه برای اینکه متوجه شوم که شرکت ها از چه تکنولوژی برای پیاده سازی استفاده می کنند از اطلاعات SDK و API های ارائه شده محصولاتشان استفاده می کنم ، چون SDK ها همیشه وابستگی مستقیم به زبان پیاده سازی شده همان محصول دارند و حتی گهگاهی در document های خود می نویسند که "چون با فلان زبان پیاده سازی شده پس شما به فلان چیز نیاز دارید" و یا حتی در مورد وب سرور آن ها .
لینک زیر برای SDK محصولات گوگل هست که با کلیک بر روی هر کدام می توان به بخش های زبان ها و توضیحات خوبی برای هر کدام دست یافت :
http://code.google.com/more/#label=ProductsAll&product=android

ضمنا درمورد python سال ها قبل که هنوز آن چندان معروف نشده بود ، خبر چندانی از آن از گوگل به گوش نمی رسید ، اخیرا استفاده از آن در پیاده سازی بخش های مختلف رواج پیدا کرده و تقریبا در اکثر SDK ها در کنار سایر موارد مثل java پشتیبانی می شود.

oxygenws
شنبه 20 بهمن 1386, 07:36 صبح
ممنون نیما ولی اصلا بحث این نیست.

یک جا گفته شد:

ولیکن هم توسعه فایل و هم گزارش وب سرور دارای ارزش هستند .
سوال من دقیقا اینه که چطوری از طریق وب (یعنی جوابیه های وب سرور) میشه مطمئن شد که دقیقا زبان برنامه نویسی و وب سرور یک سایت چیه؟
یک مثال هم زدم، که فقط از طریق وب به من ثابت کنید که زبان برنامه نویسی و وب سرور *فقط* بخش موتور جستجوی گوگل چیه؟

توی سوال من دو قسمت مهم هست، (۱) من می خوام مطمئن باشم و حدس و گان ارزشی نداره برام و (۲) فقط از طریق وب می خوام این اطلاعات کسب بشه. (نه API داریم و نه SDK و ...)

Inprise
شنبه 20 بهمن 1386, 08:48 صبح
ولی اصلا بحث این نیست.
بحث ما که دقیقا همینه . ولی فارغ از این ، از طریق وب هم میشه وب سرور رو شناخت و گاهی زبانی که صفحه رو تولید کرده . سایتهای معتبر هم دخالتی در اطلاعات تولید شده نمیکنن و لزومی هم به چنین کاری نیست ، بنابراین مای اسپیس روی سرور ویندوز و وب سرور آی آی اس اجرا میشه . این از طریق وب معلوم هست و دارای ارزش . بقیه معلومات رو میشه از بقیه منابع بدست آورد . مثل وبلاگها و سرویسها و سایر مواردی که قبلا ذکر شد . اینها همگی دارای ارزش هستند . ( که یعنی مثلا در بدترین حالت یک کاربر حتی بی سواد هم میتونه cfm و مای اسپیس رو بزنه تو گوگل و مستندات بلو دراگون رو بخونه ، اگر همون cfm نبود این یه مرحله کار رو سخت تر میکرد . این به معنای با ارزش بودن و معنی دار بودن این اطلاعات هست ) اینکه بشه از طریق وب لزوما به زبان برنامه نویسی موتور انتهای یک سایت دسترسی پیدا کرد نه در این تاپیک مطرح شده و نه کسی چنین ادعائی کرده یا میتونه بکنه . ولی باز با توجه به داده هائی که خود سرویس دهنده منتشر میکنه میشه نتیجه گرفت . گوگل که مجموعه خدماتش حول و حوش جاوا و پایتون و گاهی سی++ میچرخه مشخص هست که در کدوم محدوده فعال هست و برای درک مجموعه زیرساخت گوگل ، هم باید از اطلاعات دریافتی از صفحات وب و هم اطلاعات حاشیه ای که منتشر میشه استفاده کرد . غیر از اینها روشهای غیر مستقیم دیگری هم وجود دارن . مثلا هر کسی با GWT‌ کار کرده باشه بسادگی متوجه میشه که Gmail‌ رو هم با جاوا و GWT نوشتن . گوگل البته پیچیده ترین موجود وب هست . بقیه جاها خیلی خیلی ساده تر و قابل فهم تر هستن و این مسئله اونقدر مبهم نیست که خیلی جای چالش داشته باشه ، ولی اینکه فرض کنیم لزوما و فقط با دیدن یک صفحه وب بشه به کلیه جزئیات پیاده سازی تمام قسمتهای جلو و پشت صحنه یک سرویس وب پی برد نه امکان نداره و معقول هم نیست چنین انتظاری

hamedgh
شنبه 20 بهمن 1386, 10:58 صبح
من هر چی فکر می کنم در موردش می بینم
پیدا کردن مطلبی مثلا در عرض 0.04 ثانیه در دیتا بیسی با این حجم که لازم به توضیح نیست!
چطور امکان پذیر هست البته ساختار درختی و ایندکس کردن کار را کمی معقول می کند
ولی به هر حال هر بیشتر فکر می کنم زمان خیلی زیادی را باید هر صورت صرف کرد
مگر اینکه انها به ساختاری دیگر در پیدا سازی شاخص ها و در ختهای اطلاعاتی رسیده باشن
کسی می تونه در مورد توضیحی بدهد !

titbasoft
شنبه 20 بهمن 1386, 11:38 صبح
خیلی وقت پیش جایی خوندم که گوگل با استفاده از RPC پراسسش روی سرورهاش دیستربیوت می کنه. آیا این درسته؟

Arman_gh
شنبه 20 بهمن 1386, 16:01 عصر
oxygenews جان، نمی‌دانم تا چه اندازه میشه به این سایتی که بهت معرفی می‌کنم، اطمینان کرد و یا اینکه قبلن باهاش آشنایی داشتی یا نه ولی...
http://builtwith.com/
نتایج برنامه‌نویس: http://builtwith.com/?barnamenevis.org
برای MySpace هم امتحان کردم که برای من فیلتر بود.

oxygenws
شنبه 20 بهمن 1386, 16:16 عصر
oxygenews جان، نمی‌دانم تا چه اندازه میشه به این سایتی که بهت معرفی می‌کنم، اطمینان کرد و یا اینکه قبلن باهاش آشنایی داشتی یا نه ولی...اینترنت روی هوا ساخته نشده. هر چیزی که اون بتونه به دست بیاره، من هم می تونم. مهم روشه. اون سایت هم برای سیستم هایی که اندکی قضیه رو بپیچونند، نمی تونه کاری بکنه (و خوب سایت برنامه نویس تو این زمینه تلاشی نکرده! اما شاید myspace کرده باشه!)

به هر حال، من می گم از طریق وب به هیچ عنوان نمی شه اطلاعات پشت پرده رو به دست آورد که مثلا با چه زبونی نوشته شده یا تحت چه وب سروری کار می کنه، همونطور که مثلا گوگل، با اینکه شرکت معتبری هم هست، برای وب سرور می نویسه GWS و (طبق پست برادر اینپرایز) وب سرورش آپاچی است!

تقریبا همونقدر که سایت وجود داره که میگه MySpace با cfm نوشته شده، همونقدر هم وجود داره که نوشته MySpace با aspx است و من هم می تونم فردا به هزار دلیل ِ مستند(!) بنویسم که با PHP است!!

پس، من می گم که خروجی وب سرور، *هیچ* ارزشی نداره، ضمن اینکه منابع اینترنتی ممکنه حامل hoax باشند و خیلی از اونها هم می تونند هیچ ارزشی نداشته باشند. پس *مثلا* ممکنه با داشتن کلمهء cfm و myspace نه تنها هدایت نشیم، بلکه گمراه هم بشیم :)

و .... (چندین بحث مشابه که دلیلی نمی بینم در مورد بدیهیات حرف بزنم!!)

Inprise
شنبه 20 بهمن 1386, 17:52 عصر
اگر اینطور غیر واقع بینانه مسائل رو ببینیم همه میتونن دروغ بگن ، فریب بدن و همه چیز رو جعل کنن ، و ممکنه که هر سایتی که به نظر میاد با PHP نوشته شده در حقیقت با دات نت نوشته شده باشه و حتی اگر نویسنده و مدیر و مالک بگه ما اساسا با PHP کار میکنیم احتمالش هست که دروغ گفته باشه و در واقع با دات نت کار کرده باشه و الخ ؛ یعنی چون ممکنه که بشه دروغ گفت یا تغییر داد پس هر داده ای بی ارزشه ! بر اساس تجربه من مسائل اینطوری نیست و خیلی فنی تر و روشنتر و شفافتر از اینهاست . ارزش اطلاعاتی که هر کدوم از این قطعات اطلاعاتی دارن کاملا واضح و روشن هست ، حالا اگر کسی مایل باشه توهم و تخیل کنه که یک شرکت چند میلیارد دلاری ممکنه در مورد قراردادش با مثلا مای اسپیس دروغ منتشر کنه به خودش مربوطه . اما کسی که اقل تجربه رو داره میتونه لااقل کدهای آژاکس دات نتی موجود در صفحات مای اسپیس یا خروجی جاوای GWT صفحات جی میل و ... رو ببینه و به جواب منطقی برسه .

Arman_gh
شنبه 20 بهمن 1386, 18:34 عصر
به هر حال، من می گم از طریق وب به هیچ عنوان نمی شه اطلاعات پشت پرده رو به دست آورد که مثلا با چه زبونی نوشته شده یا تحت چه وب سروری کار می کن

خب، شما که به دریافت اطلاعات پشت پرده‌ی سایتی از طریق وب، به هیچ عنوان باور نداری. چطور و از کجا «قاطعانه» میگی که facebook با PHP نوشته شده؟!

oxygenws
شنبه 20 بهمن 1386, 18:39 عصر
خب، شما که به دریافت اطلاعات پشت پرده‌ی سایتی از طریق وب، به هیچ عنوان باور نداری. چطور و از کجا «قاطعانه» میگی که facebook با PHP نوشته شده؟!
چون یک بار سورس صفحات لو رفت.
تو پست شماره دهم که نوشتم، یه نقطه در آخر پستم گذاشته بودم، روی اون کلیک کن :)

دقیقا به همین دلیل می تونم بگم یاهو هم از PHP استفاده می کنه، حداقل برای authentication اش!

illegalyasync
شنبه 20 بهمن 1386, 18:41 عصر
از کجا معلوم هست که سورس صفحاتش بوده ؟ شاید اونم Hoax بوده ;) شاید خواستن شما اینطور فکر کنی ! پس هیچ قطعیتی وجود نداره به نظر کاملا ممکنه facebook و یاهو یا سی شارپ نوشته شده باشن ! کی میدونه دقیقا ثابت کنه اینطور نیست ؟ :)

Arman_gh
یک شنبه 21 بهمن 1386, 08:54 صبح
از کجا معلوم هست که سورس صفحاتش بوده ؟ شاید اونم Hoax بوده ;) شاید خواستن شما اینطور فکر کنی ! پس هیچ قطعیتی وجود نداره به نظر کاملا ممکنه facebook و یاهو یا سی شارپ نوشته شده باشن ! کی میدونه دقیقا ثابت کنه اینطور نیست ؟ :)
دقیقن، حالا اینکه شوخی بود (گمانم). ;)
ولی به نظر من، ما باید به داده‌های که از سوی مدیران شرکت‌ها یا پاسخ‌های وب‌سرور داده میشه اعتماد کنیم.مگر خلافش ثابت بشه، چون آن‌وقت دیگه احتمالا باید باور کنیم تو دنیای «ماتریکس» هستیم و در دست چندتا ماشین بی‌پدر و مادر اسیریم و داده‌های که دریافت می‌کنیم همه تلقین مغز ماست و واقعیت نداره! :)
راستی میونت با سقراط (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B7)چطوره؟!

titbasoft
شنبه 27 بهمن 1386, 17:42 عصر
کمی قدیمی اما جالب:
Handling 1.5 Billion Page Views Per Day Using ASP.NET 2.0 (http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2006/03/25/Handling-1.5-Billion-Page-Views-Per-Day-Using-ASP.NET-2.0.aspx)

MySpace.Com does .NET (http://weblogs.asp.net/jezell/archive/2006/03/20/440649.aspx)

http://scottelkin.com/archive/2007/05/11/Myspace-Statistics.aspx