ورود

View Full Version : تخصصی‏تر کردن فرومها

mohammad272005
جمعه 19 بهمن 1386, 03:38 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید.
من حدود 3 ساله که دارم با برنامه‏نویس کار می کنم. اوایل تعداد ارسالها (و همچنین فرومها) خیلی زیاد نبود. ولی حالا که الحمدلله تعداد ارسالها زیاد شده یه کم دنبال جواب سوال گشتن (جستجو) سخت شده. گاهی (برای خود من پیش اومده که) تعداد صفحات نتایج جستجو از 10 هم فراتر رفته:عصبانی++:. به نظر من شاید الان (با تکامل رشد سایت) وقتشه که کمی فرومهای سایت رو تخصصی‏تر کنیم. (این درخواست گاهی از گوشه و کنار سایت هم بگوش میرسه)
منظورم اینه که مثلا تو NET. (قسمتی که من زیاد توش می‏چرخم) بیایم فرومهایی از قبیل .NET Framework Data Access and Storage که شامل ADO، SQLCLR، LINQ و از این قبیله و یا XML و یا Remoting و یا ... رو ایجاد کنیم بعد بریم سراغ زبونها (#C و VB) و ترجیحا اونها رو هم به بخشهایی کوچیکتر مثل IDE، Language و ... تقسیم کنیم تا وقتی یکی (مثل من) دنبال چیز خاصی می گرده بدونه دقیقا کجارو باید بگرده.

با تشکر

Nima_NF
جمعه 19 بهمن 1386, 18:04 عصر
این کار شاید ظاهرا کار خوبی باشد ولی در بسیاری از موارد باعث می شود تا افراد اصلا به پاسخ خود نرسند و یا برای رسیدن به پاسخ خودشان سوال خود را در سایر قسمت ها که کاربران بیشتری دارد دوباره بپرسند ، اگر نگاهی به سایر فروم های انگلیسی زبان هم بیاندازید کمتر این کار انجام می شود.
با توجه به آن، نظر شخصی بنده این است که اگر نیاز به ایجاد بخش های جدید باشد ، باید کاملا حساب شده و با توجه به تعداد سوالات و کاربران در همان زمینه این کار انجام شود .

SabaSabouhi
شنبه 20 بهمن 1386, 10:06 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید.
من حدود 3 ساله که دارم با برنامه‏نویس کار می کنم. اوایل تعداد ارسالها (و همچنین فرومها) خیلی زیاد نبود. ولی حالا که الحمدلله تعداد ارسالها زیاد شده یه کم دنبال جواب سوال گشتن (جستجو) سخت شده. گاهی (برای خود من پیش اومده که) تعداد صفحات نتایج جستجو از 10 هم فراتر رفته:عصبانی++:. به نظر من شاید الان (با تکامل رشد سایت) وقتشه که کمی فرومهای سایت رو تخصصی‏تر کنیم. (این درخواست گاهی از گوشه و کنار سایت هم بگوش میرسه)
منظورم اینه که مثلا تو NET. (قسمتی که من زیاد توش می‏چرخم) بیایم فرومهایی از قبیل .NET Framework Data Access and Storage که شامل ADO، SQLCLR، LINQ و از این قبیله و یا XML و یا Remoting و یا ... رو ایجاد کنیم بعد بریم سراغ زبونها (#C و VB) و ترجیحا اونها رو هم به بخشهایی کوچیکتر مثل IDE، Language و ... تقسیم کنیم تا وقتی یکی (مثل من) دنبال چیز خاصی می گرده بدونه دقیقا کجارو باید بگرده.

با تشکر

با سلام
من هم موافقم که یه هم‌فکرى براى ارتقاء کیفى داشته باشیم چون هم‌اکنون از نظر کمیت این سایت در حد مطلوبى هست.
چند روز پیش دیدم که یک کاربر تازه وارد در یک تاپیک که آخرین پستش مربوط به سال 85 بوده Reply زده و یک مطلب کاملاً بى‌ارتباط با اون تاپیک رو مطرح کرده.

به نظر من باید روشى رو طرح کنیم که جذابیت این سایت هم براى کاربران قدیمى حفظ بشه و هم براى کاربران جدید خوب باشه. هم کاربران قوى و حرفه‌اى استفاده کنن و هم کاربران ضعیف‌تر و آماتور بتونن از این سایت استفاده کنن.

صبا صبوحى