ورود

View Full Version : ORACLE TEXT در مقایسه با LUCENE.NET

hamidshahram
شنبه 20 بهمن 1386, 17:49 عصر
با سلام
من می خوام بدونم بین ORACLE TEXT و LUCENE کدامیک قدرت بیشتری برای جستجو دارند چون من پروژه ای دارم کار می کنم که حجم اطلاعات زیادی برای جستجو وجود دارد و روزی حدود 1 گیگا بایت به پایگاه داده اضافه می شود و هر رکورد حاوی 50KB اطلاعات فارسی می باشد کدامیک از این دو واقعا سریعتر است؟
خواهش می کنم به من بهترین راه حل پیشنهاد کنید(قابل توجه اینکه از SQL SERVER 2000 استفاده کردم و نتیجه جستجو واقعا کند بود)

aidin300
شنبه 20 بهمن 1386, 22:48 عصر
در مورد مقایسه این دو ازنظر من باید Open Source بودن LUCENE رو در نظر بگیری و نوع کاراکترست که قصد ذخیره کردن داری و همچنین آشناییت با هرکدوم رو. در این صورت با پیکربندی و tune کردن صحیح فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. اما از نظر من Oracle Text رو انتخاب کن

hamidshahram
یک شنبه 21 بهمن 1386, 11:34 صبح
با سلام
ممنونم از راهنمایی شما ولی بیشتر توضیح می دم تا مسئله باز بشه متنی رو که می خوام تو هر رکورد بریزم با فرمت UTF8 و فارسی است و هر رکورد تقریبا 50 کیلوبایت حجم داره الان من از lucene.net دارم استفاده می کنم و خیلی در مورد اون کار و تحقیق کردم ولی به آینده اون امیدوار نیستم چون هنوز پروژه زیر بار درسته open source ولی شاید قدرت oracle text بیشتر باشه ولی همین الان که من برای مثال lucene.net رو تست کردم از اوراکل فکر کنم سریعتر بود ولی شاید من Oracle Text رو هنوز درست کانفیگ نکردم مثلا روی یک کامپیوتر هر دوتا رو تست کردم و در شرایط مساوی:تقریبا 80 هزار رکورد که lucene.net در یک ثانیه جستجو کرد ولی oracle text تقریبا 10 ثانیه طول کشید حالا شما که می گویید oracle textبهتره پس کجا من اشتباه کرده ام که این قدر سرعت جستجو کند بود در حالی که قرار است روزی 700 مگابایت به حجم پایگاه داده اضافه شود آیا واقعا با oracle text می توان با سرعت بالا جستجو کرد(با توجه با اینکه در همین تعداد رکورد پایین سرعت آن از lucene کمتر است) قابل توجه است که نتیجه این سوال تاثیر زیادی بر آینده این پروژه خواهد داشت.
در پایان می خواهم که یک مثال عملی از oracle text رو برای من بزنید که به عنوان مثال در چه شرایط سخت افزاری و نرم افزاری و چه تعداد رکورد در چه ثانیه ای نتایج جستجو ظاهر شده است.

hamidshahram
یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:49 عصر
با سلام
کسی نیست به این سوال مهم پاسخ بده

hamidshahram
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 10:40 صبح
من منتظرم لطفا جواب بديد:عصبانی++:

hamidshahram
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 07:35 صبح
با سلام
پروژه ام داره فیل میشه کمکم کنید:عصبانی++:

hamidshahram
چهارشنبه 27 بهمن 1389, 16:24 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
جالبه الان من بعد از 3 سال دوباره تاپیکی رو مه خودم زده بودم رو دیدم حالا می خوام جواب خودم رو بدم
قطعا حالا متوجه شدم که Lucene.Net خیلی عالی است و برنامه ای رو که من 3 سال پیش نوشتم الان داره خیلی خیلی خولب کار می کنه

babak.niknia
شنبه 19 شهریور 1390, 20:29 عصر
سلام
من هم میخوام از همین سیستم استفاده کنم. شما مشکلی با فارسی نداشتید؟ نیازی به تغییری نداره؟ میشه لطفا اگر تجربه ای دارید به منم بگید.

hamidshahram
پنج شنبه 30 آذر 1391, 18:02 عصر
نه مشکلی نداره راحت باشید

seyedmajid
دوشنبه 18 شهریور 1392, 07:26 صبح
ُسلام آقای "حمید شهرام" من میخام از lucenenet استفاده کنم
شما میتونید یک نمونه کد و توضیح اولیه بزارید که زود آشنا بشم و کارم را زود راه بندازم
گفتنی است که من برای جست و جو در کتاب ها و مقالات فارسی و عربی حجیم میخام از این تکنولوژی استفاده کنم البته در کنار دیتابیس sqlserver
یعنی بخشی از داده های برنامه ام روی sqlserver خواهد بود. در این جا من نمیدونم که متن کتاب ها و مستندات را به چه صورت ذخیره کنم که هم با lucene بتونه خوب کار کنه و درست ذخیره بشه
لطفا راهنمایی بفرمایید