PDA

View Full Version : درخواست کمک نه خیلی فوری برای تبدیل یک فایل dbf

golpesar.hh
یک شنبه 21 بهمن 1386, 00:48 صبح
با سلام من یک برنامه تحت داس دارم یعنی مال دانشگاه ما میخواستیم این اطلاعاتشو ببریم و تحت وبش کنیم ولی حالا مشکل ما اینه که فایل های این برنامه تحت داس dbf هستند و یه جورایی یونیکد مثلا اگر با برنامه ی dbf viewer بازشون کنم اصلا معلوم نیست اطلاعاتش چطوری ذخیره شده

من یه نمونه از فایلشو هم آدرسشو می گذارم اگه کمکم کنید ازتون ممنون میشم فقط من میخوام این فایل رو به یه فایل دیگر مثل اکسس یا sql تبدیل کنم اما فقط اطلاعاتش فارسی بشه که بتونم باهاشون کار کنم .

راستی اینم لینکه فایلشه
http://vhr-design.com/ASATID.DBF

البته اینم بگم که با چند تا از برنامه های معرفی شده دوستان در همین بخش هم امتحانش کردم اما نشد !!!!

بازم ازتون ممنونم

rezaTavak
یک شنبه 21 بهمن 1386, 09:58 صبح
فایل شما اولا باید کاراکتر اولیش به 03 تغییر بدهید تا باز شود.

دوم اینکه encript شده و باید ببینید به ازای هر کاراکتر چی در رکورد ذخیره میشه که فقط از طریق برنامه ممکن است بهتره از ریفاکس برای اینکار کمک بگیرد.

golpesar.hh
سه شنبه 23 بهمن 1386, 20:33 عصر
من نتونستم با ریفاکس چیزی به درد بخور ازش بفهمم که بتونم تبدیلش کنم میشه شما یا بیشتر کمکم کنید یا اینکه این فایل رو خودتون زحمت بکشید تبدیل کنید اصلا ببینید امکانش هست بعد فایل Txt به من بدید .بازم از لطفتون ممنونم ./

rezaTavak
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 07:42 صبح
خب گفتم که کاراکتر به کاراکتر بینید چی ذخیره میشه.

golpesar.hh
یک شنبه 28 بهمن 1386, 23:43 عصر
بازم سلام .میشه شما یه لطفی در حق من بکنید و یه نگاهی به این فایل که آدرسشو گذاشتم بکنید و و اطلاعاتشو تبدیل کنید و اینجا بنویسید تا منم دل گرم بشم و مطمئن باشم که میشه از این فایل استفاده کرد .بازم ممنونم

rezaTavak
دوشنبه 29 بهمن 1386, 08:27 صبح
باید کل برنامه دستم باشه ببینم موقع تبدیل چی به چی تبدیل میشه.