View Full Version : نمایش اطلاعات یک فیلد از تمام رکوردهای جدول در یک DBComboBox
am_sanatiz
دوشنبه 22 بهمن 1386, 17:51 عصر
سلام
من یک DBComboBox بر روی فرم قرار دادم وآنرا از طریق خاصیت های DataSource و Datafiled آن به یک DataSource که خود آن نیز به یک ADOTable متصل است مرتبط نمودم و انتظار دارم اطلاعات تمام رکورد های فیلد انتخاب شده از جدولی که به ADOTable متصل است در DBComboBox نشان داده شود اما فقط اطلاعات رکورد اول نمایش داده می شود و با بازکردن کادر آن بقیه رکورد ها قرار ندارند.
برای اینکه یک DBComboBox اطلاعات یک فیلد از تمام رکورد ها را نشان دهد چه عملی باید انجام داد.
Amir_Safideh
دوشنبه 22 بهمن 1386, 18:49 عصر
خوب چرا از DBLookUpComboBox استفاده نمیکنید ؟
SYNDROME
سه شنبه 23 بهمن 1386, 06:50 صبح
سلام
من یک DBComboBox بر روی فرم قرار دادم وآنرا از طریق خاصیت های DataSource و Datafiled آن به یک DataSource که خود آن نیز به یک ADOTable متصل است مرتبط نمودم و انتظار دارم اطلاعات تمام رکورد های فیلد انتخاب شده از جدولی که به ADOTable متصل است در DBComboBox نشان داده شود اما فقط اطلاعات رکورد اول نمایش داده می شود و با بازکردن کادر آن بقیه رکورد ها قرار ندارند.
برای اینکه یک DBComboBox اطلاعات یک فیلد از تمام رکورد ها را نشان دهد چه عملی باید انجام داد.
اگر در سایت جستجو می کردید می دیدید DBComboBox اگر به یک DataSet متصل شود رکوردها را کاملا نمی آورد و باید به وسیله DBComboBox.Items.Add رکوردها را یکی یکی در آن اضافه کنید.
موفق باشید
M0h$enRunTime
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 00:53 صبح
جناب آقای Syndrome اگه قرار باشه رکوردها رو یکی یکی اضافه کنیم که اصول برنامه نویسی
مبتنی بر Componento زیر پا گذاشتیم و به روش Procedural برنامه نویسی کردیم یعنی پاسکال و یا Turbo C و یا GwBasic این درست نیست که با ساختار های تکرار مثل While ویا repeat این مشکلو حل کنیم. پس SQL چی میشه؟ DataSet چی می شه؟ اصلا اگه اینجوریه چرا از ComboBox استفاده نکنیم؟ و چرا DBcombobox ارائه شده؟
اینجا دنیای بزرگ ویژوال و همه چی ویژوالی حل می شه . نه به روش کد نویسی دهه 70 میلادی
منم این مشکلو دارم و از یه دوست دستودلباز می خوام این مشکل به نظر پیچیده رو حل کنه
vcldeveloper
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 03:20 صبح
اگه قرار باشه رکوردها رو یکی یکی اضافه کنیم که اصول برنامه نویسی
مبتنی بر Componento زیر پا گذاشتیم و به روش Procedural برنامه نویسی کردیم یعنی پاسکال و یا Turbo C و یا GwBasic این درست نیست که با ساختار های تکرار مثل While ویا repeat این مشکلو حل کنیم. پس SQL چی میشه؟ DataSet چی می شه؟ اصلا اگه اینجوریه چرا از ComboBox استفاده نکنیم؟ و چرا DBcombobox ارائه شده؟
اینجا دنیای بزرگ ویژوال و همه چی ویژوالی حل می شه . نه به روش کد نویسی دهه 70 میلادیاز کجا و با کدوم استدلال به این نتیجه رسیدید که بر اساس اصول برنامه نویسی مبتنی بر کامپوننت شما نباید از حلقه، یا بصورت کلی تر، کدنویسی استفاده کنید، یا اینکه استفاده از زبان SQL ربطی به توسعه نرم افزار مبتنی بر کامپوننت داره؟!
منم این مشکلو دارم و از یه دوست دستودلباز می خوام این مشکل به نظر پیچیده رو حل کنهجواب در پست شماره 2 داده شده. کامپوننت DBComboBox برای این بوجود اومده که برای یک فیلد خاص تعدادی گزینه محدود از قبل مشخص شده را در اختیار کاربر قرار بده، مثلا برای فیلدی مثل جنسیت مقادیر "مرد" یا "زن" را در اختیار کاربر قرار بده. اگر کسی می خواد لیست کل داده های یک فیلد خاص رو داشته باشه، می تونه از DBLookUpComboBox استفاده کنه، یا اگر اصرار به استفاده از DBComboBox داره، باید خودش از طریق کدنویسی لیست Items رو پر کنه.
sattar22
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 12:30 عصر
در کتاب آقای جعفرنژاد قمی درباره lookup توضیح داده و کاملا" هم جواب میدهد اگه میخواهید تا برایتان یک نمونه برنامه کوچک امیل کنم
یا حق
mehdi_kazemi
شنبه 27 بهمن 1386, 15:46 عصر
با سلام
من هم با dbcombobox کار کردم و هم با dblookup و متوجه یک سری تفاوتها بین آنها شده ام ولی اگه ممکنه شما بطور مفصل در مورد کار با dblookup توضیح بدین. با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.