ورود

View Full Version : فایل با پسوند DBF در کجا استفاده می شود

mom alone
سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:02 صبح
راستش می خاستم بدونم فایل با پسوند DBF در کاجا استفاده می شود فکر می کنم در fox pro بوده اما در یکی از برنامه های بورلند هم استفاده می شود از فایل های دیتابیس می باشد

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:30 صبح
فایل dbf مربوط به فاکس پرو می باشد و فکر نمیکنم جای دیگری استفاده بشه.البته میتونی از طریق ابزاری که در دلفی هست به نام database desktop محتوای اونو ببینی.
یا بوسیله خود ado به اون وصل بشی و دیتاهایش رو داخل برنامه ات ببینی.

mom alone
سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:36 صبح
می تونم به اون اضافه کنم؟

champion
جمعه 26 بهمن 1386, 10:20 صبح
Access دوست عزیزم

SYNDROME
جمعه 26 بهمن 1386, 11:25 صبح
راستش می خاستم بدونم فایل با پسوند DBF در کاجا استفاده می شود فکر می کنم در fox pro بوده اما در یکی از برنامه های بورلند هم استفاده می شود از فایل های دیتابیس می باشد
برای Fox است و به وسیله ابزار Table می توانید به آن متصل شود و اطلاعات آن را تغییر دهید.
در حال حاضر نرم افزار سازمان بیمه با این فایل کار می کند و کسانی که در دلفی از آن استفاده می کنند برای رد کردن لیست بیمه مورد استفاده قرار می گیرد.

Access دوست عزیزم
دقیقاً جمله شما واضح نیست ولی در Access پسوند MDB است.
موفق باشید

dkhatibi
جمعه 26 بهمن 1386, 14:52 عصر
به وسیله ی ابزار Table از کدوک کامپوننت Ado,...
امکان اتصال به جداول داس هم وجود داره؟!
باتشکر

Mo1659
دوشنبه 29 بهمن 1386, 03:28 صبح
فایل Dbf در Microsoft Fox-Pro و Microsoft bBase استفاده میشه

kazemfdisk
دوشنبه 22 شهریور 1389, 22:15 عصر
سلام
این برنامه توسط word باز نمیشه؟؟
ایا راهی داره این فایل با ورد باز بشه؟؟
اون برنامه که دوستمون در مورد بیمه اشاره کرد و در دیسکت لیست اسامی کسانی که بیمه انان را رد میکنیم و داخل دیسکت میریزیم و به بیمه میبریم آنها یا چه برنامه این فایل رو باز می کنند؟؟
به خاطر اینکه این فایل ها رو ما به بیمه بردیم گفتند فونتش ناخوانا است مشکل از کجاس؟؟
ممنون

afsharan
دوشنبه 26 مهر 1389, 11:47 صبح
برای Fox است و به وسیله ابزار Table می توانید به آن متصل شود و اطلاعات آن را تغییر دهید.
در حال حاضر نرم افزار سازمان بیمه با این فایل کار می کند و کسانی که در دلفی از آن استفاده می کنند برای رد کردن لیست بیمه مورد استفاده قرار می گیرد.

دقیقاً جمله شما واضح نیست ولی در Access پسوند MDB است.
موفق باشید
سلام
ميشه توضيح بدين چه جوري از Table استفاده كنم