View Full Version : دوتا فرم تو هم
majoran
جمعه 26 بهمن 1386, 17:17 عصر
سلام
من چطور می تونم دوتا <form> رو داخل هم قرار بدم وقتی اینکارو می کنم کل سورسم قاطی پاتی میشه و جواب بهم نمیده
raravaice
جمعه 26 بهمن 1386, 18:12 عصر
سلام
اصولا 2 تا form رو داخل هم قرار نمی دهند.
شما هدفت چیه از این کار؟
موفق باشید
majoran
جمعه 26 بهمن 1386, 18:15 عصر
با فرم اول می خوام کل اطلاعات وارد شده تو صفحه خودمو بفرستم به دیتابیس البته با پی اچ پی و تو فرم دوم که تو فرم اوله قراره مقدار یک فیلد رو بفرستم تو یه فایل جاوا و اونم بقیه فیلد ها رو اتو ماتیک پر کنه حالا کار دوم انجام می شه ولی کار اول می ریزه به هم
majoran
جمعه 26 بهمن 1386, 18:47 عصر
آقا هرکس میدونه کمک کنه خیلی نیاز دارم این مشکل رو برطرف کنم
امید امرایی
جمعه 26 بهمن 1386, 19:14 عصر
با فرم اول می خوام کل اطلاعات وارد شده تو صفحه خودمو بفرستم به دیتابیس البته با پی اچ پی و تو فرم دوم که تو فرم اوله قراره مقدار یک فیلد رو بفرستم تو یه فایل جاوا و اونم بقیه فیلد ها رو اتو ماتیک پر کنه حالا کار دوم انجام می شه ولی کار اول می ریزه به هم
سلام
دوست عزیز من دقیقا منظور شما رو متوجه نشدم
اما به قدر فهم خودم اگر شما می خواین با یک بار ارسال اطلاعات 2 بار اون ها رو پردازش کنید فکر می کنم با استفاده از Ajax این کار امکان پذیره . هر چند که منظور شما از ارسال یک مقدار به یک فایل جاوا کاملا مفهوم نیست :متفکر:
majoran
جمعه 26 بهمن 1386, 19:26 عصر
من دارم از آجاکس استفاده می کنم فرم دوم من هم داره همین کار رو می کنه و دائم پردازش می کنه ولی فروم اصلی من که برای ارسال کل اطلاعات پردازش شده رو به پایگاه من ارسال میکنه
امید امرایی
جمعه 26 بهمن 1386, 20:52 عصر
من دارم از آجاکس استفاده می کنم فرم دوم من هم داره همین کار رو می کنه و دائم پردازش می کنه ولی فروم اصلی من که برای ارسال کل اطلاعات پردازش شده رو به پایگاه من ارسال میکنه
برای انجام این کار کلا اصل قرار دادن 2 فرم اشتباهه
و با همون یک فرم باید 2 تابع مختلف رو فراخوانی کرد .
majoran
جمعه 26 بهمن 1386, 22:37 عصر
<form action="<?php print ($edFrmAct); ?>" method="post" name="form1" id="clientForm" style="margin:0px" onsubmit="VF_form1();return false;">دستت درد نکنه درست شد بابا ای ول
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.