View Full Version : سوالی در مورد E.Learning
Yunas Farhadnia
چهارشنبه 24 تیر 1383, 14:32 عصر
از دوستانی که تجربه در زمینه آموزش مجازی (l( E.Learning چه تجزیه و تحلیل چه پیاده سازی و هزینه هاش اطلاعاتی دارند خواهش می کنم که به من کمک کنند اگه اینکی سراغ دارید چه (فارسی چه انگلیسی) اگه مقاله ای دارید یا تجربه ای به ما هم یه حالی بدید
ممنون :)
Yunas Farhadnia
دوشنبه 29 تیر 1383, 19:57 عصر
کسی از آقایون برنامه نویس چیزی نمی دونست :shock: :shock: :shock: :o :( :cry: :| :?:
Gladiator
سه شنبه 30 تیر 1383, 00:46 صبح
تمامی دوستان قدیمی در این سایت اطلاعات کاملی در این مورد دارند ولی هیچکدام خاطره خوشی از این مهم ندارند .
من الله توفیق .
Yunas Farhadnia
چهارشنبه 31 تیر 1383, 19:23 عصر
من نمی خوام که جای کسی رو تنگ کنم فقط این یک تحقیق برای دل خودم است و اصلا مربوط به جای خاصی نیست و هیچ لطمه ای فکر نکنم که به کسی بزند
با این وجود باز درخواست خودم رو مطرح میکنم و از دوستان با تجربه تر تقاضای راهنمایی دارم چون دوست ندارم که بدون مشورت با دیگران کاری رو انجام بدم
از دوستانی که تجربه در زمینه آموزش مجازی (l( E.Learning چه تجزیه و تحلیل چه پیاده سازی و هزینه هاش اطلاعاتی دارند خواهش می کنم که به من کمک کنند اگه اینکی سراغ دارید چه (فارسی چه انگلیسی) اگه مقاله ای دارید یا تجربه ای به ما هم یه حالی بدید
ممنون
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 05:22 صبح
www.persiaelearning.com و دیگر هیچ.......................
houtanal
چهارشنبه 07 مرداد 1383, 22:24 عصر
سلام
من PHP را برای این کار انتخاب کردم (نتیجه 2 ماه دیگه!!!)
امکاناتی که من به نظرم رسید باید باشه
بخش پروژه ها
فوروم
مقالات
کتاب های الکترونیک
....
البته آموزش الکترونیک بخشی از پروژه منه که این ماژول ها رو داره اما امکانات بیشتری هم می تونید اضافه کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.