hamidshahram
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 10:57 صبح
با سلام
می بخشید من گیج شدم در مورد استفاده از اوراکل.
من تازه با اوراکل آشنا شدم حالا به سایت اوراکل رفتم و با محصولات متنوعی آشنا شدم که خیلی برای من گیج کننده بود الان نمی دونم باید چکار کنم و از کجا دقیقا شروع کنم اول من ORACLE 11G را از سایت اوراکل دانلود کردم و سپس یک سری امکانات رو توی آون دیدم ولی بعد فهمیدم اوراکل TOOLSهای دیگری نیز دارد و در صفحه
http://www.oracle.com/technology/software/index.html
پیدا کردم بعد وقتی بعضی از این لینک ها رو که مهم بود و می خواستم دانلود کنم(البته نمی دونم کدوم ها به چه دردی می خوره و من که می خوام همه چیز رو کنار هم داشته باشم کدوم ها مهمه که دانلود کنم) دیدم که به صورت ORACLE 10G است(با توجه به اینکه دیتابیسی که دانلود کردم 11G است) حالا که دانلود کردم و می خوام نصب کنم نمی دونم کجا باید نصب کنم و آیا باید روی همون دیتابیسی که ساختم و در 11G است نصب کنم اصلا باید کجا نصب کنم چون روی دیتابیس 11G نصب نمی شه و پیام خطا می ده
حالا سوال من اینه که من باید چکار کنم و تولز ها رو چطور و کدوم ها رو نصب کنم
تولزهایی رو که دانلود کردم در زیر می نویسم:
1- DATABASE 11G
2- DEVELOPER SUITE 10G
3- DISIGNER 10G
4- GRID 10G
5- JDEVELOPER 11G
6- Enterprise SECURE SEARCH 10G
حال لطف کنید و بگید هر کدوم به چه دردی می خوره
ممنونم
می بخشید من گیج شدم در مورد استفاده از اوراکل.
من تازه با اوراکل آشنا شدم حالا به سایت اوراکل رفتم و با محصولات متنوعی آشنا شدم که خیلی برای من گیج کننده بود الان نمی دونم باید چکار کنم و از کجا دقیقا شروع کنم اول من ORACLE 11G را از سایت اوراکل دانلود کردم و سپس یک سری امکانات رو توی آون دیدم ولی بعد فهمیدم اوراکل TOOLSهای دیگری نیز دارد و در صفحه
http://www.oracle.com/technology/software/index.html
پیدا کردم بعد وقتی بعضی از این لینک ها رو که مهم بود و می خواستم دانلود کنم(البته نمی دونم کدوم ها به چه دردی می خوره و من که می خوام همه چیز رو کنار هم داشته باشم کدوم ها مهمه که دانلود کنم) دیدم که به صورت ORACLE 10G است(با توجه به اینکه دیتابیسی که دانلود کردم 11G است) حالا که دانلود کردم و می خوام نصب کنم نمی دونم کجا باید نصب کنم و آیا باید روی همون دیتابیسی که ساختم و در 11G است نصب کنم اصلا باید کجا نصب کنم چون روی دیتابیس 11G نصب نمی شه و پیام خطا می ده
حالا سوال من اینه که من باید چکار کنم و تولز ها رو چطور و کدوم ها رو نصب کنم
تولزهایی رو که دانلود کردم در زیر می نویسم:
1- DATABASE 11G
2- DEVELOPER SUITE 10G
3- DISIGNER 10G
4- GRID 10G
5- JDEVELOPER 11G
6- Enterprise SECURE SEARCH 10G
حال لطف کنید و بگید هر کدوم به چه دردی می خوره
ممنونم