ورود

View Full Version : گزارش گیری از عکس jpg در rave report

aisuda
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 18:58 عصر
سوال اینه که:
در یک جدول (حالا اکسس یا اس کیو ال) با استفاده از stream عکس با فرمت jpg ذخیره شده است، می خواهیم از این جدول با استفاده از نرم افزار rave report گزارش تهیه کنیم. چگونه می شود اینکار را انجام داد؟ Rave به طور پیش فرض، عکس های bmp را نمایش می دهد.

aisuda
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 10:55 صبح
اساتیدی که اطلاع دارند، لطف کنند راهنمایی فرمایند.

aisuda
یک شنبه 26 اسفند 1386, 14:44 عصر
حالا به جز rave با چیز دیگه ای می شه؟ هرکی می دونه بگه، همه می خونن ثواب داره!

aisuda
یک شنبه 18 فروردین 1387, 14:18 عصر
بابا چرا هیچکی این تاپیک رو نمی خونه؟ 2 ماهه الان منتظرم!

aisuda
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 19:39 عصر
use کردن unit داخل rave؟
مگه همچنین چیزی هم می شه؟
در مورد R.B، که گفتی، اگه می تونی بیشتر توضیح بده.

echoes
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 20:28 عصر
تا اونجا كه من اطلاع دارم فيلدي كه تو ريو براي عكس تهيه شده بايد آدرس عكس باشه نه به صورت يك فيلد Blob

aisuda
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 18:45 عصر
تا اونجا كه من اطلاع دارم فيلدي كه تو ريو براي عكس تهيه شده بايد آدرس عكس باشه نه به صورت يك فيلد Blob

فیلد عکس داخل Rave، به یک data view وصل می شه و data view هم به یک dataset connection در روی فرم، و خود این هم به یک Data provider وصل می شه، و داخل جدول ها هم در فیلد عکس یک مقدار stream ذخیره شده و اگه بخواهیم آدرس ذخیره کنیم دیگه به هیچ عنوان نمی شه به طور مستقیم با کامپوننت عکس در Rave نمایشش داد. پس آدرس عکس رو نمی تونیم استفاده کنیم. اینطور به نظر می رسه که به طور ساده هیچ راهی برای نمایش عکس به فرمت غیر از bmp با rave report وجود نداره.

echoes
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 01:39 صبح
دوست عزیز من هم امتحان کردم حق با شماست تنها بیت مپ قبول مبکنه چه آدرس رو ذخیره کنی و چه استریم هر دو به یک صورت عمل میکنه.

aisuda
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:56 عصر
در نهایت من هیچ راهی برای اینکار پیدا نکردم